Mikko Kyyhkynen

Liikunnanohjaaja, Ylempi AMK & FISAF Personal Trainer

Positiivisella asenteella eteenpäin

Personal Trainer Mikko Kyyhkynen

Personal Trainer Mikko Kyyhkynen on pohjakoulutukseltaan liikunnanohjaaja ylempi AMK. Mikko toimii Kuntokompassilla valmennustöiden lisäksi erityisesti henkilöstöjohdossa sekä taloushallinnon vastaavana henkilönä. Mikon tukikohta sijaitsee Kuntokompassin Training Studiolla Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki osoitteessa.

mikko

Moikka

Olen Tampereelta pk-seudulle paluun tehnyt vahvan kokemuksen omaava liikunta-alan toimija. Valmentamisesta ja ohjaamisesta minulla on kokemusta vuodesta 2005 alkaen. Olen toiminut isossa liikuntakeskusketjussa kuntosali- ja personal training vastaavana, sekä ollut tuntiopettajana urheiluopistolla. Ohjaustunteja on takana jo useampi tuhat. Työskentelen Kuntokompassilla johtoryhmässä omistajaosakkaiden Marko Kuoppasalmen ja Jenni Eskelinin kanssa.

Urheilua olen harrastanut lähes koko ikäni. Parhaimpina saavutuksina ovat kilpaileminen MM- tasolla ratamoottoripyöräilyssä, sekä samasta lajista saavutetut SM-mitalit. Kyseisessä lajissa olen kilpaillut myös EM- ja PM-tasolla. Moottoriurheilun lisäksi olen harrastanut myös perinteisempiä lajeja, mm. jääkiekkoa, jota olen pelannut C-nuorten SM-tasolla asti.

Muita harrastuksia ovat pallopelit (mm. jalkapallo, salibandy, tennis, sulkapallo, padel), yleisurheilu, sekä kamppailulajeista olen harrastanut nyrkkeilyä ja taekwondoa. Tällä hetkellä suurin intohimoni liikunnan saralla on golf, jossa pyrin tavoitteellisesti kehittämään itseäni.

Valmennusfilosofia:

Henkilökohtainen valmentaja Helsingissä: Olen valmentanut paljon eri tasoisia henkilöitä, aina liikunnan vasta-alkajista huippu-urheilijoihin asti. Pyrin hyödyntämään hyväksi havaitsemiani valmennusmetodeja asiakkaideni kanssa. Valmennuksen pohja ja runko tulee mielestäni koostaa urheiluvalmennuksen teorian pohjalle. Näiden isojen suuntaviivojen raameissa voidaan sitten soveltaa ja hakea kullekin asiakkaalle sopivin tapa toteuttaa harjoittelua tavoitteiden saavuttamiseksi. Valmentajana olen vaativa, mutta en halua unohtaa pientä pilkettä silmäkulmassa treenienkään aikana. Sillä niin harjoittelusta, kuin kaikesta muustakin tekemisestä tulee nauttia. Positiivisella asenteella eteenpäin.

Videolla Mikon asiakas Frans kertoo omasta asiakaskokemuksestaan

Koulutus:

👉 Liikunnanohjaaja Ylempi, AMK

👉 Personal Trainer FISAF

👉 Kuntosaliohjaaja FISAF

Lisäksi useita liikunta-alan täydennyskoulutuksia mm. kahvakuulaohjaaja (IKSA), kuntonyrkkeilyohjaaja, pilatesohjaaja, TRX-ohjaaja yms.

Kokemuksia

fysioterapeutti juha niskala haastattelu

-25kg ja kakkostyypin diabetekselle kampoihin pt:n avulla: Frans Winstèn 58v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia: Frans 58v: -25kg painonpudotus ja säännöllinen liikunta ovat tuoneet vireyden takaisin. Tällä hetkellä mä jaksan todella paljon paremmin! https://youtu.be/EQ2wW_tHJ0c Katso yllä olevalta videolta Fransin tarina  Miksi päätit hankkia itselles ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Tavoitteena on mennä riekkojen perässä tunturissa vielä 80-vuotiaana -Timo Hiltunen 56v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Timo: Kun mittariin tuli 50+ huomasin, että töitten touhussa oli jäänyt omasta kunnosta huolehtiminen retuperälle ja se alkoi tuntua jo ihan arjen askarissa. Ei enää samaan tahtiin jaksanut tehdä asioita. https://youtu.be/M6ICiFyN5aQ Katso yllä olevalta videol ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.
Lisää kokemuksia