Sanna Oras

Fysioterapeutti & Personal trainer

Fysioterapeutti Sanna Oras

Fysioterapeutti Sanna Oras työskentelee Kuntokompassin Training Studiolla Porvoossa, osoitteessa Lundinkatu 20.

Kuntokompassi fysioterapeutti Sanna Oras

Moi!

Olen Sanna Oras, porvoolainen fysioterapeutti. Olen valmistunut fysioterapeutiksi (AMK) vuonna 2013. Oma liikunnallinen tausta yleisurheilun parissa johdatti minut aikanaan fysioterapiaopintojen pariin.

Pisimmän työuran olen toistaiseksi tehnyt perusterveydenhuollossa eli terveysaseman poliklinikka- ja osastotyössä ja siellä kerryttänyt laajan osaamisen erityisesti tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiasta. Sitä kautta olen myös saanut tehdä töitä niin nuorten, työikäisten kuin ikääntyneidenkin parissa.

Viime vuosina mielenkiinto ja halu panostaa nimenomaan ennaltaehkäisevään työhön sekä siihen, kuinka voin ohjata asiakasta itse omaa kehoa liikuttaen voimaan paremmin ja helpottamaan vaivoja ja kolotuksia, on lisääntynyt.

Minä fysioterapeuttina ja ohjaajana:

Työssäni arvostan kiireetöntä kohtaamista sekä yhdessä tekemistä rennolla otteella yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Ihmisen huomioiminen yksilönä ja kokonaisuutena on näiden asioiden onnistumiseksi tärkeää ja se vaatii luottamusta puolin ja toisin. Haluan siis olla tukena, jotta Sinun tavoitteesi täyttyvät. Ja vaikka olen ammattilaisena perusteellinen ja asiaan paneutuva, niin pilke silmäkulmassa työnteko on aina mieluisampaa.

Omasta liikuntataustastani lyhyesti:

Itse haen liikunnasta ja luonnosta vastapainoa välillä aika vauhdikkaalle uusperhearjelle. Haaveilen vielä jonain päivänä olevani kunnon eräretkeilijä, mutta toistaiseksi retket ovat suuntautuneet taaperoikäisen ehdoilla lähimetsiin. Jos jossain näet minut pallon perässä pomppivan, niin se on kesällä beach volley -kentällä.

Olit sitten vasta-alkaja tai enemmän liikkunut, autan sinua parhaani mukaan. Och jag betjänar ju även på svenska!

Nähdään Porvoossa! Vi ses i Borgå!

Sanna

Asiakaspalautteita:

”Olen oikein tyytyväinen ohjaajaani Sanna Orakseen. Hän on ammattitaidolla paneutunut kokonaisvaltaisesti asioihini. Tunnen, että saan henk.koht. suunnitelmat minulle mitoitettuina sekä palautteen ja parannusehdotuksia sopivan lempeästi, kuulluksi tulemista unohtamatta. Myös puitteet Kuntokompassin salilla ovat oikein hienot.”

-Hanne Jalkala

”Palvelu on ollut sujuvaa ja henkilökohtaista”

-Heli Rönty

”Sanna on mahtava valmentaja. On todella mukava tulla studiolle kun aina on iloiset kasvot vastassa ja ajattelee oikeasti sitä mikä minulle on parasta.”

-Heli Känkäinen

”Olen ollut erittäin tyytyväinen Kuntokompassin palveluun ja Sannaan kokonaisuutena”

-Marina W-K

Pohjakoulutus

👉 Fysioterapeutti (v. 2013)

Täydennyskoulutukset:

👉  Fysioterapeuttien suoravastaanotto -koulutuksen kertauspäivä 2020
👉 Geriatrisen kuntoutuksen prosessivalmennus 2019
👉 GAS-koulutus 2018
👉  Klinisk undersökning av foten och vristen 2018
👉 Kliininen päättely, fysioterapeuttinen tutkiminen ja omaharjoitteiden ohjaus kaularangan ja hartiarenkaan toimintahäiriöissä 2016
👉  Kliininen päättely ja fysioterapeuttinen erotusdiagnostiikka: fysioterapeuttinen tutkiminen ja omaharjoitteiden ohjaus lannerangan ja lantiorenkaan toimintahäiriöissä 2015
👉 Hyvänlaatuinen asentohuimaus -koulutus 2015
👉 Kinesioteippauksen peruskurssi 2015