Lasse Liffländer

Fysioterapeutti & Personal Trainer

Fysioterapeutti Lasse Liffländer

Fysioterapeutti Lasse Liffländer työskentelee Kuntokompassin Training Studiolla osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki

Moi!

Olen Lasse Liffländer ja olen syntynyt Helsingissä ja asunut siellä suurimman osan elämästäni, mutta nykyään asun puolisoni ja pienten kaksostemme kanssa Espoossa.

Minä fysioterapeuttina ja valmentajana

Minulla on palava halu auttaa asiakkaitani. Itselleni on siis ehdottoman tärkeää luoda asiakastapaamisiin luottamuksellinen ja avoimen rento ilmapiiri, jolloin uusien asioiden oppiminen on tehokasta.

Fysioterapeuttina ja vankan valmennuskokemukseni avulla osaan auttaa asiakkaitani kohti hyvin toimivaa, vahvaa ja suorituskykyistä kehoa. Työkalupakistani löytyy monipuolisesti apuja, niin aloittelijoiden kuin kokeneempien asiakkaiden tarpeisiin. Asiakkaani oppivat käyttämään kehoaan monipuolisesti ja turvallisesti sekä haastamaan itseään uusilla tavoilla.

Fysioterapeuttina otan vastuun fysioterapian ja valmennuksen suunnittelutyöstä, toteutuksesta ja seurannasta, mutta haluan että asiakas tulee tähän prosessiin mukaan aktiivisena toimijana. Toiminnan tulee aina olla suunniteltu asiakkaan lähtötilanne ja taustat huomioiden ja siitä asiakas on paras asiantuntija kertomaan.

Fysioterapeuttina suurin kiinnostuksen kohteeni on tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen ennaltaehkäisy.  Myös asiakkaiden kokonaiskuormitukseen ja palautumiseen liittyvät asiat kiinnostavat paljon. Pienten kaksosten isänä ymmärrän tällä hetkellä erityisen hyvin ruuhkavuosien keskellä eläviä asiakkaita.

Valmennuskokemus

Omaan monipuolista kokemusta erilaisista lähtökohdista tulevista asiakkaista. Kohta kahdeksan vuoden liikunta- ja hyvinvointialalla työskentelyn aikana asiakaskuntaani on kuulunut vasta-alkajia, kuntoliikkujia, tavoitteellisia urheilijoita, sekä yksilö- että pienryhmätapaamisissa. Tämän lisäksi valmennuksessani on ollut myös työyhteisöjä.

Oma liikuntahistoria

Urheilu- ja liikuntahistoriani on monipuolinen. Kaikista lajeista on tarttunut mukaan osaamista ja ymmärrystä hyödynnettäväksi tämän päivän asiakastyöhön. Vuosien saatossa aktiivisesti harrastamiani lajeja ovat olleet jääkiekko, jalkapallo, judo, thainyrkkeily, astangajooga ja crossfit. Jääkiekkoa pelasin A-nuorten SM-tasolle asti, saavuttaen siinä kolme nuorten SM-mitalia. Myös maajoukkueleiritykset tulivat siinä tutuiksi. Voimaharjoittelu kuntosalilla tuli mukaan kuvioihin 23 vuotta sitten.

Lassesta sanottua

”Erittäin ammattitaitoinen, kannustava ja motivoiva. Jaksaa aina perustella ja selittää liikkeet ja niiden tarkoituksen. Kaiken lisäksi huipputyyppi ja todella helposti lähestyttävä!”

”Empaattinen ja osaa kuunnella asiakasta herkällä korvalla.”

”Lasse on ammattitaitoinen ja kannustava valmentaja. Arvostan hänen fysioterapeutin asiantuntemustaan ja kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävää valmennusotettaan.”

Pohjakoulutus

👉 Fysioterapeutti AMK

Täydennyskoulutukset

👉 Liikkeen laadun asiantuntija, Trainer4You

👉 Voimaharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntija, Trainer4You

👉 Psyykkisen valmentajan koulutusohjelma, Sportfocus Oy

👉 Anatomia- ja kehotietoisuus -opintokokonaisuus

👉 Urheilijan niska-olkapää-hartiarengas, Suomen urheilufysioterapeutit ry.

👉 Urheilijan rintakehä, Suomen urheilufysioterapeutit ry.

👉 Hyvinvointianalyysikoulutus, Firstbeat

👉 Voimaharjoittelun suunnittelu-luentosarja, SUPER-SETS

👉 Urheilufysioterapian peruskurssi, Suomen urheilufysioterapeutit ry.

👉 NLP for Sports, Oivaltamaan Oy

👉 Psykologian perusopinnot, Jyväskylän yliopisto

👉 Urheiluhieronnan koulutusohjelma, Hieronta-akatemia

 

Kokemuksia

fysioterapeutti juha niskala haastattelu

Keskellä ruuhkavuosiarkea halusin ulkopuolista apua päästäkseni takaisin hyvään kuntoon - Aino Saarilahti 39v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia, Aino Saarilahti 39v: Mun mielestä tämä mun kehitys ja muutos tässä mun fiiliksessä on ollut tosi nopeaa. Ihan huikeeta kuinka paljon on saanut sitä lisäenergiaa ihan arkeen https://youtu.be/riPc5dVtRcE katso yllä olevalta videolta Ainon tarina Mo ...

Lue kokonaan
group Created with Sketch.
Lisää kokemuksia