Milla Valtonen

Fysioterapeutti & Personal Trainer

Tehdään yhdessä töitä kohti tavoitteitasi!

Fysioterapeutti Milla Valtonen

Fysioterapeutti Milla Valtonen työskentelee Kuntokompassin Training Studiolla osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki

Hei!

Olen Milla Valtonen ja kotoisin Lappeenrannasta. Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja työkokemusta minulta löytyy julkiselta sektorilta monipuolisesta työnkuvasta. Olen kiinnostunut ja motivoitunut työstäni, mikä myös näkyy tekemisessäni. Liikunta on aina ollut osa elämääni ja lähellä sydäntäni, minkä vuoksi olen iloinen, että saan työskennellä liikunnan ja hyvinvoinnin parissa.

Pyrin täydentämään omaa ammatillista osaamistani jatkokoulutuksilla, lisäopinnoilla ja lukemalla alan kirjallisuutta, jotta minun on mahdollista tarjota entistä laadukkaampaa fysioterapiaa ja valmennusta asiakkailleni. Haluan pysyä kiinni alamme uusimmissa tuulissa.

Minä fysioterapeuttina ja ohjaajana:

Olen kannustava ja energinen fysioterapeutti ja valmentaja, mutta myös samalla määrätietoinen ja tarvittaessa vaativa. Terveyden edistäminen on intohimoni ja fysioterapeutin työssä pääsen konkreettisesti edistämään asiakkaideni toimintakykyä ja tukemaan heidän fyysistä aktiivisuuttaan sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Fysioterapeuttina olen kiinnostunut vaivojen ennaltaehkäisystä ja osaan ottaa huomioon erilaiset tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat ja kiputilat.

Olen kiinnostunut yleisesti hyvinvoinnista ja terveellisistä elämäntavoista. Terveys ja hyvinvointi on kokonaisvaltainen paketti, jonka osa-alueet haluan ottaa huomioon myös ohjauksessani. Haluan motivoida ja innostaa myös asiakkaitani huolehtimaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Unohtamatta sitä, että liikunnan tulee haastavuuden lisäksi tuoda iloa ja olla innostavaa.

Ohjaukseeni ovat tervetulleita niin liikunnan aloittelijat kuin kokeneemmatkin treenaajat. Aloitetaan yhdessä turvallinen ja laadukas harjoittelu tai haetaan lisää haastetta ja kehitystä treeniin. Ohjaajana pidän tärkeänä sitä, että harjoittelu on laadukasta ja tavoitteiden mukaista. Asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tavoitteet ovat pohja kokonaisprosessin suunnittelussa ja toteutuksessa. Asiakkaalta toivon avointa ja reipasta asennetta sekä sitoutumista tekemiseen.

Tehdään yhdessä töitä kohti tavoitteitasi!

Omasta liikuntataustastani lyhyesti

Omaan liikunnallisen taustan, johon kuuluu isona osana monipuolinen kuntosaliharjoittelu ja jalkapallo. Palloilulajit ovat lähellä sydäntäni, mutta myös talviset lajit kuten laskettelu ja hiihto ovat mukavia liikuntamuotoja ja vapaa-ajan harrastuksiani. Nautin monipuolisesta liikunnasta ja uusien lajien kokeilusta. Haluan kannustaa myös asiakkaitani löytämään mielekkään liikuntamuodon, joka samalla tukee heidän tavoitteitaan.

Innostunein terkuin,

Milla

Videolla Millan asiakas Ville kertoo omasta asiakaskokemuksestaan

Koulutukset

👉 Fysioteapeutti AMK

👉 Kuntokompassi Personal trainer

Kokemuksia

fysioterapeutti juha niskala haastattelu

Mulla on nykyään jotenkin todella hyvä olo mun kehossa - Malla Ylijurva 25v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Malla: Tavoitteeni oli, että kiipeily helpottuisi ja pystyisin kiipeämään vaikeampia reittejä ja jaksaisin seinällä pidempään. Ja myös jaksaisin kauttaaltaan arjessa paremmin. Elämäni kun on niin todella liikkuvaista. https://youtu.be/4Vzf27kG0hY Katso vide ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Liikuntatottumukseni ovat saliharjoittelun myötä järkevöityneet - Ville Saarikoski 63v sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Ville: En ollut koskaan osannut käydä kuntosalilla. Kun aloin huomata, että sohvalta noustessa piti aina ottaa tukea, tajusin, ettei pelkkä juokseminen riitä hyvän toimintakyvyn ylläpitämiseksi. https://youtu.be/hubcWw_-8Yo Katso yllä olevalta videolta Villen ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.
Lisää kokemuksia