Elina Matikainen

Liikuntatieteiden maisteri & Personal trainer

Hyvinvointi koostuu treenin, ravitsemuksen ja levon tasapainoisesta kokonaisuudesta

Personal Trainer Elina Matikainen

Personal Trainer Elina Matikainen on koulutukseltaan Liikuntatieteiden maisteri ja hän työskentelee Kuntokompassin Training Studioilla osoitteissa Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki ja Mannerheimintie 38 00100 Helsinki

Moikka,

Olen Elina Matikainen, liikuntatieteiden maisteri ja urheiluravitsemuksen asiantuntija. Kiinnostuksenani ja intohimonani on jo pitkään ollut liikunta ja hyvinvointi, sekä niiden edistäminen. Tämän vuoksi hakeuduinkin opiskelemaan liikuntabiologiaa Jyväskylän yliopistoon, josta valmistuin pääaineenani liikuntafysiologia. Sivuaineina olen opiskellut psykologiaa sekä ravitsemustiedettä, sillä minua kiinnostaa kovasti ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Pyrin kehittämään jatkuvasti omaa osaamistani jatkokouluttautumisen avulla.

Lyhyesti omasta liikuntataustastani:

Omaa urheilutaustaa minulla on elämäni aikana monista eri lajeista. Nuorempana päälajini oli koripallo, minkä lisäksi olen harrastanut muun muassa ratsastusta, tennistä ja tanssia. Hieman vanhempana kuvioihin tuli mukaan tavoitteellisempi kuntosaliharjoittelu sekä kestävyysjuoksu. Nykyään nautin luonnossa liikkumisesta retkeilyn merkeissä ja vapaa-aikaa kuluu paljon myös koiraharrastusten parissa.

Minä valmentajana:

Valmentajana olen empaattinen, innostava ja otan kaikkien asiakkaiden lähtökohdat yksilöllisesti huomioon. Tärkeää ei ole se, mitä osaat tai missä kunnossa olet, kun tulet ohjattavakseni. Tärkeämpää on motivaatio ja kiinnostus omaa hyvinvointia ja tavoitteita kohtaan. Yhdessä asetamme isot ja pienet tavoitteet kohti määränpäätäsi, ja teemme yhdessä töitä hymy huulessa ja rennolla asenteella, mutta kuitenkin tosissaan ja tehokkaasti. Valmennuksiini saat tulla juuri omana itsenäsi ja turhia jännittämättä.

Omaan myös hyvät taidot ja kokemuksen toimia ravitsemusohjaajana. Ravitsemuksen roolia ei voi mielestäni tarpeeksi korostaa, sillä se vaikuttaa suuresti mm. terveyteen, palautumiseen ja kehittymiseen sekä tietysti jaksamiseen arjessa ja treeneissä. Ravitsemuksen osalta painotan perusasioita, kokonaisuutta ja syömisen rentoutta. Pohjaan tietoni ja ohjeeni aina tutkittuun tietoon, enkä trendikkäisiin muotidieetteihin.

Tervetuloa valmennuksiini laittamaan treenit ja ravitsemuksen uudelle tasolle. Lähdetään yhdessä matkalle kohti tavoitteitasi sekä parempaa terveyttä ja hyvinvointia!

Videolla Elinan asiakas Laura kertoo valmennuskokemuksestaan

Koulutukset:

👉 Liikuntatieteiden maisteri (liikuntafysiologia), Jyväskylän yliopisto

👉 Urheiluravitsemuksen perusopinnot, Itä-Suomen avoin yliopisto

👉 Psykologian perusopinnot, Jyväskylän yliopisto

Kokemuksia

fysioterapeutti juha niskala haastattelu

Yleisen jaksamisen lisäksi ehdoton plussa on ollut uinnin lisääminen arkeen - Laura Kaasalainen 39v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Laura: Tämä valmennus on tuonut ihan suunnattomia hyötyjä. Koen elämänlaatuni parantuneen suuresti. Ihan jo sen, että mun arki on paljon pirteämpää. Mä jaksan paljon paremmin. Mä nukun paljon paremmin ja mä toki syön paljon paremmin. https://youtu.be/GoqMTHqyFu4 ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.
Lisää kokemuksia