Hannah Olin

Fysioterapeutti & Personal Trainer

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tasapaino

Fysioterapeutti Hannah Olin

Fysioterapeutti Hannah Olin työskentelee Kuntokompassin Training Studioilla osoitteissa Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki ja Mannerheimintie 38, 00100 Helsinki

Kuntokompassi Fysioterapeutti Hannah Olin

Hei,

Olen Porvoosta kotoisin oleva fysioterapeutti. Kiinnostukseni terveyteen ja hyvinvointiin heräsi erityisesti tavoitteellisen kuntosali- ja juoksuharjoittelun kautta, jotka ovat olleet tärkeä osa elämääni jo 16-vuotiaasta asti. Olen myös vuosien varrella kokeillut useita erilaisia treenimuotoja uimisesta tanssiin, joogaan ja käsipalloon. Uskon jokaisen voivan löytää itselleen sopivan liikuntamuodon sisältäen mukavantuntuiset liikkeet sopivilla vastuksilla. Liikunnan pitäisi aina tuottaa iloa ja tukea terveyttä sekä hyvinvointia.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle tärkeää, ja sen merkitystä haluan myös asiakkailleni välittää. Etenkin psyykkinen ja fyysinen terveys vaikuttavat suuresti toisiinsa ja tämän takia molemmista täytyy pitää huolta samanaikaisesti. Pyrin itse näiden tasapainoiluun ja haluan auttaa sinuakin siinä. Tähän sisältyy myös palautuminen ja arjen muuttujien huomioiminen sekä niiden vaikutusten ymmärtäminen. Tämä aihe on hyvin lähellä sydäntäni, jonka takia myös kirjoitin opinnäytetyöni uupumuksen hoidosta psykofyysisen fysioterapian avulla.

Miten toimin fysioterapeuttina ja ohjaajana

Terapeuttina näen sinut yksilönä ja laadimme sekä toteutamme yhdessä tarpeidesi mukaiset harjoitteluohjelmat. Olet tervetullut asiakkaakseni riippumatta mahdollisista rajoitteistasi, vaivoistasi, iästäsi tai liikuntataustastasi. Neuvon ja tuen sinua matkallasi hyvinvoivaan ja tasapainoiseen elämään. Terveyden edistäminen ja ylläpitäminen liikunnan nauttimisen kautta on keskeinen osa työskentelyäni. Luontevan tuntuisella ja helposti ylläpidettävällä liikuntarutiinilla voit hyvin koko elämäsi ajan.

Optimistinen ja kannustava ohjaus on saatavilla ruotsiksi, suomeksi, englanniksi ja espanjaksi. Asenne pysyy myös samana vaikka yrittäisin ranskaksikin :)

Asiakaspalautteita:

”Olen ollut tyytyväinen kuntokompassin palveluun, oma fyssariohjaaja on ihanan kannustava ja positiivinen, ja kaikki ohjeet ovat olleet selkeitä!”

-Matilda Palmu

”Ohjaaja Hannah Olin on tosi ammattitaitoinen, ystävällinen ja kannustava. Hänen ansiostaan sain treenattua Kilimanjaron vaellusta varten nousujohteisesti. Huipulle pääsin ja kunto riitti hyvin. Missään vaiheessa ei siellä tuntunut, että kestävyyden tai lihaskunnon kanssa olisi ongelmia.
Sain kuntosaliohjelmat, konkreettiset ohjeet liikkeiden suorittamiseen turvallisesti ja vinkkejä kestävyyden kehittämiseen. Ohjaaja huomioi keväisen olkapäävammani.
Ohjaalla on hyvä ammattitaito ja hän osasi neuvoa liiketekniikkaa ja vaihtoehtoisia liikkeitä.
Hannah on positiivinen ja rohkaiseva, ja hän osaa kannustaa ja tsempata. Oli ilo treenata hänen kanssaan.”

-Suvi Vanto

”Kaikki on sujunut tähän asti todella hyvin. Kiitos Hannah!”

-Heli B

”Olen erittäin tyytyväinen kuntokompanssin palveluun. Käyn ensimmäistä kertaa kuntosalilla harjoittelemassa ja olen saanut käynneistä positiivisen kokonaiskuvan. Ohjaaja on kannustava ja innostava. Harjoitusohjelma on tehty juuri minun kuntooni nähden todella hyvin, ei liian vaativaksi koska alkukuntoni ei todellakaan ole mikään hyvä. Salille on mukava tulla kun siellä voi olla oma itsensä, ei tarvitse pelätä muiden tuomitsevia katseita. Ohjaaja on kiinnostunut minusta kokonaisuutena.”

-Sanna R

”Hannah Olin on oikein hyvä Fysioterapeutti jonka ohjauksesta pidän paljon. Hän on sopivan tiukka ja samalla joustava. Olen erittäin tyytyväinen hänen ohjaukseensa.”

-Terhi Ruohtula

”Olen hyvin tyytyväinen Hannahiin. Hän on kannustava, minulle sopivalla tavalla. Hannah osaa sanoa tahdikkaasti asioita ja rohkaisee kun menee itsellä usko.

Kuntokompassin tilat ovat hyvät ja sijainti on mahtava itselleni. Tapaamisaikamme, arkisin ennen virka-ajan alkamista on myös mainio”

-Minna Sulkanen

Koulutus:

👉 Fysioterapeutti AMK, Arcada

👉 Kuntokompassi Personal trainer