Heidi Riska

Väitöskirjatutkija,Terveystieteiden maisteri & Fysioterapeutti

Terveytesi on paras sijoituksesi

Fysioterapeutti Heidi Riska

Fysioterapeutti Heidi Riska työskentelee Kuntokompassin Training Studiolla osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki

Kuntokompassi Fysioterapeutti Heidi Riska

Moikka,

Olen Heidi, fysioterapeutti, terveystieteiden maisteri sekä väitöskirjatutkija Kirkkonummelta. Minulla on monipuolinen kokemus terveys- ja liikunta-alalta vuodesta 2007 lähtien. Vahvuuteni ovat tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutus sekä sairauksien ja rajoitteiden huomioiminen kuntoutumisessa ja liikkumisessa. Lisäksi olen perehtynyt kehon ikääntymismuutoksiin ja siihen, miten niihin voi vaikuttaa omilla elintavoillaan. Olen syventänyt tietoani kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja terveydestä kouluttautumalla laajasti sekä perehtymällä ajan trendeihin vapaa-ajallani. 

Minä liikkujana

Olen suuri kunto- ja terveysliikunnan ystävä. Minulle on tärkeintä, että liikkumisesta tulee hyvä ja energinen olo. Liikunnan tulee aina antaa enemmän kuin se ottaa. Arkiliikunnan lisäksi omia suosikkilajejani ovat kuntosaliharjoittelu, pyöräily, kävely, jooga ja vesijuoksu. Nautin suuresti myös luonnossa liikkumisesta kesäisin patikoiden ja talvisin hiihtämällä tai lumikenkäilemällä. 

Minä fysioterapeuttina

Olen lempeästi luja. Uskon vahvasti, että muutos tapahtuu pitkäjänteisen ja tavoitteellisen toiminnan kautta. Perusta tekemiselleni on tieteessä, mutta tie onnistumiseen on aina yksilöllinen. Haluan löytää kanssasi juuri sinulle sopivan tavan kulkea kohti tavoitteitasi. 

Asiakaspalautteita:

”Ohjaajani Heidi on juuri sellainen kovan tason asiantuntija jollaista tarvitsin ja lähdin hakemaan.”

-Antti Pörhönen

”Erinomaista palvelua ja asiantuntevaa ohjausta. Kiitos Heidille hyvistä treeniohjelmista, tekniikkavinkeistä ja tsemppaamisesta.”

-Johanna

”Parasta kokonaisuudessa on ohjaajan asenne – ammattimainen, asiantunteva, empaattinen. Ei yhtään syyllistävä.”

-Laura Sundbland

”Ohjaajani Heidi on aivan mahtava! On kiva tulla treenaamaan hänen ohjauksessaan ja hän ymmärtää 54-vuotiaan tarpeet/rajoitteet mainiosti. Hän osaa myös kuunnella toiveitani ja kannustaa juuri minulle sopivalla tavalla.”

-Pia Lindström

Koulutus:

👉 Väitöskirjatutkijana Jyväskylän yliopistossa, pääaine fysioterapia

👉 Terveystieteiden maisteri

👉 Liikuntalääketieteen perus- ja aineopinnot

👉 Fysioterapeutti amk

👉 Fysioterapeutin suoravastaanottopätevyys

👉 Joogaohjaaja

👉 Kuntosaliohjaaja FISAF