Miksi Kuntokompassi?

1. Asiantuntijuus ja korkeakoulutettu Personal Trainer 

Jokaisella valmentajallamme on takataskussaan liikunta-alan korkeakoulututkinto. Kaikki Kuntokompassin Personal Trainerit ovat koulutukseltaan Fysioterapeutteja AMK, liikunnanohjaajia AMK tai liikuntatieteiden maistereita. Olemme rakentaneet valmennustiimin, jossa eri alojen ja korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden erityisosaaminen yhdistyy hyödyksi asiakkaalle. Tämä tarjoaa jättimäisen eron osaamisen suhteen verrattuna tavallisessa kuntokeskuksessa toimivaan Personal Traineriin, jonka koulutuspohja useimmiten nojaa vain lyhyeen Personal Trainer – kurssiin. Valmentajamme ovat vankalla työkokemuksella varustettuja –  korkeakoulutettuja asiantuntijoita.

MIksi Kuntokompassi?

2. Tulokset ja vaikuttavuus – tulosvastuullinen toiminta

Pidämme erittäin tärkeänä, että valmennukset alistetaan tavoitteille. Olivatpa tavoitteesi mitkä tahansa – me varmistamme tulokset asiakkaillemme. Mutta miten voimme taata tuloksia juuri sinulle? Jo useiden vuosien ajan meidän osaamisellamme, työkaluillamme sekä yksilöllisellä valmennuksella asiakkaamme ovat saaneet loistavia tuloksia – uudelleen ja uudelleen. Luotamme siis, että pystymme auttamaan myös sinua! Ammattitaitoiset valmentajamme työstävät huipputuloksia yhdessä asiakkaidemme kanssa vuodesta toiseen.

Tässä muutama tyypilinen kommentti asiakkailtamme:

”kyllä tuo rasvaprosentin putoava trendi on vaan mahtava tosiasia! Täällä valmennettava kiittää ja kumartaa syvään: olet ollut kannustava, innostava ja asiantunteva valmentaja, ja myös epäuskon hetkillä olet pystynyt rauhallisesti takomaan järkeä päähäni. ”

”Valmentajani tuella surkea kunto alkoi kohentua, paino laskea ja uudenlainen elämänhalu palautua. Puolen vuoden aikana sain elämäni takaisin! Kiitos, Tuire. Motivaatio tapissa, opastus ja ohjeistus on ollut huippuluokkaa, päivittäinen hyväolo on vielä vähän outoa. Olen kyllä päättänyt tottua siihen :)”

3. Toimimme huipputiloissa – Personal Training Studiolla

Ahdistaako täyteen ahdetut kuntosalit? Personal Training Studiomme tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön toteuttaa Personal training – valmennuksia. Meillä ei tarvitse väistellä muita treenaajia, vaan tilamme varmistavat kiireettömän ja rauhallisen harjoitteluympäristön. Voit heittää myös hyvästit kuntosalipelolle. Sinun ei tarvitse mennä yleiselle salille tuntemaan häpeää,  riittämättömyyttä ja huonommuutta. Meillä voit aloittaa rauhassa muiden katseilta – turvanasi kannustava Personal Trainer Helsingissä

4. Välitämme asiakkaistamme –  aktiivinen  ja asiakkaan huomioiva asiakaspalvelu

Olemme täällä sinua varten! Valmentajamme toimivat kunnioittavasti vuorovaikutustilanteissa ja välittävät aidosti jokaisesta asiakkaastaan. Empatia, sosiaalisuus ja monipuolinen kommunikointikyky ovat valmentajiemme perusominaisuuksia. Kuuntelemme murheita, kannustamme vastoinkäymisissä ja pyrimme luomaan vahvan ja lämpimän luottamuksen valmentajan ja asiakkaan välille. Valmentajamme ovat käytettävissä myös treenien ulkopuolella, joten tukemme on saumatonta valmennuksen kaikissa vaiheissa. Kehitämme palveluamme jatkuvasti – huomioimme asiakaspalautteen ja otamme asiakkaamme mukaan kehittämään entistä parempaa Personal Training – palvelua.

5. Valmennuksemme nojaavat liikuntatieteiden tuottamaan tietoon

Kovakaan panostus ei aina tuota hyviä tuloksia. Joskus tuloksia ei tunnu syntyvän lainkaan. Olet kenties kokeillut jo monenlaisia harjoitusohjelmia: aamuaerobisia, jumppia, HIIT – treenejä ja superdieettejä, mutta ilman toivomiasi tuloksia. Et ole yksin. Liikunta-alalla liikkuu paljon ”yleisiä totuuksia” treenistä ja ruokavaliosta. Usein nämä ”totuudet” eivät perustu vankkaan tutkittuun tietoon tai kattavaan kokemukseen siitä, mikä todella tuottaa tuloksia tavalliselle treenaajalle, jolla on aikaa harjoitella 2-3 kertaa viikossa. Kuntokompassin valmentaja oivaltaa olennaisen – tarkoituksenamme on luoda tuloksellisia valmennuskokonaisuuksia pitkälle koulutettujen asiantuntijoiden avulla. Moniammatilliseen yhteistyöhön ja erikoisosaamiseen perustuva valmentaminen tarjoaa asiakkaillemme tuoreimpaan tutkimustietoon ja näyttöön pohjautuvan osaamisen.

6. Mahtavan treenielämyksen tuottaminen

”Voittaja olo”, ”kerrassaan mahtavaa, tämä on juuri minua varten”. Tyypillinen lausahdus valmennettaviemme suusta. Panostamme mahtavan treenielämyksen tuottamiseen – tarjoamme huippufiilistä ja liikunnan hurmaa. Pidämme tärkeänä, että ohjaamme asiakkaitamme löytämään liikunnasta hyvää oloa, iloa ja virkistystä. Haluamme näyttää kaikille asiakkaillemme mallia siitä, miten he löytävät aivan uudenlaista itsensä voittamista sekä liikunnan jälkeistä euforiaa!

7. Personal Trainerin avulla uskallat nauttia liikunnasta! 

Ahdistaako pelkkä lenkkarien näkeminen? Syynä voi olla mielessä vieläkin kummitteleva koulun Cooperin testi. Pelkäätkö, että vastaantulijat naureskelevat hitaalle juoksutahdillesi? Vai kuvitteletko, että sinusta, kouluaikojen liikuntaluuserista, ei ole liikkujaksi? Valmentajamme auttavat sinua muuttamaan käsityksiä itsestäsi liikkujana. He auttavat sinua ottamaan ensimmäisen askeleen. Se on aina vaikein, mutta kirpaisee vain kerran! Jo pari juttelukertaa Personal Trainerimme kanssa selkeyttää ja hälventää pelkojasi. Lupaamme sinulle ennen näkemättömän motivaation muutokseen! Samalla synnytät itsellesi läpi elämän jatkuvan liikuntaharrastuksen!

Vakuuttunut?

Jos kiinnostuit siitä mitä teemme, niin toivon lämpimästi, että OTAT YHTEYTTÄ. Voimme tämän jälkeen aloittaa matkan kohti sinun tavoitettasi – olivatpa ne sitten kapeampi vyötärö, ripaus lisää energiaa tai terveellinen ja liikunnallinen elämäntapa! Ihanat PERSONAL TRAINERIMME toivottavat sinut tervetulleeksi!

Artikkelit

Multitaskaus, nykypäivän vitsaus!

Raahustat aamulla levottoman ja rikkonaisen yön jäljiltä kohti kahvinkeitintä päässä ainoana ajatuksena - miten ihmeessä jaksan tämän päiv...

Lue artikkeli group Created with Sketch.

Unen merkitys – nukutko tarpeeksi?

Unen merkitys. Tuntuuko välillä, että jaksaminen arjessa on heikkoa, tai motivaatiota mihinkään uuteen ei riitä? Junnaako voima...

Lue artikkeli group Created with Sketch.

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).