Kati Aho

Liikuntatieteiden maisteri, Personal Trainer

Erityisen läheiseksi koen liikunnan vasta aloittavat, painonpudottajat ja keski-iän jo ylittäneet

Personal trainer Kati Aho

Personal Trainer Kati Aho on pohjakoulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri ja hän työskentelee Kuntokompassin Persinal Trainig Studiolla osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 7 sekä Vantaan Koivuhaassa David Fitness Clubilla

Terve

Olen toiminut liikunta-alalla jo 80-luvulta alkaen.  Opetin useita vuosia liikuntaa eri kouluasteilla, mutta vähitellen minua alkoi kiinnostaa työskentely puhtaammin terveyden ja kokonaisvaltaisen (aikuisen) hyvinvoinnin alueella.  Niinpä pituushypyn alastulohiekan tasoittamiset sekä suunnistusrastien metsään viemiset saivat jäädä.  Kouluttauduin personal traineriksi ja ravintovalmentajaksi ja näitä ohjauksia olen päätyönäni nyt tehnyt yli kymmenen vuotta.

Vuosiin on mahtunut paljon erilaisia valmennettavia – eri lähtökohdilla ja eri tavoitteilla.  Koen, että työ- ja elämänkokemukseni perusteella pystyn hyvin ymmärtämään monenlaisia elämäntilanteita ja haasteita sekä sovittelemaan terveitä elämäntapoja kunkin asiakkaan yksilölliseen arkeen.

Vaikka olenkin toiminut alalla jo kauan, ei loppua innostukselleni näy.  Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja saan siitä itsekin paljon, kun asiakas onnistuu.   Erityisen läheiseksi koen liikunnan vasta aloittavat, painonpudottajat ja keski-iän jo ylittäneet, mutta monipuolisen taustani vuoksi pystyn tuomaan uutta puhtia harjoituksiin myös kokeneemmille treenaajille.

Omat lajini ovat tällä hetkellä tennis ja monipuolinen kuntoliikunta (kuntosali, sauvakävely, golf, pyöräily, vesijuoksu)

Tavataan salilla!

Koulutus:

👉 Liikuntatieteiden maisteri, Jyväskylän yliopisto

👉 Personal trainer, FISAF & FAF

👉 Ravintovalmentaja, Trainer4You

👉 Lukuisia muita pienempiä liikunta-alan koulutuksia