Rosa Tuominen

Fysioterapeutti & Personal Trainer

”terveelliset elämäntavat ovat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kulmakivi”

Fysioterapeutti Rosa Tuominen

Fysioterapeutti Rosa Tuominen työskentelee Kuntokompassin Training Studioilla osoitteissa Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki ja Mannerheimintie 38 00100 Helsinki

kuav

Hei!

Olen Rosa Tuominen, kotoisin Lahdesta. Koulutukseltani olen Fysioterapeutti ja Liikuntaneuvoja.

Jatkoin vielä fysioterapian lisäopintoihin vuonna 2022, jonka myötä valmistun sertifioiduksi urheilufysioterapeutiksi. Olen myös käynyt 1-tason valmentajakoulutuksen taitoluisteluun. Työkokemusta minulla on kertynyt urheiluseuratyöskentelystä laji-, vastuu- ja fysiikkavalmentajana vuodesta 2016 lähtien sekä fysioterapeutiksi valmistumisen jälkeen olen toiminut urheiluseuran fysioterapeuttina. Fysioterapeutin työnkuvaan minulla on kuulunut yksilö- ja ryhmätasolla urheiluvammoja ennaltaehkäisevän harjoittelun suunnittelu, vammojen kuntoutus ja hoito sekä loukkaantumisen jälkeisen harjoitteluun paluun suunnittelu.

Omasta liikuntataustastani lyhyesti:

Urheilutaustani koostuu tavoitteellisesta kilpaurheilusta taitoluistelun yksinluistelussa sekä muutaman vuoden kokemuksesta muodostelmaluistelussa. Olen myös harrastanut kilpatelinevoimistelua. Nykyisin pidän monipuolisesta liikunnasta, kuten kuntosaliharjoittelusta, lenkkeilystä, golfista ja hiihdosta. Urheilu ja liikunta on aina ollut lähellä sydäntäni ja oma intohimoni onkin työskennellä ihmisten terveyden edistämiseksi, huomioiden ihminen kokonaisuutena. Fysioterapian alalla itseäni eniten kiehtoo tuki- ja liikuntaelimistön toiminta sekä sen käyttäytyminen yhdessä mielen kanssa. Haluan jatkuvasti kehittää itseäni paremmaksi ja osaavammaksi fysioterapeutiksi säännöllisellä jatkokouluttautumisella, itseopiskelulla ja oman tekemisen itsearvioinnilla.

Minä fysioterapeuttina ja valmentajana:

Fysioterapeuttina ja valmentajana olen tsemppaava ja motivoiva sekä helposti lähestyttävä positiivinen persoona. Osaan olla myös vaativa ja ohjata asiakasta kohti omia tavoitteitaan. Mielestäni tavoitteiden saavuttamiseksi on tärkeää, että tavoitteet ovat asiakkaan asettelemat ja hän on valmis tekemään töitä niiden eteen. Yhteistyöllä kanssani pääset kohti pysyviä terveellisiä elämäntapoja sekä kivuttoman arjen ja harjoittelun pariin. Lähde mukaani matkalle kohti terveellisempää elämää!

Terkuin,

Rosa

Videolla Rosan asiakas Milla kertoo omasta asiakaskokemuksestaan

Koulutukset

👉 Urheilufysioterapian erikoistumisopinnot

👉 Fysioterapeutti AMK, Lahti

👉 Liikuntaneuvoja, Vierumäki

Kokemuksia

fysioterapeutti juha niskala haastattelu

Oman kehityksen huomaaminen on ollut parasta - Milla 27v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Milla: Liikuntaharrastukset olivat jääneet kokonaan useiksi vuosiksi selkäleikkauksen jälkeen. Halusin ulkopuolisen apua, että saisin taas liikunnan osaksi elämääni. https://youtu.be/btgDbBQO4qI Katso yllä olevalta videolta Millan tarina Olen Milla ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.
Lisää kokemuksia