personal trainer yhteistyö

Yhteistyössä

TH-VALMENNUS – TIMO HAIKARAINEN

TH-Valmennus on Jyväskylästä käsin toimiva liikunnan asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. TH-Valmennusta johtaa Suomen kokeneimpiin ja näkyvimpiin personal trainereihin ja liikunta-alan asiantuntijoihin kuuluva Timo Haikarainen, LitM. TH-Valmennuksen toiminnassa liikuntatieteen uusin tieto yhdistyy innostavaan ja motivoivaan käytännön toteutukseen.

TERVEYSLIIKUNTA INSTITUUTTI & FIHF (FINNISH INSTITUTE OF HEALTH & FITNESS)

Suomen Terveysliikuntainstituutti Oy on Marianne ja Nils Kyrklundin vuonna 1986 perustama terveysalan yritys, jonka toiminta koostuu fysioterapia- ja liikunta-alan koulutuksesta, toimintaa tukevasta verkkokaupasta, liikuntapalveluista, terveysverkkosivustosta sekä erikoislääkäripalveluista. Yrityksen toimipiste sijaitsee Espoon Otaniemessä. Toimipisteessä on pilatesstudio. Yrityksen toimintaan kuuluvat myös viikottaiset ryhmä- ja yksilöpilatestunnit sekä terveysaiheiset luennot yrityksille ja yhteisöille.2

HELSINGIN URHEILULÄÄKÄRIASEMA

Helsingin Urheilulääkäriasema on osa vuonna 1973 perustettua Urheilulääketieteen säätiön toimintaa. Urheilulääkäriasema on monipuolinen osaamiskeskus, joka tarjoaa monipuolisia ja korkeatasoisia palveluita urheilijoille, liikunnan harrastajille ja liikuntaharrastuksen aloittamista suunnitteleville. Urheilullääkäriaseman palveluihin kuuluvat lääkärien vastaanotto, laboratorio-, kliiniset tutkimukset,- kuntotestaus-, liikuntafysiologian ja ravitsemusasiantuntijoiden palvelut. Urheilulääkäriaseman henkilökunnalla on vahva koulutustausta sekä pitkäaikainen kokemus urheilun ja liikunnan parissa toimimisesta. Erityisenä osaamisalueena on hengitys- ja verenkiertoelimistön vasteiden tutkiminen kuormituksen aikana, hengitysoireiden ja rasitusastman diagnosointi, urheilijoiden ja kuntoilijoiden terveystarkastukset, liikuntavammojen diagnosointi ja hoito, ylikuormitustilan diagnosointi ja hoito, kestävyysominaisuuksien testaaminen hapenottokyky-, kynnys- ja harjoitustasomäärityksineen, liikunta erityis- ja ääriolosuhteissa sekä urheilijoien ja kuntoilijoiden ravitsemusneuvonta. Tutkimus- ja opetustyö yhteistyössä Helsingin yliopiston liikuntalääketieteen yksikön kanssa takaa uusimman tiedon käyttämisen palvelutoiminnassa.

FIRSTBEAT TECHNOLOGIES

Fistbeat on kehittänyt edistyksellisen sydämen mittaukseen perustuvan menetelmän kehon toimintojen analysointiin. Menetelmän avulla voidaan kartoittaa ja kehittää ihmisen hyvinvointia sekä suorituskykyä. Menetelmä tuottaa henkilökohtaista ja tarkkaa tietoa esimerkiksi liikunnan vaikuttavuudesta, stressin hallinnasta ja levon palauttavista vaikutuksista. Fistbeatin tuotteiden tuottama monipuolinen tieto elämäntavoista on hyödynnettävissä laajalti erilaisissa työhyvinvoinnin palveluissa. Tuotteita käytetään myös huippu-urheilussa sekä kuluttajien personal training valmennusten apuvälineenä.

TEST4YOU

Test 4 You Oy on fyysisen suorituskyvyn mittauksiin erikoistunut yritys. Teemme suoria kuntotestejä eritasoisille ihmisille. Testit rakennetaan aina asiakkaan toiveiden ja taustan huomioiden. Voimme siis halutessasi määritellä sinulle parhaan rasvanpolttoalueen painonhallinnan avuksi tai tukea tavoitteellisen urheilijan huippukunnon hiomista. Toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla, sovittaessa testaamme ryhmiä muuallakin Suomessa. Testipaikka ei siis ole sidottu, vaan voimme tulla tekemään testin vaikkapa yrityksesi tai urheiluseurasi tiloihin.

Tarjoamme ryhmille ja urheiluseuroille räätälöityjä testitapahtumia sekä yrityksille tyhy-päiviä.

DISCOVER MOVEMENT- TOMMI PAAVOLA

Tommi ’the Trainer’ Paavola is the owner of Discover Movement LLC. His journey inside the miracle of human movement is the driving force behind his desire to coach and to train athletes.

LÄÄKÄRIT

Petri Helenius – Dextra

 • LL, liikuntalääketieteen erikoislääkäri
 • Urheiluvammat, liikuntalääketiede, urheilijoiden terveystarkastukset
 • HIFK-Hockeyn SM-liigajoukkueen lääkäri vuodesta 1994
 • Suomen taitoluistelumaajoukkueen lääkäri

Kimmo Kuoppasalmi – THL & Lääkäriasema Terveystalo

 • Liikuntalääketieteen ja Psykiatrian erikoislääkäri
 • Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylilääkäri

FYSIOTERAPEUTIT (OMT/Erikoistuneet)

Sami Hämäläinen – Dextra

 • OMT-fysioterapeutti
 • Tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkiminen ja hoitaminen
 • Selän, olkapään, lantiorenkaan, lonkan-alaraajan kiputilojen ja toimintahäiriöiden hoito
 • Leikkausten jälkeinen ja rasitusperäisten vaivojen tutkiminen ja hoitaminen

Sami Niskala – Omasairaala

 • Fysioterapeutti
 • Olkapään ja kyynärpään vammojen kuntoutus
 • Polven ja nilkan vammojen kuntoutus
 • Kiipeilymaajoukkueen fysioterapeutti
 • Jari-Matti Latvalan tukihenkilö

Anna Savola – Omasairaala

 • Fysioterapeutti
 • Olkapään ja kyynärpään vammojen kuntoutus
 • Polven ja nilkan vammojen kuntoutus

Lasse Heinonen – Terveystalo

 • OMT Fysioterapeutti
 • Niskan, olkapään ja selän manuaalinen terapia
 • Leikkausten jälkeinen fysioterapia, liikuntavammojen kuntoutus

Lasse Liikanen – Lääkärikeskus Vita

 • Lantiorenkaan- ja alaraajojen erikoisosaaminen
 • Kuntotestaus ja arviointi
 • Työfysioterapia

URHEILUSEURAT

 

HIFK FOTBOLL MIESTEN EDUSTUS – JALKAPALLO – VEIKKAUSLIIGA

HIFK Fotboll on perinteikäs helsinkiläinen jalkapalloseura, jonka edustusjoukkue pelaa kaudella 2016 Veikkausliigassa. Juniorijalkapalloilijoita seurassa on lähes kaikissa ikäluokissa A-junioreista aina viisivuotiaisiin asti. Vuonna 1907 perustettu seuran jalkapallojaos on osa vuonna 1897 perustettua HIFK:ta. Seuran tunnusvärit ovat punainen ja valkoinen. HIFK on pelannut 29 kautta SM-sarjassa ja yhdeksän kautta Ykkösessä. HIFK on voittanut Suomen mestaruuden seitsemän kertaa.

SSV – SALIBANDY – LIIGA

Salibandyseura Viikingit (SSV) on vuonna 1986 perustettu salibandyn erikoisseura. Seurassa on yli 700 jäsentä, joukkueita löytyy 26 ja lisäksi seura järjestää salibandykerhoja ja harrasteryhmiä. SSV:n miesten edustusjoukkue pelaa Salibandyliigassa ja naisten edustusjoukkue 2.divisioonassa.

KAUNEUS -JA TERVEYS

ALONIA – HIUKSET JA HYVINVOINTI

Me ollaan ihana kampaamo ja hyvinvoinnin keskus keskellä Helsinkiä

Ajatus Aloniasta lähti noin kaksi vuotta sitten, kun halusimme vielä jotain lisää 15 vuotta jatkuneeseen kampaajan työhömme. Lisää jotain, mitä se olisi? Tavoitteena oli löytää paikka, jonne tulvisi sisään runsaasti luonnonvaloa ja jonne ihan kaikki olisivat tervetulleita. Halu jakaa hyvää fiilistä, solidaarisuutta ja yhteisiä ajatuksia oli vahvasti etusijalla hyvän hiustenleikkuun ohella. Ajatus kyti ja ideat jalostuivat, kaunis Mechelininkadun tila ”tippui” eteemme, Alonia syntyi ja päätimme liimata ikkunaan: Hiukset ja Hyvinvointi.

Blogi

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle.

Jotain meni vikaan. Täytithän pakolliset kentät? Yritä myöhemmin uudestaan

Kiitos yhteydenotosta!

Lähetä