Juha Niskala

Fysioterapeutti & Urheilufysioterapeutti

En hoida vain kipuasi tai vaivaasi, vaan pyrin selvittämään ja korjaamaan sen perimmäisen syyn.

Fysioterapeutti Juha Niskala

Fysioterapeutti Juha Niskala työskentelee Kuntokompassin Training Studiolla osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki.

Moikka!

Olen fysioterapeutti Juha Niskala ja erikoistunut urheilufysioterapiaan sekä tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon. Asiakkaani olen keskittänyt Helsinkiin Kuntokompassin Training Studiolle.

Fysioterapian erikoisosaaja

Fysioterapeutin perusopintojen lisäksi olen suorittanut useita urheilufysioterapian, manuaalisen terapian sekä tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidon koulutuksia. Pyrin jatkuvasti opiskelemaan lisää ja kehittämään itseäni fysioterapeuttina. Mielestäni on tärkeää seurata oman alan kehittymistä ja pitää itsensä ajantasalla uusimmista tutkimuksista.

Omat kokemukset auttavat

Fysioterapian lisäksi mielenkiinnon kohteinani ovat liikunta ja urheilu, erityisesti voima- sekä kamppailulajit. Kipinän opiskeluun liikunta- ja terveysalalla antoivat aikoinaan lukion jälkeen suoritetut liikunnanohjauskurssit sekä oma kilpaurheilutausta uinnissa ja pesäpallossa. Tällä hetkellä harrastan voimaharjoittelua, painia ja nyrkkeilyä. Niin kuin liian monilla, myös minun urheilu-uraani on kuulunut loukkaantumisia ja vammoja.

Minulta on esimerkiksi leikattu polvista eturistisiteet.

Urheiluvammat ohjasivat osaltaan erikoistumistani urheilufysioterapiaan ja koen loukkaantumisten antavan minulle tärkeää omakohtaista kokemusta vammojen kuntoutuksesta sekä urheiluun palaamisesta.

En hoida vain kipuasi tai vaivaasi, vaan pyrin selvittämään ja korjaamaan sen perimmäisen syyn.

Tämä mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen tavan saavuttaa haluamasi tavoitteet.

Kuntokompassilla olen työskennellyt vuodesta 2012 lähtien. Työnkuvaani kuuluvat esimerkiksi työskentely urheilijoiden sekä aktiiviliikkujien kanssa, mutta puolet asiakkaistani ovat aivan tavallisia mattimeikäläisiä, joilla on jokin normaalia elämää haittaava kipu tai vamma.

Asiakkainani on myös urheilijoita, painijoita ja jääkiekko- ja jalkapallon pelaajia.

Lähden aina liikkeelle tavoitteiden määrittelemisestä, jonka jälkeen suunnittelemme yhdessä parhaan mahdollisen reitin tavoitteiden saavuttamiseksi. En hoida vain kipuasi tai vaivaasi, vaan pyrin selvittämään ja korjaamaan sen perimmäisen syyn. Tämä mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen tavan saavuttaa haluamasi tavoitteet.

Fysioterapeuttina pidän tärkeänä, että ymmärrät miten kehosi toimii ja miksi mitäkin harjoitetta tehdään.

Näen koko prosessin myös oppimistapahtumana.

Tavoitteenani on, että avullani opit tiedot ja taidot, joilla pitää kivut poissa ja kehosi hyvässä kunnossa.

Videolla Juhan asiakas Ilkka kertoo omasta asiakaskokemuksestaan

Koulutus

👉 Kuntokompassi Personal Trainer

👉Urheilufysioterapeutti SUFT

👉 Fysioterapeutti AMK

👉 Lukuisia fysioterapiaan ja valmennukseen liittyviä täydennyskoulutuksia

Kokemuksia

fysioterapeutti juha niskala haastattelu

Matti Heusala 50v. sanoo

Olin huonossa kunnossa, tehnyt ihan liikaa töitä enkä ollut pitänyt itsestäni huolta. Minulla oli myös 2 välilevytyrää, jotka olivat vaivanneet minua vuosikausia. Halusin päästä niistä kivuista eroon. Tämän lisäksi hakusessa oli pysyvämpi elämäntapamuutos. Tavoitteena oli päästä sellaiseen kuntoon, että jaksaa töissä ja ar ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.
Lisää kokemuksia

Artikkelit

Terve selkä on vahva, kestävä ja toiminnallinen

Terve selkä on asia jota osaa arvostaa, kun se loistaa poissaolollaan. Selkäkivut on todella yleinen vaiva. Kahdeksan kymmenestä aikuisesta kärsii...

Lue artikkeli group Created with Sketch.

Selän kuntoutus – Tehokkain metodi ongelman poistamiseen?

Selän kuntoutus ei ole passiivista, vaan aktiivista ja kokonaisvaltaista. Edellisessä osassa kävimme läpi selkäkipujen ennaltaehkäisyä. Tällä...

Lue artikkeli group Created with Sketch.