personal training studio

Training Studio Helsinki

Rauhaisat treenikeitaat keskellä Helsinkiä: ihanteellinen ilmapiiri huippulaatuiselle valmennukselle ja fysioterapialle

 

Oletko kuullut, että on olemassa parempi vaihtoehto tavalliselle kuntosalikokemukselle? Me kutsumme sitä Kuntokompassin Training Studioksi. Asiakkaamme kutsuvat sitä keitaaksi.

kuntokompassi personal training studio

Mikä tekee KuntoKompassin Training Studio -konseptista ainutlaatuisen:

 

⭐️  Yksityisyytesi on 100% taattu (Jopa studion ikkunat teipattu umpeen, sisään ei näe).

⭐️  Sijainti aivan Helsingin keskustassa – silti rauhassa ihmisvirroilta tai turhalta hälyltä.

⭐️  Tukenasi henkilökohtainen ja läsnäoleva personal trainer tai fysioterapeutti.

⭐️  Ei omaharjoittelusta aiheutuvia häiriötekijöitä.

⭐️  Laaja-alaisen, korkeakoulutetun ja moniammatillisen tiimin tuki taustalla.

⭐️  Olet aina samalla viivalla muiden studion käyttäjien kanssa.

Olemme huomanneet, että kun asiakkaamme pääsevät ensimmäisiä kertoja kokeilemaan Studiolla harjoittelua, tähän privaattikokemukseen jää positiivisesti “koukkuun”.

 

 

Kannattaa myös tutustua näihin asiakkaidemme kokemuksiin meistä. He ovat parhaita puolestapuhujiamme.

Erityistä on myös, että studion ulkopuoliseen harjoitteluun saat henkilökohtaiselta valmentajaltasi (personal trainer) tai henkilökohtaiselta fysioterapeutilta täyden etätuen Kuntokompassi Online asiakastilisi kautta – tämäkin on varsin harvinaista, koska monet valmentajat ja fysioterapeutit ovat tyypillisesti liian kiireisiä siihen.

Inhimillisesti ottaen asiakkaamme ovat kertoneet, että on tärkeää huomata että joku todella välittää sinusta ja tavoitteistasi.

Studiolla treenaamisesta seuraa aina vaikuttavuutta ja tuloksia.

Miten Training Studion kokemus eroaa yleisestä kuntosalista?

 

Tulet huomaamaan, että kuntosaliharjoittelu voi olla jotain aivan muuta mihin olet tottunut.

Olemme kehittäneet yksityisellä studiolla harjoittelun kokemusta vuosikausia ja sen tuloksena valtaosa asiakkaistamme pysyy asiakkainamme pitkään, jotkut useita vuosia, kuten esimerkiksi Lars Lundsröm, Lasse Lehtinen, Eira Palin-Lehtinen ja Rauli Niemi.

Tässä muutama tärkein kokemuksellinen ero Training Studiolla treenaamisen ja julkisen kuntosalin tai kuntokeskuksen välillä:

 

JULKINEN KUNTOSALI TAI ISO KUNTOKESKUS:

 

❌  Jonotat treenilaitteisiin, jatkuva kiireen tuntu.

❌  Olet muiden arvostelevien katseiden alla.

❌  Toteutat yhtä ohjelmaa tai kokeilet kaikkea mahdollista.

❌  Ruuhkaisaa lähes kaikkina aikoina, joka vaikeuttaa harjoitteluasi.

❌  Kopioit muiden liikkeitä tai seuraat kiireisen kiertävän valmentajan ohjeita.

❌  Kokeilet muiden suosituksesta trendikkäitä asioita omalla riskillä.

 

PRIVAATTI TRAINING STUDIO:

 

✅  Harjoittelet omassa tahdissasi ja hyvin keskittyneenä.

✅  Teet kaiken 100% omassa rauhassa samalla koko ajan edistyen.

✅  Sinulla on henkilökohtaisesti räätälöity valmennus tai fysioterapiaohjelma.

✅  Studiolla on aina optimaalinen ilmapiiri valmennuksen ja fysioterapian toteutukseen.

✅  Sinulla on nimetty valmentaja tai fysioterapeutti, joka kannustaa ja tukee sinua.

 

Toimintamme pohjaa aina tuoreimpaan tutkimusnäyttöön

 

Osaatko jo kuvitella miten harjoittelusi ja kehittymisesi voi tapahtua suorastaan mukavissa merkeissä – Personal Trainerin tai Fysioterapeutin tapaamisista tulee viikkosi kohokohtia ja treenaaminen tuottaa jatkuvia iloisia elämyksiä! 

 

Välittömästi vuodesta 2011 alkaen Training Studiomme onkin osoittautunut konseptiksi, jota on todellakin kaivattu Suomeen.

Kuulemme jatkuvasti kiitosta siitä, kuinka on etsitty juuri tällaista vaihtoehtoa harjoittelun, valmennuksen ja fysioterapian toteutuksen tukikohdaksi – poissa valtavirran silmien alta.

Asiakkaita on tullut niin kovaa vauhtia. Olemme kasvaneet siten, että avasimme vuonna 2015 toisen studion ja valmentajien sekä fysioterapeuttien määrä on noussut alkuperäisestä kolmesta yli kahteenkymmeneen.

Olemme pitäneet myös laadun korkealla. Kaikilla henkilökuntaamme kuuluvilla tekijöillä on oltava vankka korkeakoulutustausta (ETM, LitM, LO, LPT, FT) ja pitkä kokemus alalta.

Meillä et törmää pikaisesti alaa vaihtaneeseen kirjekurssilaiseen, joita Personal Trainer sektori valitettavasti on täynnä.

Teetämme säännöllisesti asiakastyytyväisyyskyselyjä, joiden kautta tiedämme, että asiakaslupauksemme toteutuu myös käytännössä. Tiedostamme myös asian, ettei koskaan voi olla liian hyvä ja täysin valmis. Olemmekin systemaattisesti rakentaneet yrityskulttuuria, johon kuuluu jatkuva itsensä kehittäminen.

Sinulle tämä tarkoittaa sitä, että pääset nyt mukaan vaiheessa, jossa toimintamme on jo erittäin pitkälle hiottua ja se osataan takuulla räätälöidä juuri tarpeitasi vastaavaksi yksilölliseksi kokonaisuudeksi.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Studioille. Odotamme Sinua jo malttamattomina!

Marko Kuoppasalmi ja Jenni Eskelin

Kuntokompassin omistajat ja Personal Training Studion perustajat


P.S. Jos haluat uteliaisuuttasi kurkistaa studiomme ikkunasta sisään, se ei valitettavasti ole mahdollista, koska suojelemme asiakkaidemme yksityisyyttä.

Voimme kuitenkin kertoa, että studiomme sijaitsevat osoitteissa Mannerheimintie 38 (Finlandia-taloa vastapäätä) ja Pohjoinen Hesperiankatu 7  – katutasossa.

Olet tervetullut keskustelemaan kanssamme tilanteestasi ja tavoitteistasi koska tahansa, kunhan sovimme ajan ennalta, niin valmistaudumme ottamaan sinut vastaan.

 

P.P.S. Emme halua, että uskot vain meidän väitteitämme. Vaikka sanommekin, että haluamme tuottaa mahtavia tuloksia, liikunnan iloa sekä onnistumisia hyvinvoinnin kaikilla osa-alueilla… on tärkempää, että kuulet todisteet suoraan asiakkailtamme.

–> Lue asiakkaidemme rehellisiä kokemuksia täältä. 

Kehitämme myös toimintaamme jatkuvasti asiakaspalautteen perusteella, keräämme sitä aktiivisesti moniammatillisen tiimimme hyväksi.


Training Studiollamme koet ainutlaatuisen ilmapiirin treenaamiseen apunasi henkilökohtainen valmentaja Helsingistä: Helsingin keskustassa, Etu-Töölössä, mutta kuitenkin rauhaisassa ympäristössä. Meillä ei tarvitse väistellä muita treenaajia, vaan tilamme varmistavat kiireettömän ja rauhallisen harjoitteluympäristön. Voit myös heittää hyvästit kuntosalipelolle. Sinun ei tarvitse mennä yleiselle salille tuntemaan häpeää, riittämättömyyttä ja huonommuuden tunnetta. Meillä voit aloittaa harjoittelun rauhassa muiden katseilta – turvanasi oma personal trainer tai henkilökohtainen fysioterapeutti.

Näistä ikkunateipeistä tunnistat Hesperiankadun Training Studion.

personal training studio

Näistä ikkunateipeistä tunnistat Studiomme mannerheimintiellä.

personal training studio

personal training studio

personal training studio

kuntokompassi personal training studio

Artikkelit

Multitaskaus, nykypäivän vitsaus!

Raahustat aamulla levottoman ja rikkonaisen yön jäljiltä kohti kahvinkeitintä päässä ainoana ajatuksena - miten ihmeessä jaksan tämän päiv...

Lue artikkeli group Created with Sketch.

Unen merkitys – nukutko tarpeeksi?

Unen merkitys. Tuntuuko välillä, että jaksaminen arjessa on heikkoa, tai motivaatiota mihinkään uuteen ei riitä? Junnaako voima...

Lue artikkeli group Created with Sketch.

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).