PERSONAL TRAINING STUDIO Tukikohtasi Helsingin keskustassa

Kuntokompassin yksityisellä studiolla (treenikeitaalla) harjoittelet ilman väenpaljoutta yhdessä sinun oman korkeakoulutetun huippuasiantuntijan ja koko moniammatillisen tiimin tuella kohti tavoitteitasi.

Etenet juuri sinulle yksilöllisesti räätälöidyn kokonaisuuden avulla turvallisesti ja tuoreimpaan tutkimusnäyttöön pohjaten sekä pysyviin muutoksiin tähdäten.

Kuntokompassi Personal Trainer korkeakoulutettu asiantuntija

Personal Trainer

Personal Trainer on henkilökohtainen valmentajasi. Hänen tehtävänään on viedä sinut määrittämääsi tavoitteeseen.

Lue lisää

Fysioterapeutti

Fysioterapeutti osaa ottaa huomioon mahdollisen selkäkivun tai jonkin muun akuutin vamman. Pääset tavoitteeseesi turvallisessa ja ammattitaitoisessa ohjauksessa.

Lue lisää

Verkkovalmennukset

Tutustu jo tuhansien asiakkaiden suosittelemiin verkkovalmennuksiimme, joiden avulla teet tuloksia tehokkaasti ja vaivattomasti.

Lue lisää

Meistä

Personal Trainer Helsinki – Kuntokompassi

Personal Trainer Helsinki Kuntokompassi on vuonna 2000 perustettu personal trainer ja fysioterapia palveluita tarjoava yritys. Kaksi privaattia Training Studiota sijaitsevat aivan Helsingin keskustassa Töölössä. Tarkoituksenamme on luoda arjen hyvinvointia pitkälle koulutettujen ammattilaisten avulla. Kaikki valmentajamme ovat korkeakoulutettuja fysioterapeutteja, liikunnanohjaajia tai liikuntatieteiden maistereita. Moniammatillisen tiimin erikoisosaaminen on Sinun käytettävissäsi kahdella Personal Training Studiolla Helsingin keskustassa – Töölössä.

Pidämme arvoistamme kiinni

Strategiamme perustuu huippuosaajiin. Tarkoituksenamme on luoda arjen hyvinvointia pitkälle koulutettujen ammattilaisten avulla. Kuntokompassin Personal Trainerit ja fysioterapeutit ovat liikunta- tai terveysalan korkeakoulututkinnolla varustettuja valmentajia. Toimimme kahdella Training Studiolla, joiden kautta pystymme takamaan asiakkaillemme sekä henkilökunnallemme optimaaliset olosuhteet valmennuksen toteuttamiselle.

Kuntokompassin ensimmäinen Training Studio -konsepti lanseerattiin syksyllä 2011. Nykyään Studioita on kaksi kappaletta ja molemmat sijaitsevat lähellä Helsingin ydinkeskustaa - Töölössä  (Pohjoinen Hesperiankatu 7 ja Mannerheimintie 38). Kummatkin Studiomme tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön toteuttaa Personal training - valmennuksia ja modernia Fysioterapiapolkua. Saman katon alle on koottu asiantunteva moniammatillinen tiimi, jonka muodostavat noin 25 kokenutta liikunta- ja terveysalan ammattilaista.

Kuntokompassin johdossa vaikuttavat Jenni Eskelin, Marko Kuoppasalmi ja Mikko Kyyhkynen

Kuntokompassin Personal Trainerit ovat Helsingin parhaita

Olemme ylpeitä esitellessämme sinulle Helsingin parhaat Personal Trainerimme ja fysioterapeuttimme, jotka ovat valmiita auttamaan sinua matkallasi kohti terveempää elämää, sporttisempaa ulkonäköä ja hyvää oloa.

Mikä sitten erottaa meidät kilpailijoista?

Ensinnäkin. Jokaisella Kuntokompassin Personal Trainerilla ja fysioterapeutilla on pohjalla korkeakoulututkinto ja pitkä kokemus alalta.

Asiantuntijoillamme on siis varsin vankka ammattitaito auttaa asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa. Olemme koonneet tiimin, jossa eri alojen asiantuntijoiden osaaminen yhdistyy asiakkaidemme eduksi.

Niin, ja pohjaamme toimintamme aina alan viimeisimpään tutkimusnäyttöön. Ei trendeihin tai pikakuureihin tai johonkin muuhun arveluttavaan.

Oli tavoitteenasi sitten esimerkiksi elämäntapamuutoksen tekeminen, painonpudotus, lihaskunnon kasvattaminen tai kivuista eroon pääseminen…

Jokainen meidän PT on sitoutunut tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen tuen ja ohjauksen.

Sinulla on siis kannustava ja välittävä henkilö tukenasi, jolle olet tilivelvollinen.

Tuo positiivinen tilivelvollisuus auttaa sinua matkallasi niissä haastavissakin hetkissä ja sitouttaa sinut prosessiin.

Pitkäjänteisen prosessin avulla tähtäämme aina pysyviin muutoksiin rakentamalla sinulle pysyviä tapoja sinulle sopivaan tahtiin.

Ymmärrämme, että jokainen asiakas on yksilö erilaisilla taustoilla, tavoitteella ja elämäntilanteella.

Tästä syystä räätälöimmekin palvelukokonaisuuden solahtamaan aina sinun yksilölliseen tilanteeseesi sopivaksi.

Voit luottaa siihen, että meillä olet osaavissa käsissä.

Kuntokompassin Personal Trainerit ovat korkeakoulutettuja

Meidät tunnetaan siitä, että meidän jokainen PT on suorittanut vähintään 3,5 vuotisen korkeakoulututkinnon.

Voit olla varma, että ohjauksemme perustuu viimeisimpään tutkimustietoon.

Moniammatilliseen tiimiimme kuuluu niin fysioterapeutteja, urheilufysioterapeutteja, liikunnanohjaaja, liikuntatieteen maistereita kuin elintarviketieteiden maistereita. Tiimiämme täydentää myös ravitsemusterapeutti ja psykoterapeutti.

Mitä Personal Trainer Helsingissä maksaa

Personal Trainer ja fysioterapiapalvelumme hinta muodostuu kokonaisuudesta.

Tähän sisältyvät muun muassa harjoitustapaamiset yksityisellä studiollamme, mittaukset, ravitsemusvalmennus ja oman asiakastilin kautta tapahtuva etätuki.

Emme tarjoa yksittäisiä valmennuskertoja tai pelkkiä harjoitusohjelmia vaan henkilökohtaisen palvelukokonaisuuden, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Jokainen kokonaisuus räätälöidään aina yksilöllisesti maksuttomassa ensikonsultaatiossa.

Lue lisää group Created with Sketch.

Palvelumme

Kuntokompassi kokemuksia
KompassiKlubi - uusi ilmainen tietopalvelu terveydestä, hyvinvoinnista, ravinnosta ja liikunnasta.

Miksi Kuntokompassi

Korkeakoulutettuun asiantuntijaan voi luottaa

Olemme palvelleet asiakkaitamme korkealla asiakastyytyväisyydellä jo vuodesta 2000 lähtien. Olemme myös varmoja siitä, että Kuntokompassi on Sinulle juuri oikea valinta. Pystymme aidosti auttamaan sinua. Haluatko tietää miksi?

Olet kuullut, että Personal Trainer auttaa sinua saavuttamaan haaveesi ja muuttamaan olemuksesi. Nyt sinun tarvitsee ainoastaan löytää hyvä ja luotettava Personal Traineri avuksesi. Mutta… et tunne ketään valmentajaa, joka voisi auttaa sinua. Joten… Luovutatko? Heitätkö pyyhkeen kehään? Hakkaatko päätäsi seinään? Annatko mahdollisuuden paremmasta ja terveellisemmästä huomisesta lipua sormiesi lävitse?

ET hemmetissä – otat käyttöösi Kuntokompassin Personal Trainerin. Lue täältä, miksi Kuntokompassin Personal Trainer on paras vaihtoehto sinulle.

Lue lisää group Created with Sketch.

Kokemuksia

fysioterapeutti juha niskala haastattelu

Yleisen jaksamisen lisäksi ehdoton plussa on ollut uinnin lisääminen arkeen - Laura Kaasalainen 39v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Laura: Tämä valmennus on tuonut ihan suunnattomia hyötyjä. Koen elämänlaatuni parantuneen suuresti. Ihan jo sen, että mun arki on paljon pirteämpää. Mä jaksan paljon paremmin. Mä nukun paljon paremmin ja mä toki syön paljon paremmin. https://youtu.be/GoqMTHqyFu4 ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Liikuntatottumukseni ovat saliharjoittelun myötä järkevöityneet - Ville Saarikoski 63v sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Ville: En ollut koskaan osannut käydä kuntosalilla. Kun aloin huomata, että sohvalta noustessa piti aina ottaa tukea, tajusin, ettei pelkkä juokseminen riitä hyvän toimintakyvyn ylläpitämiseksi. https://youtu.be/hubcWw_-8Yo Katso yllä olevalta videolta Villen ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Mulla on nykyään jotenkin todella hyvä olo mun kehossa - Malla Ylijurva 25v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Malla: Tavoitteeni oli, että kiipeily helpottuisi ja pystyisin kiipeämään vaikeampia reittejä ja jaksaisin seinällä pidempään. Ja myös jaksaisin kauttaaltaan arjessa paremmin. Elämäni kun on niin todella liikkuvaista. https://youtu.be/4Vzf27kG0hY Katso vide ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Koen että minua kuunneltiin ja palvelupaketti räätälöitiin juuri minulle sopivaksi - Julia 30v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Julia: Ensitapaamisessa kerroin rehellisesti tilanteeni ja toiveeni valmennuksen suhteen. Koen että minua kuunneltiin ja palvelupaketti räätälöitiin juuri minulle sopivaksi Hei, Olen Julia, 30-vuotias nainen ilman sen erityisempää urheilutaustaa. Ennen Kuntokompassille tuloa urheilin juosten j ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Tässä on koko ajan sellainen henkilökohtainen ote ja tunne, että tulee nähdyksi ja kohdatuksi - Petra Päivärinne 55v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Petra: Vuosi sitten aloin voida todella huonosti. Syksyn saavuttua ajattelin, että nyt mun oikeasti pitää alkaa tekemään jotain. Tunsin, että minun pitää saada itseni haltuun uudestaan.   https://youtu.be/dYcaI78tIH0 Katso videolta Petran asiakaskokemus ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Isoin juttu on se, että tästä eteenpäin mä tiedän, miten mä toimin "Irene - 46v." sanoo

Kuntokompassi kokemuksia, Irene: Olen kyllä saanut valmennukselta enemmän kuin mitä mä olen osannut ajatellakaan. Jokaiseen mun kysymykseen olen saanut vastauksen. Ja usein niin, että enemmän kuin mitä olen odottanut. Tuki on ollut tosi kok ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Oman kehityksen huomaaminen on ollut parasta - Milla 27v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Milla: Liikuntaharrastukset olivat jääneet kokonaan useiksi vuosiksi selkäleikkauksen jälkeen. Halusin ulkopuolisen apua, että saisin taas liikunnan osaksi elämääni. https://youtu.be/btgDbBQO4qI Katso yllä olevalta videolta Millan tarina Olen Milla ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Itselle parasta on ollut se, että lihaskunto on säilynyt, jopa kehittynyt - Lars Lundström sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Lars: Sain tyttäreltä 11,5-vuotta sitten isänpäivälahjaksi kolme käyntiä Kuntokompassilla. Hyvin matalilla odotuksilla raahauduin paikalle. Sen jälkeen jäin koukkuun   https://youtu.be/LvA9nkIjvC8 Katso ylläolevalta videolta Larsin tarina H ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Liikkuminen on nykyään helpompaa - Heidi Toikander 41v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Heidi : Olin jo pidemmän aikaa miettinyt henkilökohtaista valmennusta ja kun sitten lopulta päätin tähän lähteä, olen kyllä nauttinut joka hetkestä ihan mielettömästi. On ollut todella upea matka tähän asti ja jatkuu tästä vielä eteenpäin. Käyn ohjaajani Katjan valmennustapaamisissa K ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

On kiva seistä helposti hyvässä ryhdissä kun siihen ei tarvitse erikseen nähdä vaivaa - Pia 54v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Pia:  ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.
Lisää kokemuksia

Artikkelit

Makeanhimo: 5 vinkkiä vapautua makeanhimon ja napostelun kahleista

Makeanhimo ja napostelun noidankehä Hallitseeko makeanhimo elämääsi? Ylivoimaisesti yleisin syy makeanhimoon on liian kevyt syöminen a...

Lue artikkeli group Created with Sketch.

Liikunta synnytyksen jälkeen

Yleisimmät kompastuskivet synnyttämisen jälkeen Moni synnyttänyt äiti miettii, miten voi aloittaa liikkumisen raskauden ja synnytyksen ...

Lue artikkeli group Created with Sketch.

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensikonsultaatioon

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle.

Jotain meni vikaan. Täytithän pakolliset kentät? Yritä myöhemmin uudestaan

Kiitos yhteydenotosta!

Lähetä

Sosiaalinen media