Tommi Niittylä

Liikuntaneuvoja & Personal Trainer

Personal Trainer Tommi Niittylä on pohjakoulutukseltaan liikuntaneuvoja ja hän työskentelee Kuntokompassin Persinal Trainig Studiolla osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 7

Arjen realiteetit ovat ensimmäinen ja tärkein asia mikä tulee huomioida tavoitteiden asettelussa

Tervehdys,

Olen vuonna-79 syntynyt miehenraakile ja Kuntokompassin Personal trainer. Asun tällä hetkellä Espoossa ja työskentelen Kuntokompassilla Helsingissä. Työurani sekä valmennustaustani on monenkirjava jo reilun 15 vuoden ajalta. Valmistuttuani Vierumäeltä liikuntaneuvojaksi olen työskennellyt ison kuntosaliketjun sekä kunnan palveluksessa, ennen siirtymistäni Kuntokompassin (v. 2012) leiriin. Asiakaskuntani on aina koostunut kaiken ikäisistä aikuisista ja kunnalla töitä tehdessä mukaan mahtui myös lapset sekä nuoret. Urheiluvalmennuksen puolella olen toiminut liigatason jääpalloilijoiden ja nuorten muodostelmaluistelijoiden fysiikkavalmentajana.

Monipuolisen asiakaskuntani johdosta olenkin mielestäni ollut etuoikeutettu päästessäni  työurallani tutustumaan ja ratkomaan eri ikäisten arjen tuomia haasteita, liikunnan ja elämäntapamuutosten suhteen. Sen olenkin ajan saatossa oppinut, että arjen realiteetit ovat ensimmäinen ja tärkein asia mikä tulee huomioida tavoitteiden asettelussa. Silloin, kun ihminen ymmärtää ja hyväksyy oman arkensa asettamat vaatimukset, pystytään määrittelemään järkevät ja saavutettavissa olevat tavoitteet.  Näihin edellä mainittuihin seikkoihin pyrinkin aina valmennussuhteessa tuomaan asiakkaalle työkalut, joita hän voisi itse käyttää pitkälle valmennuksen päätyttyäkin.

Valmentajana pyrin aina huomioimaan asiakkaan erittäin henkilökohtaisesti. Olen myös valmentajana vaativa ja kannustava. Rohkaisen myös valmennettaviani olemaan vaativia minua kohtaan, sekä rohkeasti kyseenalaistamaan ja kysymään asioista. Pidän tärkeänä että valmennettavani on tietoinen siitä, mitä tehdään ja miksi.

Personal Trainer Tommi Niittylä

Oma arkeni pyörii vahvasti harrastukseni ja perheen ympärillä. Perheeseen kuuluu avopuoliso ja hänen 14-vuotias poika. Harrastukseni jo 35 vuoden ajan on ollut jääpallo. Viimeiset 25 vuotta on mennyt pelatessa lajia korkeimmalla sarjatasolla. Tässä kohtaa käyttäisinkin harrastuksen sijasta sanaa elämäntapa. Tähän kun lisätään pojan harrastukset, jalkapallo ja jääkiekko, niin eipä tarvitse miettiä mitä tekisi vapaa-ajalla :)

Videolla Tommin asiakas Eija kertoo omasta asiakaskokemuksestaan

Asiakaspalautteita:

”Kaikki on mennyt todella hyvin, en olisi ikinä uskonut kuinka paljon tästä innostun, vaikkakin motivaatio oli kunnossa jo ennen aloitusta.
Tommi Niittylä on hyvin ammattitaitoinen ja mahtava tyyppi , aina on mukava tulla treenaamaan.”

-Tuomas Kurkela

”Olen saanut todella hyvää ja henkilökohtaista palvelua. Ohjaaja on osannut auttaa kaikenlaisissa haasteissa mitä tässä vuoden aikana on tullut vastaan (ja onhan niitä tullut…) ja harjoitusohjelmaa ja painopisteitä on muokattu aina tarpeen mukaan. Teidän salilla on ollut aina kiva treenata, siellä on tosi hyvä fiilis ja kaikki muutkin ohjaajat on aina todella huomaavaisia ja hyväntuulisia.”

-Katja Jääskeläinen

”Treenit ohjaajan kanssa ovat menneet hyvin, hänellä on sopivan valmentava ote. Tilat, jossa treenataan, ovat siistit ja tunnelma on kiireetön. Monta kertaa olen lähtenyt treeneistä hyvällä mielellä, vaikka työpäivä olisikin ollut raskas ja ei olisi tehnyt mieli treenata. Ruokavalion peruspilareiden rakentaminenkin alkaa jo luonnistua.”

-Susanna T

”Parasta tässä valmennuksessa on tulokset ja kehittyminen, ohjaaja huomioi toivomukset. Treenikerrat rakennetaan huomioiden ko päivän ”vireystaso”. Treenaaminen on tavoitteellista mutta myös hauskaa, suorituksiin voi keskittyä täysin kun ohjaaja huolehtii turvallisuudesta, oikein tekemisestä ja itsellä parhaiten toimivusta liikkeistä.”

-Eija Pyökäri

”Kokonaisuudessaan olen tosi tyytyväinen palveluun ja ohjaukseen. Tommi Niittylä on ohjaajana asiantunteva ja yhteistyö sujuu erinomaisesti. Harjoitteluprosessi on edennyt asiakkaan näkökulmasta luontevasti ja tarpeeksi tehokkaasti eteenpäin.”

-Ville Rautio

 

Kokemuksia

icon-quote-big Created with Sketch.

Täällä saat olla just sellainen kuin olet ja saat edetä just sun omalla tahdilla. Ja ei tarvitse hävetä! Se on mun mielestä tosi magee juttu!

- Tuomas Kurkela, 45v

icon-quote-big Created with Sketch.

Kuntokompassi kokemuksia Eija: Sen jälkeen kun on täyttänyt 50-vuotta niin tosiasia on, että lihakset katoaa ja läskiä tulee tilalle jos ei tee asialle jotain. Tottakai sitä haluaa, että ...

- Tyytyväinen asiakas

icon-quote-big Created with Sketch.

Kuntokompassi kokemuksia: Sari Hammarén-Malm: Mä olen vähän sellainen tyyppi, että mä tarvitsen sellaisen ihmisen, joka sitten sanoo, että "vielä yksi" ja "tsemppaa nyt vähän" ja sen, ...

- Tyytyväinen asiakas

icon-quote-big Created with Sketch.

Mun elämä on muuttunut täysin. Ennen en jaksanut juuri mitään. Nythän oon virkeä ja jaksan tehdä kaikkea muutakin. https://youtu.be/_X209nMLUlE Mistä kaikki lähti liikkeelle? Olen Rauli ...

- Tyytyväinen asiakas