personal trainer kokemuksia

Kokemuksia asiakkailtamme

 

Meidän työmme on varmistaa Sinulle parhaiten sopivat menetelmät elämäntapojen, liikunnan ja ravitsemuksen kokonaisuudesta. Upeat asiakkaamme ovat parhaita puolesta puhujiamme. Saamme erittäin paljon kiitosviestejä yrityspomoista kotiäiteihin…

MIKSI? Syy on yksinkertainen: me teemme tuloksia.

Yksilöllisellä valmennuksella asiakkaamme saavat loistavia tuloksia – uudelleen ja uudelleen. Tämä voi kuulostaa hullulta, mutta tulokset puhuvat puolestaan. Oli tavoitteesi laihduttaminen, sporttinen vartalo, virkeämpi olemus tai kipujen ja kolotuksien vähentäminen, niin tärkeintä meille on, että Sinä saavutat tavoitteesi.

Meidän erittäin korkea asiakastyytyväisyytemme perustuu +12 vuoden aikana hioutuneeseen 6-vaiheiseen palveluprosessiin, jota jokainen ohjaajamme sovittaa rautaisella ammattitaidollaan asiakkaan ainutlaatuiseen elämäntilanteeseen sopivaksi.

Tämän huippuunsa viilatun prosessin avulla voimme taata parhaan mahdollisen palvelun laadun.

Keräämme säännöllisesti asiakkailtamme palautteita, jotta voimme jatkuvasti kehittyä ja palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin.

Uskomme vakaasti, että avainasemassa tavoitteiden saavuttamisessa ja pysyvien muutosten aikaansaamisessa on sitoutunut ja monipuolinen asiantuntijatiimi, joka tukee asiakkaitamme pitkäjänteisessä prosessissa.

Prosessin tärkeitä kulmakiviä ovat positiivinen tiilivelvollisuus ja yksilöllinen kokonaisuus, joka perustuu ajantasaiseen tutkimustietoon ja vuosien kokemukseen.

PT Helsingistä tai PT Porvoosta: Jos sinäkin haluaisit päästä elämäsi kuntoon, voida hyvin ja päästä eroon erilaisista vaivoista niin…

…tee seuraavaksi tärkeä sijoitus hyvinvointiisi ja aloita matkasi muutokseen varaamalla vaikka heti ilmainen ensikonsultaatiotapaaminen tuosta alla olevan linkin kautta. 

Käymme tuossa tapaamisessa läpi tilannettasi, taustojasi ja tavoitteitasi sekä keskustelemme siitä miten me voimme sinua auttaa.

 

Alta löydät asiakkaidemme kokemuksia Personal Trainer ja fysioterapiapalveluistamme. Annetaan seuraavaksi puheenvuoro tyytyväisille asiakkaillemme:

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).