Maija Tenhunen

Fysioterapeutti & PhysioTrainer

Kivuton arki ja liikkumisen ilo ovat tavoitteitani kaikkien asiakkaideni kanssa.

Fysioterapeutti Maija Tenhunen

Fysioterapeutti Maija Tenhunen työskentelee Kuntokompassin Training Studiolla osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki

Moikka!

Olen Fysioterapeutti, PhysioTrainer (fysioterapeuteille suunnattu personal trainer -koulutus) ja lähihoitaja. Kotoisin olen Savosta ja pääkaupunkiseudulla olen ehtinyt asustella jo 2008 vuodesta lähtien.

Työura sosiaali- ja terveysalalla on alkanut 2008 ja kuntosaliohjauksia olen tehnyt 2014 vuodesta lähtien. Laaja ikähaitari asiakkaissani, työikäisistä iäkkäisiin, on antanut minulle taidon huomioida jokainen asiakas kokonaisvaltaisesti yksilönä. Pyrin aina etsimään mahdollisuuksia, emme keskity vain rajoitteisiin!

Aktiivinen ja tutkittuun tietoon perustuva fysioterapia on ehdottomasti ollut se juttu, minkä koen puhuttelevan minua ja jonka avulla haluan auttaa asiakkaitani. Työkokemukseni fysioterapeuttina on syntynyt mm.iäkkäiden ja neurologisten asiakkaiden parissa, erilaisista tuki-ja liikuntaelinongelmista, liikkumisen ja toimintakyvyn kehittämisessä, lihasvoimaharjoittelussa ja ryhmänohjauksissa.

Minulle asiakas on kokonaisuus, joten tärkeänä näen, että myös ravinto, uni ja elämän muut osa-alueet otetaan huomioon yksilöllisen harjoitusohjelman suunnittelussa.

Ennaltaehkäisevä ja toimintakykyä ylläpitävä harjoittelu, kivuton arki ja liikkumisen ilo ovat tavoitteitani kaikkien asiakkaideni kanssa.

Janoan tietoa ja taitoa lisää. Oman äitiyslomanikin hyödynsin käymällä äitiysliikunnan koulutuksia.

Olenkin erityisen kiinnostunut naisten hyvinvoinnista sekä iän mukana tuomista haasteista ja myös mahdollisuuksista.

Omasta liikuntataustastani:

Itse olen innostunut liikunnasta vasta aikuisiällä. Lapsuus ja nuoruus meni pitkälti ratsastuksen parissa. Noin parikymppisenä kiinnostuin ryhmäliikunnasta ja myös kuntosaliharjoittelusta.

2015 hurahdin kestävyysharjoitteluun ja maraton-koulun kautta liityin triathlonin treeniryhmään. Vuonna 2017 suoritin triathlonin puolimatkan.

Nykyisin arki pyörii pienen tytön ehdoilla ja oma harjoittelu on lähinnä terveyttä ja hyvinvointia edistävää liikuntaa ja se riittääkin nyt oikein mainiosti.

Näin ollen koen, että minulla on myös hyvää omaa kokemusta siitä, millaista on harjoitella hyvinkin kurinalaisesti ja progressiivisesti ja sitten taas pitää itsestään huolta kiireisen pikkulapsiarjen pyörteessä. Uinti ja pyöräily ovat jääneet ihan suosikkilajeiksi ja haaveena on, että jonain päivänä voin taas uudestaan lähteä treenaamaan tavoitteellisemmin kohti triathlonkilpailuja.

Minä fysioterapeuttina ja ohjaajana:

Fysioterapeuttina olen lempeän topakka. Tiedän, että tulokset ja tavoitteen saavuttamiset motivoi, joten poppaskonsteihin en usko. Hyvin suunniteltu ja toteutettu harjoittelu tuo tuloksia, mutta ehdottomasti siinä tulee olla paljon huumoria ja leppoisuutta myös mukana. Olen sinua varten ja lupaan tehdä parhaani auttaessani sinua kohti tavoitettasi.

Tavataan studiolla!

Videolla Maijan asiakas Anniina kertoo omasta asiakaskokemuksestaan

Asiakaspalautteita:

”Palvelu on ollut erinomaista.”

-Ulla

”Salille on aina mukava tulla koska siellä on kohtelias, ystävällinen ja iloinen henkilökunta, selvästi motivoitunut joukko, jotka osaavat tukea ja kannustaa asiakkaita. Tilat ovat erittäin siistit. Arvostan myös pientä mukavuutta, tarjolla on aina raikasta vettä ja puhtaat lasit.”

-Arja

”Oma taipaleeni on vasta alkumereillä, mutta oma ohjaajani Maija on erittäin miellyttävä ja innostava, jonka kanssa varmasti asiat toimivat.
Muutama asia tullut jo jäädäkseen, muita vielä tässä pohditaan ja mietitään, miten pääsen sinuiksi niiden kanssa.”

-Sari Vilen

”Parasta on ehdottomasti Maijan ammattitaito ja kannustava, empaattinen asenne! Lämmin kiitos tästä syksystä, Maijan tapaamiset ja treeniohjelmat tuoneet valtavasti iloa ja jaksamista arkeen.”

-Riitta Korkeakivi

”Ohjaajani Maija on aivan mahtava, ehdottomasti parasta ja syy jonka vuoksi olen pysynyt asiakkaana jo pidempään.”

-Anni Karttunen

”Parasta palvelussa on turvallinen treenaaminen oman ohjaajan seurassa, kipua lieventäviä liikkeitä ja lihaskuntoa kehittämällä.”

-Sari Inkinen

”Hyvä match ! Kivaa on ja tuloksia syntyy.”

-OP Jäntti

”Maijan kannustavuus, asenne ja asiantuntijuus on huippuluokkaa.”

-Virpi Kilpiö

Koulutus:

👉Fysioterapeutti(AMK)

👉PhysioTrainer (FIHF)

👉Äitiysliikunnan ohjaamisen peruskoulutus (Äitiysliikunta-akatemia)

👉Äitiysliikunnan ohjaamisen jatkokoulutus (Äitiysliikunta-akatemia)

👉Vatsalihastenerkauman peruskurssi (Äitiysliikunta-akatemia)

👉 Lupa kuormittaa – aktiivisen naisen harjoittelu ( Akkahealth 2022)

👉 Ratkaisukeskeinen lyhytterapiakoulutus (10/2023-12/2024)

Kokemuksia

fysioterapeutti juha niskala haastattelu

Olen koukuttunut tähän ihan älyvapaan paljon - Janne Raunio 54v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Janne: Kuvailisin ohjausprosessin tuoman muutoksen sillä, että olen saanut ihan uuden olkapään, uuden polven ja näiden myötä olen oikeastaan ihan uusi ihminen. Se on käsittämättömän hieno juttu. https://youtu.be/-Blikwnsy-U Katso ylläolevalta videolta Jan ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Tärkeintä on se mitä tekee ja miten voi! - Anniina 32v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Anniina: Valmennuksen avulla olen oivaltanut sen, että tärkein asia ei ole se, että paino putoaa. Se on se asia, joka tulee siinä sivussa. https://youtu.be/93i5bxR5438 Katso yllä olevalta videolta Anniinan tarina  Terve! Olen Anniina Savolainen, 32-v ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Nyt on mielettömän hieno fiilis onnistumisesta - Päivi 49v. sanoo

Lähestyvät pyöreät vuodet saivat minut miettimään, että vihdoin olisi aika sijoittaa kunnolla omaan terveyteen ja hyvinvointiin. Takana on reilu 15 vuotta, jonka aikana olen jojoillut painon kanssa. Olin aikuisena löytänyt liikkumisen osaksi arkea, pidän erityisesti vesijumpasta, mutta kaipasin kuitenkin jotakin todellista muutosta niin r ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.
Lisää kokemuksia