Hannah Olin

Fysioterapeutti & Personal Trainer

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tasapaino

Fysioterapeutti Hannah Olin

Fysioterapeutti Hannah Olin työskentelee Kuntokompassin Training Studioilla osoitteissa Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki ja Mannerheimintie 38, 00100 Helsinki

Kuntokompassi Fysioterapeutti Hannah Olin

Hei,

Olen Porvoosta kotoisin oleva fysioterapeutti. Kiinnostukseni terveyteen ja hyvinvointiin heräsi erityisesti tavoitteellisen kuntosali- ja juoksuharjoittelun kautta, jotka ovat olleet tärkeä osa elämääni jo 16-vuotiaasta asti. Olen myös vuosien varrella kokeillut useita erilaisia treenimuotoja uimisesta tanssiin, joogaan ja käsipalloon. Uskon jokaisen voivan löytää itselleen sopivan liikuntamuodon sisältäen mukavantuntuiset liikkeet sopivilla vastuksilla. Liikunnan pitäisi aina tuottaa iloa ja tukea terveyttä sekä hyvinvointia.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle tärkeää, ja sen merkitystä haluan myös asiakkailleni välittää. Etenkin psyykkinen ja fyysinen terveys vaikuttavat suuresti toisiinsa ja tämän takia molemmista täytyy pitää huolta samanaikaisesti. Pyrin itse näiden tasapainoiluun ja haluan auttaa sinuakin siinä. Tähän sisältyy myös palautuminen ja arjen muuttujien huomioiminen sekä niiden vaikutusten ymmärtäminen. Tämä aihe on hyvin lähellä sydäntäni, jonka takia myös kirjoitin opinnäytetyöni uupumuksen hoidosta psykofyysisen fysioterapian avulla.

Miten toimin fysioterapeuttina ja ohjaajana

Terapeuttina näen sinut yksilönä ja laadimme sekä toteutamme yhdessä tarpeidesi mukaiset harjoitteluohjelmat. Olet tervetullut asiakkaakseni riippumatta mahdollisista rajoitteistasi, vaivoistasi, iästäsi tai liikuntataustastasi. Neuvon ja tuen sinua matkallasi hyvinvoivaan ja tasapainoiseen elämään. Terveyden edistäminen ja ylläpitäminen liikunnan nauttimisen kautta on keskeinen osa työskentelyäni. Luontevan tuntuisella ja helposti ylläpidettävällä liikuntarutiinilla voit hyvin koko elämäsi ajan.

Optimistinen ja kannustava ohjaus on saatavilla ruotsiksi, suomeksi, englanniksi ja espanjaksi. Asenne pysyy myös samana vaikka yrittäisin ranskaksikin :)

Koulutus:

👉 Fysioterapeutti AMK, Arcada

👉 Kuntokompassi Personal trainer