kuntokompassi personal trainer tiimi

Korkeakoulutettu, kokenut ja moniammatillinen Personal Trainer & Fysioterapeutti -tiimi takaa, että saat tuloksia!

Asiakkaamme arvostavat sitä, että astuessaan Training Studiomme kynnykseltä sisään, he ovat välittömästi osaavissa ja luotettavissa käsissä.

He voivat luottaa siihen, että heitä ohjaa aina personal trainer tai fysioterapeutti, jolla on:

✅  Korkeakoulutasoinen koulutus (monilla useampikin tutkinto)

✅  Vankka käytännön työkokemus ja ammattiosaaminen

✅  Tinkimätön asenne tulokselliseen ohjaustyöhön.

Meidät tunnetaan erityisesti siitä, että henkilökuntamme koostuu asiantuntijoista, joilla on laaja liikunta- tai terveydenhuoltoalan koulutus.

Voit luottaa siihen, että ohjauksemme perustuu viimeisimpään tutkimustietoon, jolla saadaan vaikuttavuutta, näkyviä ja pysyviä tuloksia.

Privaatilla Training Studiollamme toimii kokonainen moniammatillinen tiimi, johon kuuluu:

✅  Fysioterapeutteja

✅  Urheilufysioterapeutteja

✅  Liikunnanohjaajia

✅  Liikuntatieteen maistereita

✅  Elintarviketieteiden maistereita

Personal Trainer Helsinki tiimin alati kasvaessa mukaan tulee koko ajan uutta erikoisosaamista ja kehitämme systemaattisesti henkilökuntamme ammattitaitoa asiakaspalautteiden ja kokemusten pohjalta.

Alta voit tutustua henkilökuntamme profiilikuvauksiin jo hieman etukäteen.

Ota yhteyttä rohkeasti meihin ja varata ajan maksuttomaan ensikonsultaatioon, jossa käymme läpi tilannettasi ja mietimme minkälainen kokonaisuus on sinulle sopiva.

 

Varmista, että Personal Trainerisi on oikeasti koulutettu alan ammattilainen, kuten fysioterapeutti - KuntoKompassin henkilökunnalla tämä kriteeri täyttyy aina.

Personal Trainer ei  suojattu ammattinimike. Siksi tällä nimikkeellä toimivalla ei välttämättä ole minkäänlaista tutkintoa-

Tai mikä on yleistä, PT-nimikkeellä toimiva on käynyt ainoastaan täydennyskoulutuksen laajuisen 3-6 viikonlopun kurssin (FAF, FISAF, Trainer4You, TrainerLab.

Meidän mielestämme tämä ei riitä alkuunkaan asiantuntijalle, joka valmentaa kaikenikäisiä ja -kuntoisia ihmisiä, joutuen yhdistämään eri alojen tuntemusta.

Kyse on loppujen lopuksi siitä, että Personal Trainer on vastuussa paitsi tuloksistasi, myös terveydestäsi ja turvallisuudestasi.

Kuntokompassilla olemme ottaneet linjaksi, että sinulla asiakkaanamme on oltava varmuus jokaisen personal trainerin ja fysioterapeutin ammattitaidosta, pätevyydestä ja luotettavuudesta.

Kuntokompassilla olemme rakentaneet valmennustiimin, jossa eri alojen ja korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden erityisosaaminen yhdistyy hyödyksi asiakkaalle.

Eri alojen ammattilaisten erikoisosaaminen tuo valmennuksiin erilaisia näkökulmia, osaamista ja turvallisuutta, jolloin valmennus voidaan optimaalisesti räätälöidä asiakkaan yksilöllisen tavoitteen mukaisesti.

Personal Trainer on alana kirjava

On hyvä tiedostaa, että Personal Training –markkinoiden kasvun seurauksena uusia Personal Trainer -koulutuksia syntyy jatkuvasti lisää ja niitä järjestetään monin tavoin.

Valitettavasti valtaosa tutkinnoista on niin kutsuttuja viikonloppukursseja, joiden laatu ei välttämättä ole kovin kummoinen.

Käytännössä kaikki Personal Trainer kurssit (FAF, FISAF, Trainer4You, TrainerLab) ovat vain täydennyskoulutuksia, jotka kestävät 3-6 viikonloppua.

Markkinoilla on siis runsaasti ainoastaan täydennyskoulutuksella toimivia valmentajia.

Henkilökohtaista liikunta-, kuntosali- ja ravintovalmennusta voi tarjota Personal Trainer – nimikkeellä myös ilman minkäänlaista tutkintoa, koska ammattinimikettä ei ole suojattu.

Oleellinen kysymys Personal Traineria valittaessa onkin se, että minkälainen koulutus on riittävä ja tarpeeksi laadukas valmistamaan yhtäaikaisesti liikunnan, ravitsemuksen, kuntoutuksen, eri liikuntalajien, harjoitusohjelmien ja ihmissuhdetoiminnan asiantuntijoita kaikenikäisille ja – kuntoisille asiakkaille?

Meistä se ei ole viikonloppukurssi, johon hyvin monet Personal Trainerit valitettavasti tyytyvät.

Lue lisää group Created with Sketch.

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).