fysioterapeutti helsinki

Fysioterapeutti Helsinki

Fysioterapeutti Helsinki – Kuntokompassin koulutetut fysioterapeutit pitävät sinut optimaalisessa kunnossa lähtötilanteesta riippumatta.

Oletko kyllästynyt kipujen, vaivojen tai sairauden rajoittamaan elämään? Ratkaiseva apu löytyy yllättävän läheltä…

Fysioterapeutti Helsinki: ”Urheilija ei tervettä päivää näe…eikä tavallinen kuntoilijakaa…Ilman ikiomaa fysioterapeutin suunnitelmaa ja ohjausta!”

“Kun kipuja oli jatkunut kahdeksan vuotta, yltyivät ne ja heräsin eräs aamu siihen, että minut vietiin ambulanssilla sairaalaan. Silloin päätin, että asialle on tehtävä jotain.”

Kuulostaako tutulta? Toivottavasti ei!

(Vaikka tämäkin asiakkaamme sai kyllä nopeasti avun käännyttyään puoleemme)

Fysioterapia mielletään usein terapiaksi ja hoidoksi, johon hakeudutaan vasta jos on tapahtunut paha loukkaantuminen tai jopa tapaturma.

Me ajattelemme asiaa hieman toisella tapaa ja moniulotteisemmin.

Näemme, että  fysioterapiasta on hyötyä elämäsi kaikissa vaiheissa.

Sinulla ei tarvitse olla sairautta tai vammaa, jotta voisit palkata henkilökohtaisen fysioterapeutin itsellesi.

Lähestymistapana voi olla puhtaasti kokonaisvaltainen terveyttä edistävä ja ennaltaehkäisevä ohjaus, neuvonta sekä harjoittelu.

asiantunteva fysioterapeutti auttaa asiakasta aidosti

KUVA: Fysioterapeutti Helsinki: Fysioterapeuttinen haastattelu, tutkiminen ja arviointi ovat osa Kuntokompassin modernia fysioterapiapolkua. Se mistä kaikki lähtee liikkeelle.

Fysioterapeutti Helsinki: Fysioterapian tarjoamat konkreettiset hyödyt sinulle?

Alla on yksi monista fysioterapiapuolen asiakkaistamme, Matti Heusalan kokemuksia Kuntokompassin Fysioterapia -polusta ja siitä kuinka hän itse pääsi eroon selkäkivuista ja samalla palautti kokonaisvaltaisen vointinsa tasolle, joke tukee hänen työssä ja arjessa jaksamistaan. Kuuntele ja katso videolta, miten hän on kokenut asiat omasta näkökulmastaan.

Lisää asiakkaidemme kokemuksia voit lukea täältä.

Kuntokompassin Fysioterapia -polku eroaa merkittävästi yksittäiseen vastaanottokäyntiin nojaavasta perinteisestä fysioterapiasta:

Riippumatta siitä oletko urheilija, aktiiviliikkuja tai aivan tavallinen mattimeikäläinen, löydämme juuri sinulle sopivat, yksilölliset ja tehokkaat lähestymistavat (työkalupakkimme ja palveluprosessimme kattaa koko tarpeiden kirjon).

✅  Emme hoida pelkkää kipua tai vaivaa (sekin kyllä hoituu) – vaan poistamme kivun taustalla vaikuttavat syyt, viimeistä piirtoa myöten

✅  Kaikki lähtee Sinun tavoitteitasi – kun tiedämme mitä tavoittelet, löydämme sinulle aina yksilöllisen reitin päästä sinne

✅  Et ainoastaan pääse kivuista, vaan tiedät myös jatkossa tarkalleen kuinka kehosi toimii ja miten se pidetään vahvana sekä terveenä

✅  Kun olemme kerran saaneet sinut kuntoon, huolehdimme että sinulla pysyy myös tiedot ja taidot pysyä hyvässä kunnossa (ja pitää kivut loitolla elämästäsi)

Osa fysioterapeuteistamme on itse kokenut urheiluvammoja ja loukkaantumisia – se  tuo todellista, kouriintuntuvaa ”hiljaista tietoa” terapiaasi laaja-alaisen korkeakoulutason osaamisen lisäksi.

Voit halutessasi myös lukea kirjoituksen minkälainen on mielestämme 👉🏼 Hyvä Fysioterapeutti ✍🏼, mitä on tämän päivän moderni fysioterapia ja missä asioissa olemme olleet fysioterapiapuolen edelläkävijä jo vuosia.

kuntokompassi kokemuksia

Mutta ennen kuin mennään pidemmälle, haluat varmaan tietää vastaako Fysioterapia -polkumme tarpeitasi…

fysioterapeutti helsinki

Fysioterapeutti Helsinki: Kuntokompassin fysioterapia painottuu aktiiviseen toimintaan, jossa keskiössä ovat yksilön kokonaisvaltainen huomiointi, motivoiva lähestymistapa ja rauhalliset sekä inspiroivat harjoitusolosuhteet.

Fysioterapeutti Helsinki: Mihin tarpeisiin KuntoKompassin fysioterapia vastaa?

Tässä muutamia syitä jotka saavat kaltaisesi ihmiset hakeutumaan meille fysioterapiaan:

👉  Haluat treenata tehokkaasti sekä turvallisesti… riippumatta lähtötilanteestasi tai henkilökohtaisista rajoitteista

👉  Haluat, että terveydestäsi vastaa laillistettu terveydenhuollon ammattilainen  –korkeakoulutettu ammattilainen, joka tietää aina missä mennään ja mitkä keinot on todistettu oikeasti toimiviksi

👉  Sinulla on jokin kiputila tai täysipainoista harjoittelua rajoittava vamma, jonka haluat ylittää  – ja sitten harjoitella mahdollisimman normaalisti ja elää täyttä elämää

👉  Haluat palauttaa arkielämäsi normaaliksi ja kivuttomaksi – turvallisesti ilman dieettejä tai muita arveluttavia trendikikkoja

👉  Kärsit esim. epämääräisistä selkä-, polvi- tai olkapääkipuiluista, joihin et ole löytänyt syytä tai parannuskeinoa (toivot kenties löytäväsi asiantuntijan, joka osaa heti kertoa mistä kyse ja miten se korjataan)

Tai ehkä haluat vain yksinkertaisesti…

✅  Kokonaisvaltaisen fysioterapeuttisen suunnitelman ja ohjelman, joka aikaansaa vaikuttavuutta ja tuloksia – näet itsesi edistyvän askel askeleelta

✅  Haluat, että sinua ajatellaan inhimillisenä kokonaisuutena, ei vain kasana epämääräisiä oireita tai lääketieteellisenä haasteena…

✅  Pidät ajatuksesta, että saat fysio-ohjelmasi mukana myös fyysisen suorituskyvyn harjoittelua, ei ainoastaan oireiden lieventämiseen ja poistoon tähtäävää toimintaa

✅  Haluat ennaltaehkäistä myös tulevat kivut, kolotukset ja vaivat (urheilijahan ei tervettä päivää näe eikä tavallinen ihminenkään… jollei niin suunnittele!)

✅  Kaipaat apua terveyttä edistävän ravitsemuksen suunnitteluun ja toteutukseen

✅  Haluat kivuttoman, miellyttävän arkielämäsi takaisin ja liikkua taas normaalisti

✅  Kaipaat takaisin innostavan ja elinvoimaa lisäävän harjoittelun pariin

Jos yksi tai useampi näistä syistä tuntui osuvalta kohdallasi, Kuntokompassin fysioterapia mitä ilmeisimmin soveltuu sinulle hoito- ja harjoittelumuotona.

Kuuntele ja katso myös alla olevalta videolta, kuinka Tiina sai kokonaisvaltaista apua terveyttä edistävään painonhallintaan sellaisessa alkutilanteessa, jossa kaikkea harjoittelua rajoitti vakava onnettomuuden seurauksena syntynyt pirstalemurtuma toisessa nilkassa. Kuntotaso oli kauttaaltaan heikko ja monet terveysmarkkerit olivat punaisella.

Fysioterapeutti Helsinki – Löydä apua Töölöstä Kuntokompassin Studioilta

Fysioterapeutti helsinki

Fysioterapeutti Helsinki: Aivan ydinskeskustassa kaksi privaattia studiota, jossa modernin fysioterapian asiantuntijat saman katon alla.

Löydät asiantuntevat fysioterapeuttimme aivan Helsingin keskustasta Töölöstä kahdelta Training Studiolta.

👉  Helsingin Studio  7 – Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki

👉  Helsingin Studio 38 – Mannerheimintie 38, 00100 Helsinki

fysioterapeutti helsinki

Ota rohkeasti seuraava askel ja täytä yhteydenottolomake – olemme pian yhteydessä sinuun ja kutsumme sinut ilmaiseen henkilökohtaiseen tapaamiseen privaatille training studiollemme.

Sen jälkeen voit itse päättää onko lähestymistapamme Sinun henkilökohtaisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin sopiva.

 

Joten ethän lykkää enää päätöstä hyvinvointisi puolesta… 

Fysioterapeutti Helsinki: Tarve on yleistä tänä päivänä – todennäköisesti myös sinulla?

Jo joka viides tavallinen suomalainen kantaa tuki- ja liikuntaelinten sairautta tai vaivaa. Yksi viidestä!

Mietipä itse – kuinka monesti olet jo ehtinyt potea vihlovaa alaselkäkipua tai ”jumin” tunnetta niskassa ja hartioissasi?

Käytännössä lähes jokaisella on joskus ikäviä oireita tuki- ja liikuntaelimissä – tuskin kukaan säästyy näiltä kivuilta.

Jos sinulla on jo oireita – älä odota enää yhtään päivää “toivoen” että tilanne kääntyy itsestään.

Ja jos et koe oireita tällä hetkellä ja haluat kuitenkin elää aktiivista elämää, tiedät että ns. Tule-oireet ovat vain ajan kysymys.

Miksi et siis hoitaisi niitä halvimmalla ja tehokkaimmalla mahdollisella tavalla – ennaltaehkäisemällä!

Vilkaise vaikka seuraavaa listaa, oletko jo kokenut jotain näistä:

Tässä muutamia syitä jotka saavat kaltaisesi ihmiset hakeutumaan meille fysioterapiaan:

🆘  Kirjava vamma- ja loukkaantumishistoria, joka rajoittaa täysipainoista harjoitteluasi

🆘  Pelko vanhojen vammojen uusiutumisesta ja/tai elintapasairuksien kehittymisestä

🆘  Selkäsairaudet, esim. toistuva alaselkäkipu joka vie kaiken huomiosi

🆘  Nivelsairaudet, kuten nivelrikko ja nivelreuma

🆘  Osteoporoosi eli luukato (alkaa nykyään entistä aikaisemmassa iässä)

🆘  Niska-hartiaseudun vaivat – näitä on kaikilla jotka tekevät istumatyötä

🆘  Erinäiset murtumat (joita voi olla myös piilevänä, esim. armeijassa saadut hiusmurtumat säärissä)

Näillä sairauksilla on tapana myös kumuloitua, joten jos sinulle pääsee tulemaan yksi oire tai sairaus, jos se jää hoitamatta sinulla ilmaantuu todennäköisesti pian muitakin oireita.

Et ole ehkä mieltänyt sinulla olevan fysioterapeuttista lähestymistapaa vaativia vaivoja, koska nämä oireet ovat niin moninaisia.

Tässä muutamia yleisimmistä vaivoista, joihin fysioterapia on ratkaisu – katsopa löytyykö tuttuja:

❗️ Akillesjänteen vaivat

❗️ Hiirikäsi

❗️ Iskias, välilevyn pullistumat

❗️ Jännitysniska

❗️ Noidannuoli

❗️ Tenniskyynärpää

❗️ Golfkyynärpää

❗️ Nikamalukko

❗️ Nivelsidevammat

❗️ Yliliikkuvuuden aiheuttamat kiputilat

❗️ Vaivaisenluu

Syitä näihin vaivoihin on moninaisia kuten esimerkiksi liikunnan vähäisyys, painon vaihtelut, päihteiden käyttö, stressi, työn rasitteet, univaje (lisää tule-oireiden riskiä selvästi).

Näistä ei tarvitse kuitenkaan potea huonoa omaatuntoa tai tehdä kynnystä fysioterapiaan tulemiseen. Harva meistä on täysin terve, ja kaikki tarvitsevat joskus extra-apua.

Siksi olemme valmistaneet hyvin joustavan ohjelman, joka voidaan muokata juuri tarpeitasi vastaavaksi…

Fysioterapeutti Helsinki: Miten Kuntokompassin fysioterapia eroaa muista vaihtoehdoistasi?

Kuntokompassin Training Studio Helsingin Fysioterapiapolku on aktiivisen toimintaan pohjaava palvelukokonaisuus – annamme siis kaikki avaimet käsiisi ja varmistamme että pääset maaliin.

Kehittämämme menetelmä on kokonaisvaltainen, intensiivinen, pitkäjänteinen ja pysyvään vaikuttavuuteen tähtäävä Fysioterapia -polku.

Fysioterapia -polku on ollut jo vuodesta 2011 alkaen suuren kysynnän kohteena, koska se on nykyaikaan päivitetty ja moderni tapa toteuttaa fysioterapiaa.

Tästä voit halutessasi lukea lisää Hyvä Fysioterapeutti -kirjoituksen kautta. Siinä käydään läpi mitä on tämän päivän moderni fysioterapia ja missä asioissa olemme olleet fysioterapiapuolen edelläkävijä jo vuosia.

Fysioterapia -polun suosio onkin kasvanut räjähdysmäisesti asiakkaidemme keskuudessa – luullaksemme juuri siksi, että se muokataan aina henkilökohtaiseksi ja se on aina kokonaisvaltaista sekä aikaansaa vaikuttavuutta.

Jossain tilanteessa oman fysioterapeutin haluavalla asiakkaallamme on jokin vamma tai sairaus, josta halutaan eroon.

Tai kunto on nollassa ja halutaan saada takaisin terveyttä edistävä elämäntyyli.

Toisaalta myös moni aktiivikuntoilija kokee erittäin hyödylliseksi oman fysioterapeutin tuottaman arvon ja löytävät sen juuri meiltä.

Näin kommentoi yksi aktiivikuntoilija asiaa:

Saamistani korjaavista harjoitteista ja lämmittelyohjeista on ollut valtavan iso hyöty moneen asiaan. Teen nykyään lämmittelyrutiinit aina niiden avulla ennen BJJ – ja lukkopainitreenejä. – Santtu Heikkinen

Olet varmasti utelias näkemään mitä tällä polulla konkreettisesti tapahtuu…

Fysioterapeutti Helsinki: Mitä tapahtuu kun lähdet kulkemaan Fysioterapia -polkuamme kohti optimaalista terveyttä, hyvintointia ja fyysistä kuntoa?

Fysioterapia -polkumme alkaa haastattelulla, fysioterapeuttisella arvioinnilla sekä fysioterapeutin tutkimisella.

Tältä pohjalta lähdetään laatimaan sinulle kokonaisvaltainen kunto- ja terveysliikuntasuunnitelma, jonka edistymistä seurataan myös tiiviisti.

Tyypillisesti tämä prosessi sisältää myös urheilufysioterapian elementtejä, joilla pyritään ennaltaehkäisemään urheiluvammoja, optimoidaan kehon toimintaa ja tukemaan kenties jotain lajisuoritusta (esimerkiksi juoksu, jalkapallo, jääkiekko, tennis, golf, jääkiekko, salibandy jne.)

Lyhyesti fysioterapeuttinen palveluprosessisi etenee näin:

1️⃣ Fysioterapeuttinen haastattelu, mittaukset ja arviointiharjoitus

Aloitamme prosessin haastattelulla, jossa käymme läpi sitä reittiä, joka sinut tähän päivään on tuonut. Toisaalta kartoitamme mikä tämän hetken elämäntilanteesi ja voimavarsi eri osa-alueilla ovat. Näistä asioista on hyötyä taustatietojen muodossa, kun lähdemme laatimaan kokonaissuunnitelmaa, joka on suunniteltu juuri sinun arkeesi istuvaksi.

A. Haastattelu:

 • Elämäntilanne ja voimavarojen arviointi
 • Liikunta- ja terveyshistorian sekä elämäntapojen kartoitus
 • Tavoitteiden löytäminen ja asettaminen

B. Alkumittaukset:

 • Tavoitteeseen liittyvät alkumittaukset ja edistymisen seurantamenetelmät
  • Kehonkoostumus, kestävyys, voima, liikkuvuus, spesifit fysioterapeuttiset mittarit

C. Fysioterapeuttinen tutkiminen ja arviointi:

 • Toimintakyvyn, työkyvyn ja liikkumisen arviointi
  • Motorinen taitavuus, kehonhallinta, liikkuvuus ja stabiliteetti
  • Fyysinen suorituskyky (voima, kestävyys, kehonkoostumus)
  • Lihastasapaino ja heikkojen lenkkien kartoittaminen
 • Kivun kartoitus ja arviointi

Fysioterapeuttisen haastattelun, mittausten ja arvioinnin tavoitteena on saada kokonaiskuva siitä, minkälainen on tämän hetken lähtötilanteesi terveydentilassa, kehon toiminnassa, kuntomuuttujissa ja kauttaaltaan elämäntilanteessasi. Tältä pohjalta fysioterapiaprojektin suunnitteluun saadaan riittävän kattavat pohjatiedot.

D. Fysioterapeuttinen yhteenveto alkutilanteesta

Alkukartoituksen päätteeksi fysioterapeuttisi tekee yhteenvedon alkutilanteesta, kehosi toiminnasta ja mahdollisista rajoitteista.

Kliininen päättelyprosessi huomioi seuraavat asiat:

 • Alkuhaastattelun, taustatiedot ja eri lähteistä kerätyn tiedon
 • Fysioterapeuttisen käytännön tutkimisen ja arvioinnin kautta esille nousevat asiat
 • Asiakkaan (sinun) omat kokemukset ja näkemykset tilanteestasi

2️⃣ Fysioterapeuttinen suunnittelma ja yksilöllinen toteutus – tavoitteista totta

Suunnitteluvaiheeseen edetessä kokoamme kaiken sinusta kerätyn tiedon ja lähdemme soveltamaan sitä käytäntöön. Kaikki toiminta pohjaa viimeisimpään alan tutkimusnäyttöön. Fysioterapia -polku sisältää seuraavia elementtejä yksilön arkeen soveltaen ja sovittaen.

 • Kokonaissuunnitelma, jaksosuunnitelmat, viikko-ohjelmat ja päivärytmitys
 • Voima, kestävyys, huoltava harjoittelu ja lepo (huomioiden uni, stressi, elämäntilanne)
 • Lihastasapaino, ryhti ja kehonhallinta
 • Terapeuttiset ja korjaavat harjoitteet yksilöllisen tarpeen mukaan
 • Seurantaan käytettävät tehokkaat arviointimenetelmät

Fysioterapeutin laatimat harjoitusohjelmat ovat aina personoituja ja elämäntilanteeseesi sovitettuja kokonaisuuksia. Niissä huomioidaan elämäntilanteen mahdollistavat kokonaisresurssit (uni, palautuminen, stressi), vammat, sairaudet, tavoitteet ja omat toiveesi sekä mieltymyksesi esimerkiksi liikuntamuotojen suhteen.

3️⃣ Monipuolinen ja terveyttä edistävä ravintoneuvonta 

 • Alkutilanteen arviointi ja palaute
 • Yksilöllisen lähestymistavan löytäminen ja valinta
 • Tavoitetta tukevan ja terveyttä edistävän ruokaohjelman laadinta

Terveyttä edistävä ravintoneuvonta on tärkeä osa kokonaisuutta, oli tavoite mikä tahansa. Sen rooli on merkittävä, oli tavoitteena sitten terveyspää edellä tapahtuva painonhallinta, kiinteytyminen, suorituskyvyn parantaminen tai yleinen terveyden sekä hyvinvoinnin tukeminen.

4️⃣  Harjoitustapaamiset oman fysioterapeutin kanssa  

 • Helsingissä 100% privaatilla Training Studiolla (Mannerheimintie 38 tai Pohjoinen Hesperiankatu 7)
 • Harjoittelet turvanasi kannustava laillistettu terveydenhuollon ammattilainen, Fysioterapeutti (AMK)

Kasvotusten tapahtuvat ohjaustunnit fysioterapeutin kanssa ovat selkäranka projektille, jossa on tavoitteena vaikuttavuus ja tulokset. 80 % käynnistyvistä projekteistamme asettuu 16-24 tapaamisen välimaastoon. Kummatkin Helsingin pään privaatit studiot tarjoavat mainiot puitteet henkilökohtaisen fysioterapian toteuttamiselle. Fysioterapiapolun palvelukokonaisuus sisältää fysioterapeutin kanssa tapahtuvan harjoitteluajan jommallakummalla Helsingin Training Studioista.

5️⃣  Kuntokompassi Online etätuki sopimusjakson ajalle

 • Etätuki: Kuntokompassin Online oman asiakastilin kautta koko sopimuskauden ajaksi
 • Virtuaalinen tukikohta (materiaalit, ohjelmat, edistymisen seuranta, etätuki)

Kasvotusten tapahtuvien ohjaustuntien vastapainoksi projektiin kuuluu koko sopimuskauden ajaksi konsultointioikeus ja etätuki. Tämä toteutetaan oman Kuntokompassin Online verkkoympäristön ja henkilökohtaisen asiakastilin kautta. Kuntokompassi Online asiakastili on virtuaalinen tukikohta asiakkaan ja fysioterapeutin välillä. Asiakastililtä löytyy kaikki projektiin liittyvät materiaalit, alkumittaukset, harjoituspäiväkirja, seurantatulokset, raportointi ja viestintätyökalut.

6️⃣ Väliarviointi ja seuranta – varmistetaan tulosten saavuttaminen ja edelleen oikea suunta

Palveluun kuuluu tiivis edistymisen seuranta – näin varmistamme, että saat palvelusta täyden hyödyn alusta loppuun saakka.

Tässä vaiheessa arvioidaan mm:

 • Tavoitteiden saavuttaminen – kuinka pitkällä ollaan, onko etenemistahti sopiva
 • Alkutilanne vs. lopputilanne – ollaanko päästy sinne mihin tähdättiin, sovituilla mittareilla
 • Asiakkaan näkemys ja kokemus prosessin tuloksellisuudesta
 • Jatkosuunnitelma – miten tuloksia ylläpidetään ja parannetaan tästä eteenpäin?

Kuulostaako hyvältä?

Ethän sitten enää lykkää päätöstä hyvinvointisi puolesta yhtään pidemmälle…

Älä lykkää terveytesi normalisointia ja elämänilosi palauttamista – tartu toimeen tänään!

Huom! Et tarvitse lääkärin lähetettä, pahaa vaivaa tai “virallista” syytä tullaksesi fysioterapeutin puheille – voit saada myös ennakoivan, ennaltaehkäisevän ohjelman itsellesi.

Yksi asiakkaamme kuvaili kokemustaan näin:

Aloitettuani harjoittelun Juhan johdolla, sain vinkkejä joilla tähystysleikkauksen jäljiltä aristavat polveni paranivat toimintakuntoon muutamassa viikossa. Muutama täsmävinkki jalkaliikkeisiin hoiti homman. Nyt viiden vuoden jälkeenkin kivut ovat pysyneet poissa ja pystyn liikkumaan päivittäin täysin normaalisti.

– Rauli, Espoo

Joten ethän odota vaivojesi yltymistä tai kipujen kroonistumista.. tai edes ensimmäistä kolotusta – fysioterapia kuuluu kaikille!

Ota rohkeasti yhteyttä niin kuuntelemme sinua ja valmistelemme varallesi toimivan suunnitelman.

Toivomme lämpimästi, että toimit viipymättä – kehosi kiittää heti saamastaan huomiosta!

Nähdään pian ja jutellaan tilanteestasi! 

Kuntokompassin fysioterapeutit

PS. Et oikein ole varma mistä fysioterapiassa varsinaisesti on kyse? Jatka lukemista niin selvennämme…

Fysioterapia on aina 100 % yksilöllistä

Fysioterapia perustuu fysioterapiatieteeseen, joka on ihmisen toimintakyvyn ja liikkumisen sekä toiminnan heikkenemisen sekä häiriöiden tutkimista.

Käytännössä fysioterapia on yksilöllistä ohjaamista ja terveysneuvontaa luottamuksellisessa ympäristössä.

Fysioterapiassa sovelletaan aina usean tieteenalan tutkimusta ja tietoa.

Ohjaamme sinua terveellisten ja aktiivisten elämäntapojen pariin, tavoitteena mm:

✅  Terveyden edistäminen

✅  Sairauksien ja vammojen ennaltaehkäisy

✅  Toimintakyvyn parantaminen ja ylläpitäminen

✅  Fyysisen suorituskyvyn kehittäminen

Fysioterapian menetelmiä ovat mm:

✅  Haastattelu, tutkiminen ja arviointi

✅  Terveyttä edistävä ohjaus ja neuvonta

✅  Terapeuttinen ja fyysinen harjoittelu

✅  Manuaalinen ja fysikaalinen terapia

Fysioterapeutti on laillistettu terveydenhuoltoalan ammattilainen

Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, joka on suorittanut 3,5 vuoden fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinnon.

Fysioterapeutti on suojattu tutkintonimike (toisin kuin esim. Personal Trainer), sitä saa käyttää ainoastaan tutkinnon suorittanut fysioterapeutti.

Heidän toimintaansa valvovat aluehallintovirastot sekä Valvira.

Fysioterapeutti on vastuussa itsenäisesti oman työnsä suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä huomioiden eettiset ja lainsäädännölliset näkökulmat. Fysioterapeutin työ on asiakaslähtöistä ja aina näyttöön perustuvaa.

Kuntokompassilla fysioterapeuttisi auttaa sinua osana moniammatillisessa tiimissä, oman alansa erikoisosaajana.

Meillä fysioterapian vaikuttavuus ja tehokkuus ovat keskiössä toiminnan kehitystyössä.

Toivomme todella, että otat yhteyttä viipymättä – kehosi kiittää heti saamastaan huomiosta!

 

fysioterapeutti helsinki

Fysioterapeutti Helsinki, Töölö: Kuntokompassi Training Studio, Mannerheimintie 38, 00260 Helsinki & Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki.

Fysioterapiaan liittyviä blogikirjoituksia

Artikkelit

Multitaskaus, nykypäivän vitsaus!

Raahustat aamulla levottoman ja rikkonaisen yön jäljiltä kohti kahvinkeitintä päässä ainoana ajatuksena - miten ihmeessä jaksan tämän päiv...

Lue artikkeli group Created with Sketch.

Unen merkitys – nukutko tarpeeksi?

Unen merkitys. Tuntuuko välillä, että jaksaminen arjessa on heikkoa, tai motivaatiota mihinkään uuteen ei riitä? Junnaako voima...

Lue artikkeli group Created with Sketch.

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).