Saija Koivuniemi

Fysioterapeutti & PhysioTrainer

Fysioterapeutti Saija Koivuniemi

Fysioterapeutti Saija Koivuniemi työskentelee Kuntokompassin Training Studiolla Porvoossa, osoitteessa Lundinkatu 20, 06100 Porvoo

Kuntokompassi, fysioterapeutti Saija Koivuniemi

Hei!

Olen Saija, Porvoolainen PhysioTrainer ja Fysioterapeutti vuosikymmenien työkokemuksella.
Olen erikoistunut etenkin tuki- ja liikuntaelinten sairauksiin, työikäisten ergonomiaan ja varhaiskuntoutukseen.

Olen toiminut koko aikuisikäni tavalla tai toisella terveydenhuollon sekä liikunnan parissa ja viihtynyt siellä mainiosti. Iso kiitos kuuluu ihanille asiakkailleni. Sydäntäni lämmitti, kun tulin valituksi Porvoon kaupungin vuoden 2017 Voi Hyvin Agentiksi, perusteluna esimerkillinen liikkuja ja muita tsemppaava tapa elää ja toimia. 

Valmennusta suunnitellessani pyrin ottamaan huomioon asiakkaan henkilökohtaiset toiveet ja tavoitteet. Teen työtä suurella sydämellä niin liikuntaa aloittelevien, liikunnan pariin palaavien kuin kuntoutujienkin parissa.

Minä fysioterapeuttina ja valmentajana

Fysioterapeuttina ja valmentajana olen asiakasta kuunteleva, arvostava, armollinen, mutta  myös rohkaiseva ja kannustava. Työssäni moniammatillisen terveydenhuollon tiimin jäsenenä olen oppinut hyödyntämään kokonaisvaltaista työskentelytapaa ja lähestymistä. Elämme arkea 24/7 ja kaikki vaikuttaa kaikkeen niin hyvässä kuin pahassa.

Minä liikkujana

Vapaa-aikani kuluu pääosin liikunnan parissa. Tennis, melonta (olen myös melontaohjaaja), kuntosali ja lavatanssit ovat erityisen lähellä omaa sydäntäni

Ote saamastani asiakaspalautteesta:

“Olen enemmän kuin tyytyväinen Saijan opastukseen. Miettimällä miettimiselläkään en keksi mitään kritisoitavaa.”

“Ohjaustilanteissa Saija oli kärsivällinen, kannustava ja sopivasti vaativa. Hän uskoi ja luotti minuun paljon enemmän kuin minä itse. Olen ylittänyt itseni monta kertaa ja saanut roimasti lisää itseluottamusta, sekä onnistumisen tunteita. Meillä on ollut mukana huumoria, naurua ja armollisuutta. Saijalle ”uskalsi” kertoa rehellisesti, jos oli jotenkin lipsunut tai hölmöillyt, eikä tarvinnut ”pelätä” reaktiota. Saija pystyi lennosta muuttamaan suunnitelmaa tarvittaessa. Treenit olivat monipuolisia, vaihtelevia ja mielenkiintoisia. Treenejä täydensi ja tuki Saijan osaaminen fysioterapiassa ja hän osasi hyvin neuvoa ja perustella miksi asiat pitää tehdä näin.”

“Treeneistä tuli näin monipuolista ja juuri minun tilanteeseeni sopivaa. Saija teki myös monenlaisia kunto- ym. testejä, ne olivat mielenkiintoisia. Roppakaupalla uutta tietoa ja taitoa rikkaampi olen nyt. Kiitos!”

Haluaisin kuulla mikä on Sinun tarinasi?

Mikä auttaisi sinua voimaan paremmin?

Löydetään yhdessä sinulle toimivat ravitsemus- ja liikuntarutiinit elämääsi. Säännöllisyys on avainjuttu, sillä liikunnan terveysvaikutukset eivät varastoidu.

Suomi on äidinkieleni, mutta palvelen kohtaisetsi ruotsin ja englannin kielellä.

Tervetuloa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ohjausprosessiin Porvoon toimipisteeseen!

-Saija

Pohjakoulutus

👉 Fysioterapeutti

Täydennyskoulutukset:

👉  PhysioTrainer FIHF

👉  Fysioterapeutin suora vastaanotto koulutus, Suomen Kuntoutuskouluttajat

👉  Motivaatio ja minäpystyvyys (oman kapasiteetin käyttöönotto kuntoutuksessa), Suomen Kuntoutuskouluttajat

👉  Hengitys ja lantionpohja koulutus, Suomen Kuntoutuskouluttajat

👉  Footbic -jalkaterän kuntoutus

👉  Kinesioteippaus 

👉  Kipu koulutus, Ortoniin sairaala

👉  Sovellettu rentous, psykofyysiseen fysioterapiaan erikoistunut työfysioterapeutti