Inka Pitkänen

Liikunnanohjaaja AMK, Personal Trainer

Minulle kaiken liikunnan keskiössä on hyvinvointi, pystyvyyden tunne sekä ilo

Personal Trainer Inka Pitkänen

Personal Trainer Inka Piktänen on koulutukseltaan liikunnanohjaaja AMK ja hän työskentelee Kuntokompassin Training Studioilla osoitteissa Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki ja Mannerheimintie 38 00100 Helsinki

Moikka,

Olen Helsingistä kotoisin oleva liikunnanohjaaja AMK ja fysioterapeuttiopiskelija.

Minä valmentajana:

Olen vuonna 2018 Haaga-Heliasta valmistunut liikunnanohjaaja AMK. Tätä ennen olin ehtinyt opiskella liikuntalääketieteen perusopinnot sekä kouluttautua jooga- ja pilatesohjaajaksi. Tällä hetkellä teen täydentäviä opintoja fysioterapian puolella.

Oma urheilutaustani on ratsastuksen parista, jota harrastin 20 vuotta, työskennellen ratsuttajana Suomessa ja Irlannissa. Kiinnostuin monipuolisesta liikkeestä ja kehon ymmärtämisestä jo nuorena, sillä ratsastus kuormittaa kehoa suhteellisen yksipuolisesti, jolloin loukkaantumisten riski kasvaa.

Olen ohjannut ryhmä- ja yksilöohjauksia viimeiset 10 vuotta, painottuen joogaan ja pilatekseen. Viimeiset vuodet olen panostanut erityisesti voima- ja juoksuharjoitteluun ja koen että laadukas, järkevästi suunniteltu voimaharjoittelu tukee kaikkia liikkumismuotoja ja mahdollistaa kehityksen ja elämän mittaisen liikuntaharrastuksen.

Minulla on kotonani pieni lapsi ja vaikean raskauden läpikäyneenä, ymmärrän miten haastavaa on aloittaa liikunta pitkän tauon jälkeen. Uskon että laadukkaalla valmennuksella ja yhdessä rakennetulla motivaatiolla on mahdollisuus löytää liikunnan ilo ja sen tuoma hyvinvointi arkeen, kaikissa elämänvaiheissa. Koen että meillä jokaisella on oikeus nauttia liikkumisesta ja kokea olomme turvalliseksi ja pystyväksi salilla.

Minä liikkujana:

Ratsastusuran jälkeen olen innostunut tenniksen pelaamisesta ja juoksemisen eri muodoista, viimeisenä suunnistuksesta. Jooga on kulkenut kaiken muun liikunnan tukena matkassa alakouluikäisestä asti ja painotan siinä vahvasti liikkuvuus- ja voimaharjoittelun tasapainoa sekä erilaisia keskittymisharjoituksia.Voimaharjoittelu on tärkeä osa arkeani, sillä koen sen mahdollistavan kaiken muun liikunnan, kestävän kehon ja muissa lajeissa kehittymisen. Laadukas voimaharjoittelu vähentää loukkaantumisia ja mahdollistaa monipuolisen liikkumisen, jotta jaksan arjessa, lapsen kanssa sekä muissa urheilulajeissa.

Minulle kaiken liikunnan keskiössä on hyvinvointi, oma pystyvyyden tunne sekä ilo. Vaikka jokainen harjoittelukerta ei voi aina olla täydellinen, kuuluu liikunnan tuottaa onnistumisen tunteita, kokemuksia itsensä ylittämisestä, iloa ja naurua arkeen.

Nautin luonnossa liikkumisesta ja aina kun mahdollista karkaan aalloille surffaamaan, joko Suomen vesiin, Norjaan tai etelän lämpöön.

Terkuin,

Inka

Videolla Inkan asiakas Petra kertoo omasta asiakaskokemuksestaan

Asiakaspalautteita:

”Olette onnistuneet saamaan minut motivoitumaan liikkumaan ja syömään terveellisemmin eli tältä osin tarkoitus toteutunut. Toinen tärkeä tavoite on ollut saada niskahartia särkyjä (broksaamisesta) johtuvia vähentymään ja tämäkin on toteutunut ja vielä kun on motivoitunut ja pätevä ohjaaja niin tällä jatketaan!”

-Tuija Karlsrtöm

”Olen pitänyt paljon ohjaajasta ja ohjelmasta. Mielekästä, sopivasti henkilökohtainen ote. Harjoittelu on lähtenyt hienosti käyntiin.”

-Petra Päivärinne

”Harjoitussuunnitelman hiominen ja henkinen tuki = Inka”
Ikäni 72 v. ei ole este. KIITOS KAIKILLE!”

-Hanne Väre-Salonen

”Minulla ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa palvelustanne ja toiminnasta kokonaisuutena. Kaikki kohtaamiset ensitapaamisesta ja alkukartoituksesta lähtien aina oman ohjaajan kanssa käytyihin treeneihin on hoidettu ammattimaisesti, yksilöllisesti ja ystävällisesti. Palvelun parhaita puolia ovat olleet henkilökohtainen lähestymistapa ja tilanteeni huolellinen kartoitus sekä ennen kaikkea todella innostava ja kannustava ote. Olen itsekin määrätietoinen mutta koen silti, että positiivinen ote ja ilo liikkua vievät asioita parhaiten eteenpäin. Omat verkkopalvelut toimivat myös hyvin.
Lisäksi sali on viihtyisä ja tilat siistissä kunnossa. Sekin antaa vaikutelman, että asioista huolehditaan.”

-Inka Noramaa

Inka on ihana ja meillä on alusta asti synkannut <3 treeni ja studiolla käyminen sujuu aina saumattomasti :)”

-Milla Wallin

”Ohjaajani on juuri minulle sopiva. Hän on aito ja oma itsensä, vaikka onkin ammattilaisen roolissa minua auttamassa. Hän rohkaisee ja tsemppaa. Muutenkin henkilökunnalla vaikuttaa olevan keskenään hyvä meininki ja se välittyy myös meille asiakkaille positiivisesti.”

-Mirva Tapio

”Parasta on ohjaajani Inka! Kuuntelee hyvin ja on kannustava ja riittävän tiukka, mutta kuitenkin rento. Olen saanut todella henkilökohtaista ohjausta.”

-Sirpa Lehtinen

Koulutukset

👉 Liikunnanohjaaja AMK, 2018

👉 Fysioterapeutti AMK, 2024

👉 Liikuntalääketieteen perusopinnot, 2015

👉 Joogaohjaaja RYT300, Authentic Flow

👉 Pilatesohjaaja, Authentic Flow

👉 Functional Training, Jarno Härkönen

👉 Yoga and Biomechanics, Jules Mitchell

👉 Yoga Anatomy, Ray Long

Kokemuksia

fysioterapeutti juha niskala haastattelu

Koen että minua kuunneltiin ja palvelupaketti räätälöitiin juuri minulle sopivaksi - Julia 30v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Julia: Ensitapaamisessa kerroin rehellisesti tilanteeni ja toiveeni valmennuksen suhteen. Koen että minua kuunneltiin ja palvelupaketti räätälöitiin juuri minulle sopivaksi Hei, Olen Julia, 30-vuotias nainen ilman sen erityisempää urheilutaustaa. Ennen Kuntokompassille tuloa urheilin juosten j ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Tässä on koko ajan sellainen henkilökohtainen ote ja tunne, että tulee nähdyksi ja kohdatuksi - Petra Päivärinne 55v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Petra: Vuosi sitten aloin voida todella huonosti. Syksyn saavuttua ajattelin, että nyt mun oikeasti pitää alkaa tekemään jotain. Tunsin, että minun pitää saada itseni haltuun uudestaan.   https://youtu.be/dYcaI78tIH0 Katso videolta Petran asiakaskokemus ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.
Lisää kokemuksia