personal trainer yhteistyö

Yhteistyössä

TH-VALMENNUS – TIMO HAIKARAINEN

TH-Valmennus on Jyväskylästä käsin toimiva liikunnan asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. TH-Valmennusta johtaa Suomen kokeneimpiin ja näkyvimpiin personal trainereihin ja liikunta-alan henkilöhintoihin Timo Haikarainen, LitM. TH-Valmennuksen toiminnassa liikuntatieteen uusin tieto yhdistyy innostavaan ja motivoivaan käytännön toteutukseen.

TERVEYSLIIKUNTA INSTITUUTTI & FIHF

Suomen Terveysliikuntati Oy on Marianne ja Nils Kyrklundin 1986 perustamaalan yritys, jonka toiminta vuonna fysioterapia-ja liikunta-alan koulutussta, tukevasta verkkokaupasta, liikuntapalveluista, terveysverkkosivustosta sekä erikoislääkäripalveluista. Yrityksen toimipiste sijaitsee Espoon Otaniemessä. Toimipisteessä pilatesstudiossa. Yrityksen toimintaan kuuluu myös viikottaiset ryhmä- ja yksilöpilatestunnit terveysaiheiset luennot yrityksille ja yhteisöille.2

HELSINGIN URHEILULÄÄKÄRIASEMA

Helsingin Urheilulääkäriasema on osa vuonna 1973 perustettua Urheilulääketieteen säätiön toimintaa. Urheilulääkäriasema on monipuolinen osaamiskeskus, joka tarjoaa monipuolisia ja korkeatasoisia palveluita urheilijoille, liikunnan harrastajille ja liikuntaharrastuksen aloittamista suunnitteluville. Urheilullääkäriaseman palvelut kuuluvat lääkärien vastaanotto, laboratorio-, kliinisettutkimukset,- kuntotestaus-, liikuntafysiologian ja ravitsemus lääkeden. Urheilulääkäriaseman henkilökunnalla on vahva koulutustausta sekä pitkäaikainen kokemus urheilun ja liikunnan parissa toimimisesta.Erityisenä osaamisalueena on hengitys- ja verenkiertoelimistön vasteiden tutkiminen kuormituksen aikana, hengitysoireiden ja rasitusastman diagnosointi, urheilijoiden ja kuntoilijoiden terveystarkastuksia, liikuntavammojen diagnosointi ja hoito, ylikuormitustilan diagnosointi ja hoito, kestävyysominaisuudetsien testaaminen hapenottokyky-, kynnys- ja harjoitustaso-ravimusliivonta. Tutkimus- ja opetustyön yhteistyössä Helsingin yliopiston liikuntaan kuuluvan yksikön kanssa takaa uusimman tiedon käytön palvelutoiminnassa.

FIRSTBEAT TECHNOLOGIES

Fistbeat on kehittänyt edistyksellisen sydämen mittaukseen perustuvan menetelmän kehon toimintojen tarkistantiin. Menetelmän päästä kartoittaa ja kehittää ihmisen hyvinvointia parantaa tehoä. Menetelmä tuottaa henkilökohtaista ja tarkkaa tietoa liikunnan vaikutuksista, stressin hallinnasta ja levon palauttaa vaikutuksista. Fistbeatin tuotteiden tuottama monipuolinen tieto elämäntavoista hyödynnettävissä laajalti onssa työhyvinvoinnin palveluissa. Tuotteita myös huippu-urheilussa henkilön valmennusten apuvälineenä.

TEST4YOU

Test 4 You Oy on fyysisen suorituskyvyn mittauksiin erikoistunut yritys. Teemme suoria kuntotestejä eritasoisille ihmisille. Testit rakennetaan aina asiakkaan toiveiden ja taustan huomioiden. Voimme halutessasi sinulle rasvanpolttoalueen painonhallinnan avuksi tai käteisen urheilijan huippukunnon hiomista. Toimimme pääkaupunkiseudulla, sovittaessa testaamme ryhmiä muuallakin Suomessa. Testipaikka ei ole sidottu, vaan voimme tulla testiin vaikkapa yrityksesi tai urheiluseurasi tiloihin.

ryhmäryhmille ja urheiluseuroille räätälöityjä testitapahtumia sekä yrityksille tyhy-päiviä.

LÖYDÄ LIIKKE- TOMMI PAAVOLA

Tommi ’The Trainer’ Paavola on Discover Movement Oy:n omistaja. hänen matkansa ihmisen liikkeen ihmeen sisällä on liikkeellepaneva voima hänen halussaan valmentaa ja kouluttaa urheilijoita.

LÄÄKÄRIT

Petri Helenius – Dextra

 • LL, liikuntalääketieteen erikoislääkäri
 • Urheiluvammat, liikuntalääketiede, urheilijoiden terveystarkastukset
 • HIFK-Hockeyn SM-liiga joukkue lääkäri vuodesta 1994
 • Suomen taitoluisteuma joukkue lääkäri

Kimmo Kuoppasalmi – THL & Lääkäriasema Terveystalo

 • Liikuntalääketieteen ja Psykiatrian erikoislääkäri
 • Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylilääkäri

FYSIOTERAPEUTIT (OMT/Erikoistuneet)

Sami Hämäläinen – Dextra

 • OMT-fysioterapeutti
 • Tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkiminen ja hoitaminen
 • Selän, olkapään, lantiorenkaan, lonkan-alaraajan kiputilojen ja toimintahäiriöiden hoito
 • Leikkausten jälkeinen ja rasitusperäisten vaivojen tutkiminen ja hoitaminen

Sami Niskala – Omasairaala

 • Fysioterapeutti
 • Olkapään ja kyynärpään vammojen kuntoutus
 • Polven ja nilkan vammojen kuntoutus
 • Kiipeilymaa joukkue fysioterapeutti
 • Jari-Matti Latvalan tukihenkilö

Anna Savola – Omasairaala

 • Fysioterapeutti
 • Olkapään ja kyynärpään vammojen kuntoutus
 • Polven ja nilkan vammojen kuntoutus

Lasse Heinonen – Terveystalo

 • OMT Fysioterapeutti
 • Niskan, olkapään ja selän manuaalinen terapia
 • Leikkausten jälkeinen fysioterapia, liikuntavammojen kuntoutus

Lasse Liikanen – Lääkärikeskus Vita

 • Lantiorenkaan- ja alaraajojen erikoisosaaminen
 • Kuntotestaus ja arviointi
 • Työfysioterapia

URHEILUSEURAT

 

HIFK FOTBOLL MIESTEN EDUSTUS – JALKAPALLO – VEIKKAUSLIIGA

HIFK Fotboll on perinteikäs helsinkiläinen jalkapalloseura, jonka edustusjoukkue pelaa kaudella 2016 Veikkausliigassa. Juniorijalkapalloilijoita seurassa on kaikki ikäluokissa A-junioreista aina viisivuotiaisiin asti. Vuonna 1907 perustettu seuran jalkapallojaos on osa vuonna 1897 perustettua HIFK:ta. Seuran tunnusvärit ovat punainen ja valkoinen. HIFK on pelannut 29 kautta SM-sarjassa ja yhdeksän kautta Ykkösessä. HIFK on voittanut Suomen mestaruuden seitsemän kertaa.

SSV – SALIBANDY – LIIGA

Salibandyseura Viikingit (SSV) on vuonna 1986 perustettu salibandyn erikoisseura. Seurassa on 700 jäsentä, joukkueita löytyy 26 ja lisäksi seurassa salibandykerhoja ja harrasteryhmiä. SSV:n miesten edustusjoukkue pelaa Salibandyliigassa ja naisten edustusjoukkue 2.divisioonassa.

KAUNEUS -JA TERVEYS

ALONIA – HIUKSET JA HYVINVOINTI

”Hyvin tärkeä osa keskellä arkea ja pyrimme kaikkemme, jotta hektinen arki, rakkauden rakennetun Alonian seinien sisälläksi unohtuisi ja asiakkaat pääsivät rentoutumaan. Haluamme koko kokonaisvaltaisen ja rentouttavan kampaamokäynnin.

Keskitymme hiuksiin; leikkausten lisäksi hiusten hoitamiseen ekologiseen ja värjäämiseen, pidentämiseen sekä kampauksiin ja meikkeihin. Mutta sisälle saa tulla vaikka lukemaan lehtiä ja juttelemaan. Tai cappucinolle tai teelle.

Uutena pystymme tarjoamaan täydellisen kokonaisvaltaisen palvelun omalla ekologisella, biohajoavalla Alonia Eco Hair-hiustenhoitosarjallamme. Alonia Eco Hair tukee tukevaä kehitystä ilman tuotesarjan vaiheissa ja tuotosta John Nurmisen Säätiölle Itämeren pelastamiseen.”
https://www.aloniaecohair.com/

Artikkelit

Häiriintynyt syömiskäyttäytyminen – tunnusmerkit ja vaikutukset

Syöminen ja ruoka ovat iso osa elämää. Ne ovat myös ihmisen perustarpeita, joiden myötä keho tuottaa ravintoain...

Lue artikkeli group Created with Sketch.

Multitaskaus, nykypäivän vitsaus!

Raahustat aamulla levottoman ja rikkonaisen yön jäljiltä kohti kahvinkeitintä päässä ainoana ajatuksena - miten ihmeessä jaksan tämän päiv...

Lue artikkeli group Created with Sketch.

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).