Jenni Eskelin

Fysioterapeutti, Personal Trainer & Palautumisvalmentaja

Energiaa, empatiaa ja ammattitaitoa

Fysioterapeutti Jenni Eskelin

Fysioterapeutti Jenni Eskelin on Kuntokompassin osa-omistaja ja Training studioiden toinen perustajajäsenistä. Pohjakoulutukseltaan hän on fysioterapeutti ja liikunta-alalla hän on työskennellyt vuodesta 2005 alkaen. Jenni työskentelee Kuntokompassin Training Studioilla osoitteissa Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 sekä Mannerheimintie 38, 00100 Helsinki.

Personal trainer Jenni Eskelin

Liikun, koen, kyseenalaistan ja kysyn, näen, kuulen, kuuntelen ja opin. Omaan elämääni kuuluu elää niin kuin opetan ja toivonkin omalla esimerkillä kannustavani ihmisiä liikunnalliseen ja terveyttä edistäviin elintapoihin läpi elämän.

Minkälainen olen ohjaajana

Olen ohjaajana kannustava ja asiakastaan ​​​​suorituksissa päiväkohtaiseen parhaimpaansa haastava. Haluan jokaisen kokevan onnistumisia, alkuun haastaviltakin tuntuvissa tilanteissa. Positiivisten kokemusten myötä usko ja luotto myös itsenäiseen tekemiseen kasvaa.

Pystyvyyden tunteen lisääntyminen onkin äärimmäisen tärkeää. Asiakkaalla voi olla erilaisia tuki-ja liikuntaelinten rajoitteita, mutta jokaisella on myös vahvuuksia. Näitä haluan asiakkaideni erityisesti tiedostavan ja löytävän pelkkien rajoitteidensa sijaan.

Ohjausprosesseissa tavoitteenasettelu on tärkeää, jotta tiedämme mitä prosessilta odottaa ja mihin me asiakkaan kanssa yhdessä tähdätään. Tavoitteet voivat myös muuttua matkan varrella ja usein pitkäkestoisissa asiakassuhteissa niin tapahtuukin. Tämä onkin minusta pitkäjänteisessä asiakastyössä parasta. Suunnitelmat räätälöidään aina kuhunkin elämäntilanteeseen sopiviksi.

Annan itsestäni kaiken, mutta odotan myös asiakkailtani vahvaa sitoutuneisuutta ja tahtoa toimia asetettujen tavoitteiden ja suunnitelmien eteen. Me olemme yhdessä tiimi ja siihen kuuluu vahva luottamus ja toisen arvostaminen puolin ja toisin.

Osaomistaja ja asiakaspalveluvastaava

Vuonna 2011 hyppäsin itse palkollisen turvalliseksi koetusta oravanpyörästä yrittäjäksi, kun perustimme puolisoni Marko Kuoppasalmen kanssa Kuntokompassin ensimmäisen Training Studion.

Nykyään privaatteja studioita Personal Trainer Helsinki  ja fysioterapiapalveluita tarjoamassa on jo kolme. Uusimpana oman studion aluevaltauksena tuli 2023 syksystä Porvoo, jossa luottohenkilömme fysioterapeutti Joni Koivuniemi vastaa toiminnasta osoitteessa Lundinkatu 20.

Ohjauspalvelumme ovat rullanneet myös helmikuusta 2019 alkaen Vantaan Tikkurilassa, David Fitness Clubilla sekä heinäkuusta 2023 Parkanossa, Liikuntakeskus Kunnonliikkeen yhteydessä.

On upeaa, kuinka Kuntokompassin tiimi on kasvanut vuosien mittaan. Meidän tarjoamallemme palvelulle on selkeästi tarvetta. Nykyään meillä on Kuntokompassilla lähes kolmenkymmenen hengen moniammatillinen asiantuntijatiimi.

Ohjaustyön lisäksi pidän studiollamme konsultointitapaamisia, joiden kautta varmistan uusille asiakkaille sopivimman ohjaajan tiimistämme. Näissä tapaamisissa pyrin haistelemaan myös henkilökemioita ohjaajan valinnan suhteen. Minulle on tärkeää, että myös ohjaajamme nauttivat työstään ja saavat siitä onnistumisen kokemuksia. Tämä onnistuu parhaiten kun asiakkaiksi valikoituu”omaan profiiliin” istuvia henkilöitä.

Vankka terveysalan pohjakoulutus

Peruskoulutukseltani olen fysioterapeutti (2005) ja olen tehnyt töitä kokopäiväisesti liikunta- ja terveysalalla valmistumisestani lähtien. Alunperin halusin päästä lukemaan psykologiaa, mutta lopulta päädyin fysioterapiaopintoihin, jossa ihmismielen koukerot vaihtuivat pääosin fyysisen kehon hoitoon ja vaivojen ennaltaehkäisyyn.

Edelleen olen hyvin kiinnostunut ihmismielen moninaisuudesta ja psyykkinen vointi tuleekin aina huomioida kaikissa valmennus- ja fysioterapiaprosesseissa

Fysioterapiaohjausten lisäksi tarjoan myös erillistä palautumisvalmennusta (kts. alta).

Haluan antaa kaiken tukeni asiakkaille, jotta pysyvä muutos olisi mahdollista

Intohimo liikuntaan ja toisten liikuttamiseen on itselleni valtavan suuri lahja. Se, että tekee työtä, jota todellakin rakastaa, välittyy  toivottavasti myös asiakkaille.

Tavoitteet hyvinvoinnin ja tavoitteiden suhteen voivat muuttua vuosien varrella, mutta oleellista on kokea oma toimintakykynsä mahdollisimman hyväksi läpi elämän. Oman kehon kuuntelu ja tilannetaju mitä kulloinkin keholtaan voi vaatia ovat myös opettelmisen arvoinen asia. Näitä taitoja opetan asiakkailleni ja kuulostelen myös omassa elämässäni voidakseni hyvin.

Palautumisvalmennus

Tämä ensisijaisesti asiakkaan voimavaroja ja parempaa jaksamista lisäävä valmennuskokonaisuus yhdistää erinomaisella tavalla keskustelevan, ratkaisukeskeisen valmennuksen sekä sanoittamisesta vapaan kehollisen harjoittelun.

Ensivalmennus sisältää 5 tapaamista + räätälöidyt kotiharjoitukset. Palautumisvalmennuksen voi myös integroida ns. normaaliin, pitkäjänteisempään Kuntokompassin palveluprosessiin

Palautumisvalmenmuksessa opetellaan hallitsemaan paremmin arjen stressikuormaa mm. etsimällä uusia näkökulmia palautumiseen sekä stressinhallintaan. Valmennus voi myös auttaa hahmottamaan erilaisia ​​vaihtoehtoisia ratkaisuja tai löytää uuden suunnan jumissa olevaan elämäntilanteeseen.

Tämä valmennus voi antaa erityistä tukea haasteellisesta elämäntilanteesta toipumiseen sekä itsemyötätunnon ja itsetuntemuksen kasvattamiseen.

Palautumisvalmennuksessa käytetään keskustelun lisäksi asiakaskohtaisesti valittuja restoratiivisia (palauttavia) liikeharjoituksia, hengitysharjoituksia sekä läsnäolo-, keskittymis- ja mielikuvaharjoitteita. Jokaiseen yksilövastaanottotapaamiseen kuuluu osana näitä hengähdyshetkiä- harjoituksia (n.15-30min). Asiakkaan on myös mahdollista osallistua Hengähdyshetkiä®️-viikkotunneille (viikkotunnit sunnuntai-iltaisin).

Jos erityisten palautusvalmennus kiinnostaa, olethan minuun suoraan yhteydessä sähköpostitse: jenni.eskelin(at)kuntokompassi.fi

Omat harrastukseni

Itselleni liikuntamuodoista rakkaimpia ovat voimapainoitteinen saliharjoittelu, pyöräily, perinteinen maastohiihto, pilates, jooga ja ratsastus.

Ratsastuksen pariin palasin v. 2020 useammin vuoden tauon jälkeen. Sanonta ”kerran hevostyttö – aina hevostyttö” pätee aika moneen lapsena heppoihin hurahtanseen

Liikkunnallisten harrastusten lisäksi saan virtaa monipuolisista kulttuurielämyksistä erityisesti kuva- ja teatteritaiteen tarjonnasta nauttien. Lukemisen sijaan olen äänikirjojen suurkuluttaja. Miten mukavaa onkaan uppoutua kauno- tai ammattikirjallisuuden pariin samalla kun esim. siivoaa…  

Olen myös henkeen ja vereen kissaihminen. Maine Coon rotuinen kissani on silmäteräni ja tämä komistus (Eikka) onkin usein mukanani töissä Kuntokompassin studiolla.

Nähdäänhän studiolla?

Videolla Jennin asiakas Irene kertoo omasta asiakaskokemuksestaan

Asiakaspalautteita:

”Olen ollut todella tyytyväinen! Valmentajat ovat iloisia ja mukavia. Minut otetaan aina hyvin vastaan ja tarpeitani huomioidaan. Fyssariohjaaja Jenni tukee minua aina treeneissä ja saa minut hyvälle tuulelle. Kiitos kaikesta!”

-Maria Damsten

”Parasta tässä ehdottomasti ammattitaito, palveluasenne, kyky ymmärtää yksilöllistä tarvetta ja tilanteita eikö tuputtaa yleisiä ohjeita:) Hyvät siisit tilat.”

-Anna Hynynen

”Loistava henkilökohtainen palvelu, erittäin asiantunteva porukka!”

-Heli Mäkinen

”Parasta kokonaisuudessa on ammattitaito, laatu ja sitoutuminen. Jennin asenne on ainutlaatuinen”

-Lars Lundström

” Olen ollut erittäin tyytyväinen. Aito välittäminen asiakkaasta välittyi sydämeen asti ja kannusti”

-Salla-Maarit Volanen

”Olen ollut todella tyytyväinen kokonaisuuteen. Studiolla on siistit tilat, myös korona-aikaan oli  turvallinen olo. Jenni on erittäin innostava ohjaaja, joka jaksaa aina tsempata.
Hesperian studiolla on hyvät ja monipuoliset laitteet ja tämä on keskeinen paikka, jonne helppo tulla”

-Katriina Kamu

”Tosi kivoja monipuolisia treeniohjelmia. Ruokavalioon myös hyviä vinkkejä. Hauska treenata ohjaajan kanssa. Jennillä on todella positiivinen ja motivoiva asenne.”

-Susanna Vitikainen

”Parasta on Jennin kannustava, sopivan jämäkkä, mutta silti rento ote ja asiantuntemus tilanteessa, jossa jatkokehitys ja tavoitteiden saavuttaminen alkaa olla haastavampaa (jo tapahtuneen kehityksen ansioista). Treenaminen on hauskaa, niin yhdessä Jennin kanssa kuin yksin! :)”

-Sanna Sippala

”Olen täydellisen tyytyväinen saamaani palveluun!”

-Tuija Kuusinen

 

 

Koulutustausta:

👉 Psykologian perusopinnot

👉 Fysioterapeutti AMK v. 2005

👉 Liiketalouden perustutkinto v.2011

👉 Kahvakuulaohjaaja (IKSA)

👉 Pilates ohjaaja

👉 Chiball ohjaaja

👉 Fustra Personal Trainer

👉 Kuntokompassi Personal Trainer

👉 Ravintovalmentaja (FIHF)

👉 Hyvinvointianalyysikoulutus, Firstbeat

👉 Henkäshdyshetkiä®️-valmentaja / Palautumisvalmentaja

👉 Lukuisia muita lisäkoulutuksia ryhmäliikunnan saralla

👉 Useita seminaareja, virikekoulutuksia ja mentorointiprojekteja

Henkilökohtaiset kotisivut

Kokemuksia

fysioterapeutti juha niskala haastattelu

Isoin juttu on se, että tästä eteenpäin mä tiedän, miten mä toimin "Irene - 46v." sanoo

Kuntokompassi kokemuksia, Irene: Olen kyllä saanut fysioterapiaprosessilta enemmän kuin mitä mä olen osannut ajatellakaan. Jokaiseen mun kysymykseen olen saanut vastauksen. Ja usein niin, että enemmän kuin mitä olen odottanut. Tuki on ollut ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Ulkoistettu kuri jatkunut jo toistakymmentä vuotta - Lasse Lehtinen 74v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Lasse: Hirvitorniin kipuaminen sujuu ketterämmin kuin aikoinaan ja myös veneillessä hyvästä tasapainosta ja ketteryydestä on huomattavaa hyötyä Silloin toistakymmentä vuotta sitten kun aloiteltiin tätä hommaa Jennin kanssa, aika pian sanoin vaimolleni, että Ei tätä ilmaiseksi t ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Menestyksekkään työuran jälkeen liikunnalliseksi ja hyväkuntoiseksi eläkeläiseksi - Eira Palin-Lehtinen 70v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Eira: Eiran arki on ollut aina hyvin aktiivista, niin työn kuin sosiaalisen elämän suhteen. Aktiivista se on edelleen, nyt 70-vuotiaana hyväkuntoisena eläkeläisenä. Virallisina työvuosina kiireisellä uranaisella menoja riitti, mutta kuntoilut eivät lentokenttäjuoksua lukuunottamatta harrast ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Eroon kivusta ja tupakasta - Elli 25. sanoo

Seitsemän vuotta jatkuneiden selkäkipujen seurauksena sairastuin fibromyalgiaan, jouduin vaihtamaan ammattia ja jouduin suunnitelemaan arkeni kokonaan kipujen ympärille. Harrastuksia aloitin ja aina jouduin lopettamaan, koska selkäni ei kestänyt. Olin jo asennoitunut siihen, että loppu elämänikin menisi kovissa kivuissa ja ottaessani yhteyt ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Treeni vei mukanaan - Lars Lundström 69v. sanoo

Sain useampi vuosi sitten isänpäivänlahjaksi Kuntokompassin Inbody mittauksen ja pari treenikertaa. Vähän skeptisenä menin mittaukseen ja treeniin mutta jäin koukkuun. Kunnon yläpitämisen ja painon pudottamisen tarve on ollut ilmeinen jo vuosia mutta eihän sitä voi ulkopuolinen tehdä – se täytyy tehdä itse. Näin luulin kunnes tajus ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.
Lisää kokemuksia

Artikkelit

Multitaskaus, nykypäivän vitsaus!

Raahustat aamulla levottoman ja rikkonaisen yön jäljiltä kohti kahvinkeitintä päässä ainoana ajatuksena - miten ihmeessä jaksan tämän päiv...

Lue artikkeli group Created with Sketch.

Kotiharjoitusohjelma

Kotiharjoitusohjelma tarjoaa oivan tavan yhdistää lihaskunto- ja kestävyysharjoittelu kustannustehokkaalla tavalla. Omalla keholla ja malti...

Lue artikkeli group Created with Sketch.