Milla Valtonen

Fysioterapeutti & Personal Trainer

Tehdään yhdessä töitä kohti tavoitteitasi!

Fysioterapeutti Milla Valtonen

Fysioterapeutti Milla Valtonen työskentelee Kuntokompassin Training Studiolla osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki

Hei!

Olen Milla Valtonen ja kotoisin Lappeenrannasta. Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja aikaisempaa työkokemusta minulta löytyy julkiselta sektorilta. Olen kiinnostunut ja motivoitunut työstäni, mikä myös näkyy tekemisessäni. Liikunta on aina ollut osa elämääni ja lähellä sydäntäni, minkä vuoksi olen iloinen, että saan työskennellä liikunnan ja hyvinvoinnin parissa.

Minä fysioterapeuttina ja ohjaajana:

Olen kannustava ja energinen fysioterapeutti, mutta myös samalla määrätietoinen ja tarvittaessa vaativa. Terveyden edistäminen on intohimoni ja fysioterapeutin työssä pääsen konkreettisesti edistämään asiakkaideni toimintakykyä ja tukemaan heidän fyysistä aktiivisuuttaan sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Fysioterapeuttina olen kiinnostunut vaivojen ennaltaehkäisystä ja osaan ottaa huomioon erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia.

Olen kiinnostunut yleisesti hyvinvoinnista ja terveellisistä elämäntavoista. Terveys ja hyvinvointi on kokonaisvaltainen paketti, jonka osa-alueet yritän ottaa huomioon myös ohjauksessani. Toivon, että voisin motivoida ja innostaa myös asiakkaitani huolehtimaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Ohjaukseeni ovat tervetulleita niin liikunnan aloittelijat kuin kokeneemmatkin treenaajat. Asiakkailta toivon avointa ja reipasta asennetta sekä sitoutumista tekemiseen. Fysioterapeuttina ja ohjaajana pidän tärkeänä sitä, että harjoittelu on laadukasta ja tavoitteiden mukaista. Asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tavoitteet ovat pohja kokonaisuuden suunnittelussa sekä toteutuksessa.

Tehdään yhdessä töitä kohti tavoitteitasi!

Omasta liikuntataustastani lyhyesti

Omaan liikunnallisen taustan, johon kuuluu isona osana monipuolinen kuntosaliharjoittelu ja jalkapallo. Palloilulajit ovat lähellä sydäntäni, mutta myös talviset lajit kuten laskettelu ja hiihto ovat mukavia liikuntamuotoja ja vapaa-ajan harrastuksiani. Nautin monipuolisesta liikunnasta ja uusien lajien kokeilusta. Haluan kannustaa myös asiakkaitani löytämään mielekkään liikuntamuodon, joka samalla tukee heidän tavoitteitaan, sillä liikunnan tulee tuoda myös iloa ja olla innostavaa.

Innostunein terkuin,

Milla

Videolla Millan asiakas Ville kertoo omasta asiakaskokemuksestaan

Asiakaspalautteita:

”Millan kanssa on ollut ilo treenata! Minulle on valittu juuri oikea ohjaaja. Edistystä olen voinut havaita treeneissä myös!
Kesää kohti mennään!”
-Liisa Hurme

”Millan kanssa synkkaa hyvin. Kiitos
Keskeiset tavoitteet on saavutettu. ennen kaikkea olen oppinut käymään salilla. Yllätyin, että liikkuvuus on parantunut merkittävästi – en siis tiennyt, että se niin huono oli.

Parasta ohjaajan lisäksi tässä on prosessin pitkäkestoisuus. Kestää useamman kuukauden, joten vääjäämättä käydään useampi vaihe läpi.”

-Ville Saarikoski

”Olen ollut erittäin tyytyväinen ohjaajaani. Hän on selkeästi kuunnellut minun tavoitteet ja ajatukset mitä valmennukselta haluan ja hän on mielestäni hyvin huomioinut minun haasteet vuorotyöläisenä, jolla ei ole vakiintunutta rytmiä työvuorojen vaihtelevuuden takia.”

-Maija

”Ohjaajani Milla on ihan mahtava, treenit kulkevat hyvin ja niiden sisältö vastaa prikulleen tarpeitani!”

-Sanna Reponen

”Milla on ollut ohjaajana mieletön! Tulokset alkoivat näkyä jo ensimmäisten viikkojen jälkeen ja sen ansiossta treenimotivaatio on noussut vielä entisestään. Hurjaa että parissa kuukaudessa olen edistynyt roimasti niissä kaikissa tavoitteissa joita kirjasimme ylös”

-Malla Ylijurva

”Olen saanut jo nyt lyhyessä ajassa muutoksia niin ruokavalioon, arkiliikuntaan kuin salitreeniin. Oman ohjaajan kanssa treenatessa ja viestitellessä tuntee olevansa osaavissa käsissä, kun huomioidaan yksilön tarpeet.”

-Jonna Liukkonen

Koulutukset

👉 Fysioteapeutti AMK

👉 Kuntokompassi Personal trainer

Kokemuksia

fysioterapeutti juha niskala haastattelu

Mulla on nykyään jotenkin todella hyvä olo mun kehossa - Malla Ylijurva 25v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Malla: Tavoitteeni oli, että kiipeily helpottuisi ja pystyisin kiipeämään vaikeampia reittejä ja jaksaisin seinällä pidempään. Ja myös jaksaisin kauttaaltaan arjessa paremmin. Elämäni kun on niin todella liikkuvaista. https://youtu.be/4Vzf27kG0hY Katso vide ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Liikuntatottumukseni ovat saliharjoittelun myötä järkevöityneet - Ville Saarikoski 63v sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Ville: En ollut koskaan osannut käydä kuntosalilla. Kun aloin huomata, että sohvalta noustessa piti aina ottaa tukea, tajusin, ettei pelkkä juokseminen riitä hyvän toimintakyvyn ylläpitämiseksi. https://youtu.be/hubcWw_-8Yo Katso yllä olevalta videolta Villen ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.
Lisää kokemuksia