Personal Trainer Hinta

Personal Trainer Hinta

Personal Trainer ja Fysioterapiapalvelumme hinta muodostuu kokonaisuudesta. Tämä sisältää mm. rauhalliset harjoitustapaamiset yksityisellä studiollamme Helsingissä tai Porvoossa (tai yhteistyösaleillamme Espoossa ja Vantaalla) sekä Personal Trainer valmennusprosessin ja Fysioterapiapolun muut pääelementit, kuten alkumittaukset, kokonaissuunnitelman laadinnan, ravitsemusvalmennuksen, palautumista tukevan ohjeauksen sekä oman asiakastilin kautta tapahtuvan etätuen koko prosessin ajaksi.

Emme tarjoa yksittäisiä valmennustapaamisia tai pelkkää harjoitusohjelmaa. Tarjoamme henkilökohtaista palvelukokonaisuutta, jonka tarkoitus on viedä Sinut tavoitteeseen. Kaiken lähtökohtana on yksilöllisyys, toiminnan vaikuttavuus, tavoitteiden saavuttaminen ja pysyvien tulosten aikaansaaminen.

  • Personal Trainingin ja fysioterapian hinnat ovat keskimäärin 150€ – 400 €/kk.
  • Kokonaisuus räätälöidään aina yksilöllisesti ilmaisessa ensikonsultaatiossa.

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja sovitaan ilmainen konsultointitapaaminen. Kartoitamme siinä yksilöllisiä tavoitteitasi ja tarpeitasi. Tapaamisen aikana voimme suunnitella juuri sinun tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden. Konsultaatiotapaaminen on maksuton eikä se sido sinua mihinkään.

 

Personal trainer hintaan vaikuttavat asiat

 

  • Prosessin kokonaiskesto, sisältö ja rakenne.
  • Harjoitus -ja ruokailuohjelmien suunnitteluun menevä aika.
  • Harjoitustilat yksityisellä ja rauhallisella studiolla.
  • Ohjaustapaamisten kokonaismäärä.
  • Tapaamisten kesto.
  • Mitä lisäpalveluita pakettiin sisällytetään.
  • Palvelu voidaan maksaa 2-12 korottomassa erässä.

Maksuvälineinä käyvät myös

 

Personal Trainer ja fysioterapiapalveluihin käyvät myös kaikki yleisimmät liikunta, kulttuuri – ja virikesetelit, kuten:

Saat meiltä täysin yksilöllistä ja takuuvarmasti korkealaatuista palvelua

 

Perustana korkealle asiakastyytyväisyydellemme on +12 vuoden aikana hioutunut 6-vaiheinen palveluprosessi, jota jokainen ohjaajamme soveltaa rautaisella ammattitaidolla asiakkaan yksilölliseen elämäntilanteeseen sopivaksi.

Alta voit lukea mitä palveluprosessin kuuteen kohtaan päällisin puolin sisältyy. Kerromme mielellämme sinulle lisää ilmaisessa ensikonsultaatiossa.

1. Alkukartoitus: Alkukartoitus on ensimmäinen askel ohjaajasi kanssa, jossa laitetaan askelmerkit kuntoon. Alkukartoitus koostuu haastattelusta, alkumittauksista, arviointiharjoituksesta/ fysioterapeuttisesta tutkimisesta ja arvioinnista sekä kokonaissuunnitelman hahmottelusta.

2. Harjoittelu: Harjoitussuunnitelma laaditaan yksilöllisesti lähtötilanteesi, tavoitteesi ja elämäntilanteesi huomioiden. Harjoitusohjelmaa päivitetään säännöllisesti matkan varrella, jotta varmistamme kehityksesi. Harjoittelussa huomioidaan sinulle sopivat ja mieleiset tavat liikkua.

3. Ravitsemus: Ravitsemusohjaus pohjautuu terveyttä edistävään, tavoitteita tukevaan ja pysyvyyteen tähtäävään lähestymistapaan. Ymmärrämme, että ravitsemuksen toteuttaminen samalla sapluunalla ei sovi kaikille. Laadimmekin sinulle yksilöllisen toteutustavan, joka sopii sinun arkeesi ja tukee tavoitteitasi.

4. Palautuminen: Palautumisen rooli ravitsemuksen ja harjoittelun rinnalla on varsin merkittävä. Se pyritäänkin pitämään keskiössä harjoittelun ohjelmoinnissa. Tarvittaessa pyrimme löytämään konkreettisia keinoja, joilla voidaan kehittää unen laatua ja määrää sekä työkaluja stressinhallintaan.

5. Lähitapaamiset: Lähitapaamiset oman korkeakoulutetun ohjaajan kanssa toimivat valmennuksen selkärankana. Tapaamisten tavoitteena on taata turvallinen ja vaikuttavuuteen tähtäävä harjoittelu pysyvillä tuloksilla. Lähitapaamisten pyrkimyksenä on opettaa sinua harjoittelemaan laadukkaasti, turvallisesti ja nousujohteisesti myös itsenäisesti.

6. Etätuki ja konstultointioikeus: Sinulla on ohjaajasi tuki ja turva olemassa myös tapaamisten ulkopuolella, sillä saat ohjaajasi kiinni henkilökohtaisen asiakastilin kautta. Asiakastili on virtuaalinen tukikohta ohjaajasi kanssa viestimiseen. Löydät sieltä myös valmennuksen/fysioterapian materiaalipankin ja seurantavälineet.

Mikä on se salaisuus, miten etenet kohti tavoitteitasi ja teet pysyviä muutoksia?

 

Meidän näkemyksemme mukaan avainasemassa tavoitteiden saavuttamisessa ja pysyvien muutosten aikaansaamisessa on korkeakoulutetun ja moniammatillisen asiantuntijatiimin tuella tapahtuva pitkäjänteinen prosessi positiivisen tilivelvollisuuden siivittelemänä. Unohtamatta yksilöllisesti räätälöityä kokonaisuutta, joka pohjaa tuoreimpaan tutkimusnäyttöön ja vuosien kokemukseen.

Haluatko päästä elämäsi kuntoon, voida hyvin ja päästä eroon vaivoistasi?

 

Tee tärkeä sijoitus hyvinvointiisi, joka tulee kantamaan pitkälle tulevaisuuteen. Ota siis ensiaskel kohti muutosta ja varaa ilmainen ensikonsultaatio. Korkeakoulutettu ja kokenut moniammatillinen tiimimme takaa, että saat tuloksia!

 

Artikkelit

Multitaskaus, nykypäivän vitsaus!

Raahustat aamulla levottoman ja rikkonaisen yön jäljiltä kohti kahvinkeitintä päässä ainoana ajatuksena - miten ihmeessä jaksan tämän päiv...

Lue artikkeli group Created with Sketch.

Unen merkitys – nukutko tarpeeksi?

Unen merkitys. Tuntuuko välillä, että jaksaminen arjessa on heikkoa, tai motivaatiota mihinkään uuteen ei riitä? Junnaako voima...

Lue artikkeli group Created with Sketch.

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).