Jenni Eskelin

Fysioterapeutti & Fustra Personal Trainer

Energiaa, empatiaa ja ammattitaitoa

Personal Trainer Jenni Eskelin

Personal Trainer Jenni Eskelin on Kuntokompassin osa-omistaja ja Training studioiden toinen perustajajäsenistä. Pohjakoulutukseltaan hän on fysioterapeutti ja liikunta-alalla hän on työskennellyt vuodesta 2005 alkaen. Jenni työskentelee Kuntokompassin Training Studioilla osoitteissa Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 sekä Mannerheimintie 38, 00100 Helsinki.

personal trainer jenni eskelin

Liikun, koen, kyseenalaistan ja kysyn, näen, kuulen, kuuntelen ja opin. Omaan lähestymistapaani kuuluu elää niin kuin opettaa ja toivonkin omalla esimerkilläni kannustavani ihmisiä liikunnalliseen ja terveyttä edistäviin elintapoihin läpi elämän.

Minkälainen olen personal trainerina ja fysioterapeuttina

Olen fysioterapeuttina kannustava ja asiakkaitaan suorituksissa parhaimpaansa haastava. Haluan jokaisen kokevan onnistumisia alkuun haastaviltakin tuntuvissa tavoitteissa. Parasta on nähdä niitä itsensä ylittämisen kokemuksia, joita asiakkaani yhteisissä tapaamisissamme saavat. Niiden avulla myös luottamus heidän itsenäiseen tekemiseen kasvaa.

Pystyvyyden tunteen lisääntyminen on mielestäni äärimmäisen tärkeää. Asiakkaalla voi olla rajoitteita, mutta jokaisella on myös vahvuutensa. Niitä haluan erityisesti asiakkaideni tiedostavan pelkkien rajoitteiden sijaan. Tavoitteiden asettelu onkin tärkeää, jotta itse asiakas, että minä fysioterapeuttina tiedän mitä prosessilta odottaa ja mihin me yhdessä tähdätään.

Annan itsestäni kaiken, mutta odotan myös asiakkailtani vahvaa sitoutuneisuutta ja tahtoa tehdä muutoksia, joihin he ovat apua tulleet hakemaan. Me olemme yhdessä tiimi ja siihen kuuluu vahva luottamus ja toisen arvostaminen puolin ja toisin.

Osaomistaja ja asiakaspalveluvastaava

Asun tällä hetkellä Vantaalla ja fysioterapeutin työt olen keskittänyt Helsinkiin meidän Kuntokompassin Training Studiolle. Vuonna 2011 hyppäsin itse palkollisen turvalliseksikin koetusta oravanpyörästä yrittäjäksi, kun perustimme avopuolisoni Marko Kuoppasalmen kanssa Kuntokompassin ensimmäisen Training Studion.

Nykyään privaattistudioita on jo kaksi (ja lisäksi helmikuusta 2019 lähtien Kuntokompassin palvelut ovat laajentuneet Vantaan Tikkurilaan, David Fitness Clubille).

Meillä on yhteensä yli parinkymmenen hengen moniammatillinen asiantuntijatiimi, joten suunta on ollut selvästikin oikea. Työskentely ja kehittyminen liikunta- ja terveysalan yrittäjänä on juuri sitä mitä itse tällä hetkellä elämältäni haluan.

Päätehtävänäni fysioterapeuttina työskentelyn lisäksi on hoitaa studiollamme konsultointitapaamiset eli varmistan uusille asiakkaillemme sopivimman valmentajan tai fysioterapeutin tiimistämme.

Moniammatillinen asiantuntijatiimimme on ainutlaatuinen ja mahdollisuus tarjota kullekin juuri se oikea ammattilainen on loistava asia yrityksessämme. Projektien käynnistäminen, joilla tietää kunkin saavan lisää positiivista energiaa, hyvää oloa, voimaa ja terveyttä elämäänsä tuo itsellenikin päivittäin aimo annoksen hyvää mieltä.

Vankka terveysalan pohjakoulutus

Peruskoulutukseltani olen fysioterapeutti (2005) ja olen tehnyt töitä liikunta- ja terveysalan parissa valmistumisestani lähtien. Alunperin halusin päästä lukemaan psykologiaa, mutta lopulta päädyin fysioterapiaopintoihin, joten ihmismielen koukerot vaihtuivat fyysisen kehon hoitoon ja vaivojen ennaltaehkäisyyn.

Edelleenkin olen hyvin kiinnostunut ihmismielen moninaisuudesta ja mielestäni henkinen vointi tuleekin aina huomioida kaikissa valmennus- ja fysioterapia -projekteissa. Motivaatiotekijät, elämäntilanne ja- hallinta sekä omanarvontunto ovat asioita, jotka kuitenkin suurelta osin ratkaisevat kuinka elämäntapamuutokset onnistuvat.

Haluan antaa kaiken tukeni asiakkailleni, jotta pysyvä muutos olisi mahdollinen

Omat harrastukseni

Itselleni liikuntamuodoista erityisen tärkeitä ovat voimapainoitteinen saliharjoittelu, pyöräily, juoksu, maastohiihto, pilates ja jooga ja ratsastus.

Ratsastuksen pariin palasin useamman vuoden tauon jälkeen. Sanonta ”kerran hevostyttö – aina hevostyttö” pätee varmasti aika moneen lapsena heppoihin hurahtaneeseen

Liikkunnallisten harrastusten lisäksi nautin käsillä tekemisestä eri tavoin kuten kutoen tai maalaten. Kissalleni tulee talvisin kudottua useammat villapaidat äänikirjoja kuunnellen. Olenkin henkeen ja vereen kissaihminen. Maine Coon rotuinen kissani on silmäteräni ja tämä komistus onkin usein mukanani myös Kuntokompassin studiolla.

Mainitsemisen arvoista on myös suhteeni luontoon. Ulkona liikkuminen metsissä samoillen tai juosten on etenkin hektisten päivien vastapainona parasta pään nollausta mitä tiedän. Olemme onnekkaita, että maassamme on niin paljon puhdasta ja koskematonta luontoa.

Intohimo liikuntaan ja toisten liikuttamiseen on itselleni valtavan suuri lahja. Se, että tekee työtä, jota todellakin rakastaa toivottavasti välittyy myös asiakkailleni.

Tavoitteet hyvinvoinnin suhteen voivat muuttua vuosien varrella, mutta jokainen varmasti haluaa kokea oman toimintakykynsä mahdollisimman hyväksi läpi elämän. Oman kehon kuuntelu ja tilannetaju mitä kulloinkin keholtaan voi vaatia ovat myös opettelmisen arvoinen asia. Näitä taitoja opetan asiakkailleni ja kuulostelen myös omassa elämässäni voidakseni hyvin.

Koulutustaustani:

👉 Psykologian perusopinnot

👉 Fysioterapeutti AMK v. 2005

👉 Liiketalouden perustutkinto v.2011

👉 Kahvakuulaohjaaja (IKSA)

👉 Pilates ohjaaja

👉 Chiball ohjaaja

👉 Fustra Personal Trainer

👉 Kuntokompassi Personal Trainer

👉 Ravintovalmentaja (FIHF)

👉 Hyvinvointianalyysikoulutus, Firstbeat

👉 Hengäshdyshetkiä®️-valmentaja/ Palautumisvalmentaja v.2022

👉 Lukuisia muita lisäkoulutuksia ryhmäliikunnan saralla

👉 Useita seminaareja, virikekoulutuksia ja mentorointiprojekteja

Henkilökohtaiset kotisivut

Kokemuksia

fysioterapeutti juha niskala haastattelu

Ulkoistettu kuri jatkunut jo toistakymmentä vuotta - Lasse Lehtinen 74v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Lasse: Hirvitorniin kipuaminen sujuu ketterämmin kuin aikoinaan ja myös veneillessä hyvästä tasapainosta ja ketteryydestä on huomattavaa hyötyä Silloin toistakymmentä vuotta sitten kun aloiteltiin tätä hommaa Jennin kanssa, aika pian sanoin vaimolleni, että Ei tätä ilmaiseksi t ...

Lue kokonaan
group Created with Sketch.

Menestyksekkään työuran jälkeen liikunnalliseksi ja hyväkuntoiseksi eläkeläiseksi - Eira Palin-Lehtinen 70v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Eira: Eiran arki on ollut aina hyvin aktiivista, niin työn kuin sosiaalisen elämän suhteen. Aktiivista se on edelleen, nyt 70-vuotiaana hyväkuntoisena eläkeläisenä. Virallisina työvuosina kiireisellä uranaisella menoja riitti, mutta kuntoilut eivät lentokenttäjuoksua lukuunottamatta harrast ...

Lue kokonaan
group Created with Sketch.

Eroon kivusta ja tupakasta - Elli 25. sanoo

Seitsemän vuotta jatkuneiden selkäkipujen seurauksena sairastuin fibromyalgiaan, jouduin vaihtamaan ammattia ja jouduin suunnitelemaan arkeni kokonaan kipujen ympärille. Harrastuksia aloitin ja aina jouduin lopettamaan, koska selkäni ei kestänyt. Olin jo asennoitunut siihen, että loppu elämänikin menisi kovissa kivuissa ja ottaessani yhteyt ...

Lue kokonaan
group Created with Sketch.

Treeni vei mukanaan - Lars Lundström 69v. sanoo

Sain useampi vuosi sitten isänpäivänlahjaksi Kuntokompassin Inbody mittauksen ja pari treenikertaa. Vähän skeptisenä menin mittaukseen ja treeniin mutta jäin koukkuun. Kunnon yläpitämisen ja painon pudottamisen tarve on ollut ilmeinen jo vuosia mutta eihän sitä voi ulkopuolinen tehdä – se täytyy tehdä itse. Näin luulin kunnes tajus ...

Lue kokonaan
group Created with Sketch.

Blogi

Vamos ala Playa! 10-vuotis juhlamatka Teneriffalle

Kuntokompassin ensimmäinen Personal Training Studio avattiin ...

Lue artikkeli

group Created with Sketch.

Kotiharjoitusohjelma

Kotiharjoitusohjelma tarjoaa oivan tavan yhdistää lihaskunto- ja kestävyysharjoittelu kustannustehokkaalla tavalla. Omalla keholla ja malti...

Lue artikkeli

group Created with Sketch.