Kati Aho

Liikuntatieteiden maisteri, Personal Trainer

Erityisen läheiseksi koen liikunnan vasta aloittavat, painonpudottajat ja keski-iän jo ylittäneet

Personal trainer Kati Aho

Personal Trainer Kati Aho on pohjakoulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri ja hän työskentelee Kuntokompassin Persinal Trainig Studiolla osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 7 sekä Vantaan Koivuhaassa David Fitness Clubilla

Terve

Olen toiminut liikunta-alalla jo 80-luvulta alkaen.  Opetin useita vuosia liikuntaa eri kouluasteilla, mutta vähitellen minua alkoi kiinnostaa työskentely puhtaammin terveyden ja kokonaisvaltaisen (aikuisen) hyvinvoinnin alueella.  Niinpä pituushypyn alastulohiekan tasoittamiset sekä suunnistusrastien metsään viemiset saivat jäädä.  Kouluttauduin personal traineriksi ja ravintovalmentajaksi ja näitä ohjauksia olen päätyönäni nyt tehnyt yli kymmenen vuotta.

Vuosiin on mahtunut paljon erilaisia valmennettavia – eri lähtökohdilla ja eri tavoitteilla.  Koen, että työ- ja elämänkokemukseni perusteella pystyn hyvin ymmärtämään monenlaisia elämäntilanteita ja haasteita sekä sovittelemaan terveitä elämäntapoja kunkin asiakkaan yksilölliseen arkeen.

Vaikka olenkin toiminut alalla jo kauan, ei loppua innostukselleni näy.  Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja saan siitä itsekin paljon, kun asiakas onnistuu.   Erityisen läheiseksi koen liikunnan vasta aloittavat, painonpudottajat ja keski-iän jo ylittäneet, mutta monipuolisen taustani vuoksi pystyn tuomaan uutta puhtia harjoituksiin myös kokeneemmille treenaajille.

Omat lajini ovat tällä hetkellä tennis ja monipuolinen kuntoliikunta (kuntosali, sauvakävely, golf, pyöräily, vesijuoksu)

Tavataan salilla!

Videolla Katin asiakas Heli kertoo omasta asiakaskokemuksestaan

Asiakaspalautteita:

”Olen ollut palveluunne todella tyytyväinen. Valmentajani on todella ammattitaitoinen ja osaa ottaa tarpeeni huomioon. Olen saanut paljon motivaatiota ja kannustusta häneltä.
Lisäksi palvelunne oli alunperinkin hyvin helposti lähestyttävä.”

-Satu Saarinen

”Valmentajani on todella mukava ja ennenkaikkea ammattitaitoinen. Epassi maksut onnistuivat hienosti.”

-Eija Manninen

”I <3 my PT. Kati on ensimmäinen PT:ni ja osui kyllä valinta kerralla nappiin. Ei voisi parempaa olla.”

-Heli Tammilehto

”Monipuolinen harjoitteluohjelma, kokonaisuus, myös ravinto huomioitu, sekä ajoittaiset lihaskivut ja niihin sopivat venyttelyt”

-Tiina B

”Erittäin tyytyväinen olen pt:n työhön ja koen, että olen saanut hyvää sekä asiantuntevaa ohjausta!”

-Agneta Bäclund

”Todella hyvin! Olin henkilökohtaisen elämän vastoinkäymisten ja vaikean elämäntilanteen vuoksi todella ihan juuri luisumassa masennuksen puolelle. Facebookin kohdennettu mainos ja Katin hymyilevät ja turvallisen oloiset silmät katsoi mua suoraan sielun sopukoihin ja mietin että tää on nyt merkki mulle. Olen kuin uudestaan herännyt elämään. Paino laskee ja ennen kaikkea se hyvä elämännälkä on palannut. Saan treeneistä mielettömät endorfiinit ja en enää jää puolinukuksissa sohvalle suklaalevy kaverina. Kati osasi tehdä juuri minulle hyvän ohjelman. Olisin tietenkin halunnut salin 6 kertaa viikossa ja aamuaerobiset päälle. Kati sanoi että eieieiei. Minun hektinen arki yrittäjänä ja yksinhuoltajana ja äidin omahoitajana on rankkaa fyysisesti ja henkisesti. Kati luki peliä ja teki ohjelman jossa 2krt viikossa sali ja muuten kävelyjä koirien kanssa ja joogaa ja paljon kehonhuoltoa. Niin viisas ihminen!”

-Kirsi Ripatti

Koulutus:

👉 Liikuntatieteiden maisteri, Jyväskylän yliopisto

👉 Personal trainer, FISAF & FAF

👉 Ravintovalmentaja, Trainer4You

👉 Lukuisia muita pienempiä liikunta-alan koulutuksia

Kokemuksia

fysioterapeutti juha niskala haastattelu

Siitä alkaen kun olen alkanut käydä täällä, niin kaikki mun sellaiset arjen kolotukset ovat hävinneet - Heli Tammilehto 49v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Heli: Matkan varrella valmennuksen tarkoitusperätkin ovat jo muuttuneet. Enää mun fokus ei ole vaan painon tuijottamisessa, vaan olen löytänyt liikunnasta paljon muitakin hyötyjä. https://youtu.be/0Cpb_vLv6zQ?si=bproRngS4C7c9_32 Katso ylläolevalta videolta Heli ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.
Lisää kokemuksia