Toni Puuppo

Fysioterapeutti, Urheiluhieroja, Personal Trainer

Liikunnan tulisi olla aina positiivinen voimavara

Personal Trainer Toni Puuppo

Personal Trainer Toni Puuppo on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti ja hän työskentelee Kuntokompassin Training Studiolla osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki.

Moikka!

Olen Helsingistä kotoisin oleva fysioterapeutti ja personal trainer. Olen asunut myös Portugalissa, jossa tein opiskeluaikana puolen vuoden työharjoittelun. Koen, että erityisesti työharjoittelujakso Portugalissa antoikin perustan omalle fysioterapian suuntaukselle. Siellä fysioterapeutit olivat hyvin verkostoituneita ja pyrkivät löytämään avun asiakkaan haasteisiin kokonaisvaltaisella lähestymistavalla.

Fysioterapeutiksi päätin hakea oman urheilutaustani kautta. Se ohjasi minua voimakkaasti kiinnostumaan ihmisen kehon toiminnasta ja sen mahdollisesta potentiaalista.

Erityisesti minua kiinnostaa ihmisen kehon ja mielen välinen suhde.

Se, kuinka paljon vaikuttaa kehon fyysinen kunto henkiseen tilaan ja päinvastoin? Olen erittäin kiinnostunut kouluttautumaan tulevaisuudessa myös psykologian puolelle.

Olen harrastanut monipuolisesti liikuntaa koko elämäni ajan.

Minulla on taustaa useista yksilölajeista ja erityisesti kamppailulajeista (nyrkkeily, paini, kickboxing) ja olen myös harrastanut ahkerasti useampia eri joukkuelajeja

Aloitin ammatillisen matkani Pajulahden urheiluopistolta urheiluhierojakoulutuksesta.

Koulutus oli minusta erittäin hyvä ja monipuolinen, mutta halusin erikoistua vammojen ja kivun hoidon lisäksi erityisesti niiden ennaltaehkäisyyn. Tämän vuoksi hainkin suoraan valmistumisen jälkeen fysioterapeutin opintoihin.

Valmennustyötä olen tehnyt myös ammattiurheilijoiden fysiikkavalmennuksen parissa ja toiminut kamppailulajien puolella apuvalmentajana.

Minä fysioterapeuttina:

Fysioterapeuttina uskon tavoitteiden asettamiseen ja motivaation löytämiseen niiden avulla. Uskon positiiviseen ja rentoon ilmapiiriin ja arvostan erityisesti avoimuutta. Perustelen myös mielelläni mitä tehdään ja miksi.

Painotan työssäni erityisesti ennaltaehkäisevää toimintaa ja kokonaisvaltaista lähestymistapaa ja näkökulmaa. Pidän työssäni erittäin tärkeänä yksilöllisten erojen huomioimista ja ajatusta siitä, että kaikki asiakkaat ovat erilaisia, ainutlaatuisia yksilöitä omine tarpeineen ja tavoitteineen.

Pyrin työssäni aina löytämään parhaan mahdollisen tavan auttaa asiakkaitani saavuttamaan tavoitteensa. Voit luottaa siihen, että keskityn työssäni vartavasten sinuun ja sinulle sopivalla tavalla.

Tavoitteisiin päästään mielestäni parhaiten sitoutumalla yhteistyöhön ja molemmin puolisella kunnioituksella ja luottamuksella.

Yhteistyöllä ja luottamuksella saamme aikaan parhaan mahdollisen tiimin.

Pyrin kehittämään itseäni jatkuvasti lisäkoulutuksien ja asiakkaiden palautteiden avulla.

Lähestymistapani vaihteleekin aina asiakkaiden välillä, sillä jollekin on tärkeää saada liikunnasta energiaa ja kohentaa terveyttä, toiselle pääprioriteetti liikunnassa voi olla yksityiskohtaisempi. Tavoitteesi ratkaisee kuinka asian kanssa edetään

Liikunnan tulisi kuitenkin mielestäni olla aina positiivinen voimavara.

Videolla Tonin asiakas Niina kertoo omasta asiakaskokemuksestaan

Koulutus:

👉 Fysioterapeutti (AMK), Lahden Ammattikorkeakoulu

👉 Koulutettu hieroja

👉 Kuntokompassi Personal trainer

👉 Erinäisiä lisä- ja täydennyskoulutuksia liikunnan ja ohjauksen saralla.

Kokemuksia

fysioterapeutti juha niskala haastattelu

Edistyminen nostaa itsetuntoa! Onnistumisen ilo, se on ihan mieletöntä! - Niina Vilkas 49v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Niina: Olen yllättänyt super positiivisesti tästä kaikesta. Vaikka mulla oli aika korkeat odotukset sen suhteen millaista treeniä täällä on ja millaista apua voin saada täältä, myös ruokavalion ja sen tyyppisen suhteen, en olisi ikinä uskonut, että se on niin hyvälaatuista https://youtu.be ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.
Lisää kokemuksia