Marianna Kuusikko

Terveystieteiden maisteri & Personal trainer

”Jos uskot, niin pystyt”

Personal Trainer Marianna Kuusikko

Personal Trainer Marianna Kuusikko on pohjakoulutukseltaan Terveystieteiden maisteri. Marianna toimii Kuntokompassin vastuu valmentajana Parkanossa sekä Pirkanmaan alueella.

Kuntokompassi Personal trainer Marianna Kuusikko

Moikka,

Olen Parkanolainen perheenäiti, hyvinvoinnin edistämistoimintaan sydänjuuriani myöden ankkuroitunut Personal Trainer, Ryhmäliikuntaohjaaja ja Terveystieteiden maisteri. Pääaineeni terveyskasvatus, terveyden edistäminen antoi hyvät eväät nähdä ihminen kokonaisuutena.

Tätä kokonaisuuden hahmottamista olen päässyt harjoittelemaan mm. toimien yli 10 vuoden ajan liikuntakeskusyrittäjänä ja siellä monipuolisia käytännön toimia toteuttaen. +20 vuotta olen ohjannut erilaisia ryhmiä. Kokemusta on karttunut myös koulumaailmassa lasten ja nuorten liikkeen lisäämiseen tähtäävien hankkeiden parissa. Toimin aktiivisesti paikallisessa painonnostoseurassa monenlaisissa tehtävissä mm. kehonhuolto-/apuvalmentajana ja III-luokan tuomarina. 

Yhä edelleen ihmiskeho, sen uskomattoman hienosti luodut, mitä moninaisimmat mahdollisuudet erilaiseen toimintaan sytyttää minut. Halu oppia lisää sekä syventää ymmärrystäni on kasvanut vuosien varrella. Haluankin kehittää ja laajentaa osaamisalueitani jatkuvasti. 

Minä valmentajana:

Valmentajana olen innostava, kannustava, empaattinen ja kuuntelevalla otteella toimiva rinnallakulkija. Haastan mielelläni itsenäiseen ajatteluun ja tätä kautta toimintaan. Haluan löytää yhteistyössä asiakkaan kanssa sopivat, riittävän yksinkertaiset ja arjessa mahdolliset metodit kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen.  Itse harjoittelussa haluan ilmapiirin olevan turvallinen, kuitenkin tehokas, niin että jokainen voi kokea myös pystyvyyttä ja ennen kaikkea iloa ja liikkeen riemua.  

Oma liikuntatausta ja -harrastukset:

Yläkouluikäisenä polveni reistailivat toistuvasti, joka saattoi johtua osittain nopeasta pituuskasvustani. Lääkäri totesi, että reisilihaksia pitäisi vahvistaa. Silloin marssin kuntosalille ja sillä tiellä ollaan. Koen, että voimaharjoittelu pitää minut edelleen kasassa sekä henkisesti että fyysisesti. Koko ajan saamme onneksi lisää tietoa voima- ja vastusharjoittelun positiivisista vaikutuksista terveyden eri osa-alueille.  

Olen innostunut monista liikuntamuodoista. Nuorena ratsastin ja kilpailinkin lajissa, siihen aikaan kuvioissa oli myös pesäpallo. Maatalon tyttönä tässä kohtaa ei sovi unohtaa runsasta hyötyliikuntaa ja sen merkitystä nuoruudessa luotuna pohjana ja kimmokkeena innostua jatkuvasta liikkumisesta. Aikuisiällä liikettä on tapahtunut arjessa monipuolisesti eri lajeissa/muodoissa. Tällä hetkellä liikuntaharrastukset painottuvat painonnostoon, harrastepesikseen ja luonnossa liikkumiseen. 

Asiakaspalautteita:

”Sataprosenttisen tyytyväinen ohjaukseen ja kaikkeen apuun ja tietoon, jota ohjaajani on jakanut.”

-Saara Kautto

”Personal trainer on todella hyvä ja asiantunteva. Kannustaa ja kertoo hyvin liikeiden oikeellisuudesta. Kiitos Marianne!” Olen ollut todella tyytyväinen lähdettyäni tähän mukaan. Olen oppinut paljon uutta liikuntaan ja ravintoon. Tässä on se hyvä, ettei millään stressillä paineta eteenpäin, mutta kumminkin tehokasta. Nyt kun tuosta joulutohinasta pääsi, niin pystyy taas paremmin keskittymään kuntoiluun.

-Sari Likolammi

”Parasta ehdottomasti ohjaaja. Sopivan napakka, kannustava, innostava ja empaattinen. Ammattilainen isolla A:lla!”

-Marianne N-L

”Olen saanut hyvää valmennusta ja ennen kaikkea tsemppausta! Epävarmuus omaan tekemiseen on karissut hyvin pieneen ja liikunnasta on alkanut tuleen osa arkea! Vielä on matkaa, mutta päivä kerrallaan.”

-Jarno Viitanen

”Olen erittäin tyytyväinen, palvelu ja ohjaus on ollut erittäin ammattitaitoista ja ihmisläheistä. Kattava paketti, apua ja neuvoja saa aina heti ja yhdessä käydään asioita läpi. Mulla onkin paras koutsi Parkanossa! ”

-Niina Koskinen

Koulutus:

👉 Terveystieteiden maisteri

👉Personal trainer FAF

👉Ryhmäliikuntaohjaaja FISAF

👉 Sportius Pilates-ohjaaja

👉 Useita ryhmäliikunnan lajikoulutuksia (LesMills, crosstraining, toiminnallinen voimaharjoittelu, zumba, piloxing, asahihealth, vesiliikunta jne.)