Lasse Liffländer

Fysioterapeutti & Personal Trainer

Fysioterapeutti Lasse Liffländer

Fysioterapeutti Lasse Liffländer työskentelee Kuntokompassin Turun seudun vastaavana fysioterapeuttina Liikuntakeskus Kilosportissa Kaarinassa.

Moi!

Olen Lasse Liffländer ja olen syntynyt Helsingissä ja asunut siellä suurimman osan elämästäni. Nykyään asumme puolisoni ja kaksostemme kanssa Turun kupeessa, Kaarinassa.

Minä fysioterapeuttina

Minulla on palava halu auttaa asiakkaitani. Pidän ehdottoman tärkeänä asiana luoda asiakastapaamisiin luottamuksellinen ja avoimen rento ilmapiiri, jolloin myös uusien asioiden oppiminen on tehokasta.

Fysioterapeuttina ja vankan valmennuskokemukseni avulla osaan auttaa asiakkaitani kohti vahvaa, hyvin toimivaa ja suorituskykyistä kehoa ja mieltä. Työkalupakistani löytyy monipuolisesti apuja, niin aloittelijoiden kuin kokeneempien asiakkaiden tarpeisiin. Asiakkaani oppivat käyttämään kehoaan monipuolisesti ja turvallisesti sekä haastamaan itseään uusilla tavoilla.

Fysioterapeuttina otan vastuun fysioterapian suunnittelutyöstä, toteutuksesta ja seurannasta, mutta haluan että asiakas tulee tähän prosessiin mukaan aktiivisena toimijana. Toiminnan tulee aina olla suunniteltu asiakkaan lähtötilanne ja taustat huomioiden ja siitä asiakas on paras asiantuntija kertomaan.

Suurin kiinnostuksen kohteeni fysioterapeuttina on asiakkaiden tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen ennaltaehkäisy ja fyysisen suorituskyvyn kehittäminen terveyttä edistävällä tavalla. Asiakkaiden elämän kokonaiskuormitukseen ja palautumiseen liittyvät asiat ovat lähellä sydäntäni. Pienten kaksosten isänä ymmärrän myös erityisen hyvin ruuhkavuosien keskellä eläviä asiakkaita.

Työkokemus

Omaan monipuolista kokemusta erilaisista lähtökohdista tulevista asiakkaista. Vuodesta 2014 alkaneen liikunta- ja hyvinvointialalla työskentelyn aikana asiakaskuntaani on kuulunut kuntoutujia, vasta-alkajia, kuntoliikkujia, tavoitteellisia urheilijoita, sekä yksilö- että pienryhmätapaamisissa. Tämän lisäksi ohjattavanani on ollut myös työyhteisöjä.

Oma liikuntahistoria

Urheilu- ja liikuntahistoriani on monipuolinen. Kaikista harrastamistani lajeista on tarttunut mukaan osaamista ja ymmärrystä hyödynnettäväksi tämän päivän asiakastyössä. Vuosien saatossa aktiivisesti harrastamiani lajeja ovat olleet jääkiekko, jalkapallo, judo, thainyrkkeily, astangajooga ja crossfit. Päälajiksi valikoitui jääkiekko, jota pelasin A-nuorten SM-tasolle asti, saavuttaen siinä kolme nuorten SM-mitalia. Myös ikäkausimaajoukkueleiritykset tulivat siinä tutuiksi. Voimaharjoittelu kuntosalilla on ollut iso osa elämääni jo vuodesta 1998 lähtien.

 

Videolla Lassen asiakas Aino kertoo omasta asiakaskokemuksestaan

Asiakaspalautteita:

”Asiantunteva ja mukava ohjaaja. Osaa myös perustella omat näkemyksensä treenin suhteen.”

-Kalle Luoma

”Parasta on onnistunut ohjaaja valinta !!! Pidän Lassen asenteesta ja mukautumisesta minun tarpeisiin ja valmentamiseen. Uskon, että toisentyyppisille hän löytää yhtälailla oikean tien.
Ja maltti ja joustavuus on ollut todella erinomaista, ja myöskin minulla on tunne siitä, että tukea löytyy.
Todella hyvää on minusta on oma sali tapaamisille. ei tarvitse olla nolona yleisellä salilla ja kokee yksilöllisen palvelun ja suorittamisen sekä oman ”rauhan”.

– Mika Sarkasuo

”Lassen henkilökohtaisessa ohjauksessa syksystä 2022 lähtien ja yhteistyö jatkuu edelleen. Elämäni paras investointi ja olen erittäin kiitollinen sekä tyytyväinen saamaani palveluun. Kaikin puolin loistava ja monipuolinen konsepti, missä asiakas keskiössä osaavien ja ammattitaitoisten valmentajien käsissä. Oma fyssariohjaaja Lasse on ihan huippu ja ammattitaito timanttista. Yhteistyö on mutkatonta ja Lassella on mahtava kyky käydä reflektoivaa keskustelua yhdessä. Tavoitteet ja ohjelmat pidetään realistisina, jotta tulokset ovat kestäviä. Mahtava paikka, joka tarjoaa enemmän kuin pelkän henkilökohtaisen ja yksilöllisen ohjelman asiakkaalleen.”

-Kiti Bärlund

”Parasta täsä on kokonaisvaltainen ja pitempiaikainen tavoite ja motivointi. Asiantuntemus. Rento meininki. Akillestendiittini kuntouttaminen.”

-Helena

”Olen ollut tyytyväinen palveluun ja ohjaajaani. Yhteistyö hänen kanssaan toimii hyvin ja hän on reagoinut viesteihini nopeasti ja kuunnellut toiveitani koskien mm. harjoitteluohjelman sisältöä. Tilat ovat siistit ja toimivat.”

-Tiina Kuusisto

”Parasta on henkilökohtainen, ystävällinen, ymmärtäväinen asiantuntija ”palveluksessani”.”

-Anna-Liisa Uskali

”Erittäin hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Kiitos!”

-Mikko Ahonen

”Parasta on ihan huikea fyssariohjaaja, joka jaksaa tsempata etenkin niinä vaikeina hetkinä, kun itsellä meinaa usko loppua kesken. Studiolle on aina mukava tulla. Siellä on aina positiivinen ilmapiiri ja tunnelma, että aina voi tulla omana itsenään ilman arvostelua. Kaikki keskittyvät omaan tekemiseen ja saa työrauhan.”

-Krista Tevilin

”Olen erittäin tyytyväinen palveluun. Lassen kanssa työskentely on todella helppoa, selkeää ja joustavaa. Olen löytänyt uuden vaihteen kuntosaliharjoitteluun ja en pelkää enää mennä kuntosalille. Tämä on käytännössä täysin Lassen ansiota. Ravintosuunnitelma on tarpeeksi joustava, mutta kumminkin selkeä ja seurantaa on.”

-Juuso Suoniemi

”Erittäin ammattitaitoinen, kannustava ja motivoiva fysioterapeutti. Jaksaa aina perustella ja selittää liikkeet ja niiden tarkoituksen. Kaiken lisäksi huipputyyppi ja todella helposti lähestyttävä!”

-Saara L

”Empaattinen ja osaa kuunnella asiakasta herkällä korvalla.”

-Tuula

”Lasse on ammattitaitoinen ja kannustava ohjaaja. Arvostan hänen fysioterapeutin asiantuntemustaan ja kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävää ohjaustyyliä.”

-Mika

Pohjakoulutus

👉 Fysioterapeutti AMK

Täydennyskoulutukset

👉 Strength and Conditioning Specialist, NHA

👉 Liikkeen laadun asiantuntija, Trainer4You

👉 Voimaharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntija, Trainer4You

👉 Psyykkisen valmentajan koulutusohjelma, Sportfocus Oy

👉 Anatomia- ja kehotietoisuus -opintokokonaisuus

👉 Urheilijan niska-olkapää-hartiarengas, Suomen urheilufysioterapeutit ry.

👉 Urheilijan rintakehä, Suomen urheilufysioterapeutit ry.

👉 Hyvinvointianalyysikoulutus, Firstbeat

👉 Voimaharjoittelun suunnittelu-luentosarja, SUPER-SETS

👉 Urheilufysioterapian peruskurssi, Suomen urheilufysioterapeutit ry.

👉 NLP for Sports, Oivaltamaan Oy

👉 Psykologian perusopinnot, Jyväskylän yliopisto

👉 Urheiluhieronnan koulutusohjelma, Hieronta-akatemia

 

Kokemuksia

fysioterapeutti juha niskala haastattelu

Keskellä ruuhkavuosiarkea halusin ulkopuolista apua päästäkseni takaisin hyvään kuntoon - Aino Saarilahti 39v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia, Aino Saarilahti 39v: Mun mielestä tämä mun kehitys ja muutos tässä mun fiiliksessä on ollut tosi nopeaa. Ihan huikeeta kuinka paljon on saanut sitä lisäenergiaa ihan arkeen https://youtu.be/riPc5dVtRcE katso yllä olevalta videolta Ainon tarina Mo ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.
Lisää kokemuksia