Joni Koivuniemi

Fysioterapeutti & Personal Trainer

Asiakaslähtöisyys ja päättäväinen ongelmanratkaisukyky reippaalla otteella

Fysioterapeutti Joni Koivuniemi

Fysioterapeutti Joni Koivuniemi työskentelee Kuntokompassin Personal Training Studiolla osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki sekä Kuntokompassin Training Studiolla Porvoossa, osoitteessa Lundinkatu 20, 06100 Porvoo

Moikka,

Olen Joni Koivuniemi. Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja liikuntaneuvoja.

Asiakaslähtöisyys, päättäväinen ongelmanratkaisukyky ja reippaalla otteella toimiminen – siinä ovat kulmakivet työskentelylleni.

Minulla on vuosien kokemus liikunta ja terveysalalla työskentelystä. Olen toiminut fysioterapeuttina seitsemän vuotta ja asiakaskuntaani on kuulunut kaikenikäisiä ihmisiä urheilijoista terveysliikkujiin.

Kiinnostukseni fysioterapeutin työtä kohtaan kehittyi Personal Trainerin työssä tapaamieni asiakkaiden kokemien vaivojen vuoksi. Niiden vuoksi kipinäni kuntouttavaa työtä kohtaan syttyi. Koulutukseni aikana syvennyin myös hengitysfysioterapiaan. Hengitysfysioterapian avulla voidaan vaikuttaa niin ihmiskehoon kuin -mieleenkin.

Fysioterapeuttina Kuntokompassilla monipuolinen työnkuva

Tärkein tavoitteeni on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Fysioterapeuttina toimenkuvaani kuuluu asiakkaille sattuneiden tuki- ja liikuntaelin vaivojen kuntoutus sekä urheilu- ja työperäisten vammojen ennaltaehkäisy. Käytännössä tällä tarkoitetaan tilanteen alkukartoitusta, fysioterapeuttisesta tutkimista, yksilöllisesti ohjattuja harjoitteita sekä niiden progressiivista ohjelmointia.

Omaan liikunnalliseen taustaani kuuluu salibandy ja golf, joita molempia olen pelannut yli 15 vuotta.

Tavoitteenani on oman ammattitaitoni jatkuva kehittäminen kouluttautumalla, sekä tutustumalla uusiin tutkimustuloksiin, jotka käsittelevät fysioterapiaa. Olen erittäin motivoitunut tähän ammattiin ja olen onnellinen saadessani tehdä sitä mistä pidän.

Nähdään Studiolla!

Terveisin,

Joni

Asiakaspalautteita:

”Parasta on ehdottoamasti ohjaajan asiantuntemus ja asenne. Asiakkaan toiveet ja tarpeet otetaan aidosti huomioon. Liikkeet oppii tekemään oikein ja optimoiden niin, että myös itsenäisesti harjoitellessa on helppo tunnistaa, milloin harjoittelu on tehokasta ja vaikuttaa siellä, missä pitää. Suurin yllätys oli kuitenkin se, kuinka hauskaa treenaaminen voi olla. Joni on loistava tsemppari ja ohjatuista treeneistä lähtee aina kotiin hyvällä mielellä.
Omalla kohdallani oli pitkä aika siitä, kun olin harrastanut aktiivisesti liikuntaa enkä ole koskaan pitänyt kuntosaliharjoittelusta. Siksi kynnys aloittaa oli varsin korkea. Eniten kammosin tilannetta, jossa personal trainerin ajatus harjoittelusta olisi ”puskea täysillä” eteenpäin. Sen sijaan ohjelma on edennyt rauhallisesti ja olen alkanut pikku hiljaa löytää niitä tapoja treenata, jotka sopivat omaan tilanteeseen. Treenit on rakennettu niin, että ne voi tehdä kotona. Voin myös olla rehellinen siitä, miten oma harjoittelu on (tai ei ole) sujunut.”

-Sanna Rintakoski

”Henkilökohtainen fysioterapiaprosessi on ollut juuri sitä mitä kaipasin. Pääsin nopeasti eroon pitkään vaivanneista toimistotyöstä johtuvista selkäkivuista. Bonuksena kuntoni nousee koko ajan tasaisella tahdilla. Olen omaksunut itselleni sopivat tavat pitää yllä kuntosni ja hyvinvointiani ilman että se olisi liian hankalaa.”

-Antti Kirjavainen

”Palvelu on vastannut täydellisesti tarpeitani.
Erityismainintana on se, että ensitapaamisessa tuotiin esille lähestymiskulmana harjoitteluun fysioterapiapalvelut. Tätä en olisi mitenkään itse osannut edes ajatella mahdollisuutena, vaikka näin jälkeenpäinajateltuna juuri tuo oli oikea tapa.
Erittäin hieno palvelukokemus jo heti ensimetriltä”

-Sami Kilpi

Koulutus:

👉  Fysioterapeutti AMK

👉  Liikuntaneuvoja LPT

👉  Kuntosaliohjaajan peruskurssi (Liikuntakeskus Pajulahti)

👉  Hengitysfysioterapia (Neuro Wellness)

👉  SatsElixia Academy – Prehab-koulutus

Kokemuksia

fysioterapeutti juha niskala haastattelu

Eroon sokerista ja herkuista -Ulla 34v. sanoo

Otin yhteyttä Kuntokompassiin, koska juoksuharrastukseni jäi polvivaivojen takia katkolle. Yksi suuri syy oli myös minun järjetön herkkujen syöminen ja haasteet elämänhallinnassa. Olin päättänyt aloittaa elämäntapamuutoksen, halusin ammattilaisen siih ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Karoliina 32v. sanoo

Ensitapaamisessa kysyttiin tavoitetta treenaamiselle, eikä minulla ollut mielessä muuta kuin kivuista eroon pääseminen. Nyt pystyn katsomaan jo hieman pidemmälle ja asettamaan uusia tavoitteita. Kahdeksan vuotta vaivanneet valtavat kivut ovat  pääsääntöisesti hävinneet – alle vuodessa – ja minulla on alkanut uusi elämä. ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Veronika 22v. sanoo

Herkut maistuvat nykyään harvemmin, mutta silloin sitäkin paremmalta. Olen innostunut raakaherkuista, kuten raakasuklaasta ja raakakakuista. ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.
Lisää kokemuksia