PERSONAL TRAINER HELSINKI
Kuntokompassin korkeakoulutetut valmentajat palveluksessasi Helsingin keskustassa

Kuntokompassin yksityisellä studiolla (treenikeitaalla) harjoittelet ilman väenpaljoutta yhdessä sinun oman korkeakoulutetun huippuasiantuntijan ja koko moniammatillisen tiimin tuella kohti tavoitteitasi.

Etenet juuri sinulle yksilöllisesti räätälöidyn kokonaisuuden avulla turvallisesti ja tuoreimpaan tutkimusnäyttöön pohjaten sekä pysyviin muutoksiin tähdäten.

Kuntokompassi Personal Trainer korkeakoulutettu asiantuntija

Personal Trainer

Personal Trainer on henkilökohtainen valmentajasi. Hänen tehtävänään on viedä sinut määrittämääsi tavoitteeseen.

Lue lisää

Fysioterapeutti

Fysioterapeutti osaa ottaa huomioon mahdollisen selkäkivun tai jonkin muun akuutin vamman. Pääset tavoitteeseesi turvallisessa ja ammattitaitoisessa ohjauksessa.

Lue lisää

Verkkovalmennukset

Tutustu jo tuhansien asiakkaiden suosittelemiin verkkovalmennuksiimme, joiden avulla teet tuloksia tehokkaasti ja vaivattomasti.

Lue lisää

Meistä

Personal Trainer Helsinki – Kuntokompassi

Kuntokompassi on vuonna 2000 perustettu personal trainer ja fysioterapia palveluita tarjoava yritys. Kaksi privaattia Training Studiota sijaitsevat aivan Helsingin keskustassa Töölössä. Tarkoituksenamme on luoda arjen hyvinvointia pitkälle koulutettujen ammattilaisten avulla. Kaikki valmentajamme ovat korkeakoulutettuja fysioterapeutteja, liikunnanohjaajia tai liikuntatieteiden maistereita. Moniammatillisen tiimin erikoisosaaminen on Sinun käytettävissäsi kahdella Personal Training Studiolla Helsingin keskustassa – Töölössä.

Pidämme arvoistamme kiinni

Strategiamme perustuu huippuosaajiin. Tarkoituksenamme on luoda arjen hyvinvointia pitkälle koulutettujen ammattilaisten avulla. Kuntokompassin Personal Trainerit ja fysioterapeutit ovat liikunta- tai terveysalan korkeakoulututkinnolla varustettuja valmentajia. Toimimme kahdella Training Studiolla, joiden kautta pystymme takamaan asiakkaillemme sekä henkilökunnallemme optimaaliset olosuhteet valmennuksen toteuttamiselle.

Kuntokompassin ensimmäinen Training Studio -konsepti lanseerattiin syksyllä 2011. Nykyään Studioita on kaksi kappaletta ja molemmat sijaitsevat lähellä Helsingin ydinkeskustaa - Töölössä  (Pohjoinen Hesperiankatu 7 ja Mannerheimintie 38). Kummatkin Studiomme tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön toteuttaa Personal training - valmennuksia ja modernia Fysioterapiapolkua. Saman katon alle on koottu asiantunteva moniammatillinen tiimi, jonka muodostavat noin 25 kokenutta liikunta- ja terveysalan ammattilaista.

Kuntokompassin johdossa vaikuttavat Jenni Eskelin, Marko Kuoppasalmi ja Mikko Kyyhkynen

Kuntokompassin Personal Trainerit ovat Helsingin parhaita

Olemme ylpeitä esitellessämme sinulle Helsingin parhaat Personal Trainerimme ja fysioterapeuttimme, jotka ovat valmiita auttamaan sinua matkallasi kohti terveempää elämää, sporttisempaa ulkonäköä ja hyvää oloa.

Mikä sitten erottaa meidät kilpailijoista?

Ensinnäkin. Jokaisella Kuntokompassin Personal Trainerilla ja fysioterapeutilla on pohjalla korkeakoulututkinto ja pitkä kokemus alalta.

Asiantuntijoillamme on siis varsin vankka ammattitaito auttaa asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa. Olemme koonneet tiimin, jossa eri alojen asiantuntijoiden osaaminen yhdistyy asiakkaidemme eduksi.

Niin, ja pohjaamme toimintamme aina alan viimeisimpään tutkimusnäyttöön. Ei trendeihin tai pikakuureihin tai johonkin muuhun arveluttavaan.

Oli tavoitteenasi sitten esimerkiksi elämäntapamuutoksen tekeminen, painonpudotus, lihaskunnon kasvattaminen tai kivuista eroon pääseminen…

Jokainen meidän PT on sitoutunut tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen tuen ja ohjauksen.

Sinulla on siis kannustava ja välittävä henkilö tukenasi, jolle olet tilivelvollinen.

Tuo positiivinen tilivelvollisuus auttaa sinua matkallasi niissä haastavissakin hetkissä ja sitouttaa sinut prosessiin.

Pitkäjänteisen prosessin avulla tähtäämme aina pysyviin muutoksiin rakentamalla sinulle pysyviä tapoja sinulle sopivaan tahtiin.

Ymmärrämme, että jokainen asiakas on yksilö erilaisilla taustoilla, tavoitteella ja elämäntilanteella.

Tästä syystä räätälöimmekin palvelukokonaisuuden solahtamaan aina sinun yksilölliseen tilanteeseesi sopivaksi.

Voit luottaa siihen, että meillä olet osaavissa käsissä.

Kuntokompassin Personal Trainerit ovat korkeakoulutettuja

Meidät tunnetaan siitä, että meidän jokainen PT on suorittanut vähintään 3,5 vuotisen korkeakoulututkinnon.

Voit olla varma, että ohjauksemme perustuu viimeisimpään tutkimustietoon.

Moniammatilliseen tiimiimme kuuluu niin fysioterapeutteja, urheilufysioterapeutteja, liikunnanohjaaja, liikuntatieteen maistereita kuin elintarviketieteiden maistereita. Tiimiämme täydentää myös ravitsemusterapeutti ja psykoterapeutti.

Mitä Personal Trainer Helsingissä maksaa

Fysioterapia Personal Trainer palvelumme hinta muodostuu kokonaisuudesta.

Tähän sisältyvät muun muassa harjoitustapaamiset yksityisellä studiollamme, mittaukset, ravitsemusvalmennus ja oman asiakastilin kautta tapahtuva etätuki.

Emme tarjoa yksittäisiä valmennuskertoja tai pelkkiä harjoitusohjelmia vaan henkilökohtaisen palvelukokonaisuuden, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Jokainen kokonaisuus räätälöidään aina yksilöllisesti maksuttomassa ensikonsultaatiossa.

Lue lisää group Created with Sketch.

Palvelumme

Kuntokompassi kokemuksia
KompassiKlubi - uusi ilmainen tietopalvelu terveydestä, hyvinvoinnista, ravinnosta ja liikunnasta.

Miksi Kuntokompassi

Korkeakoulutettuun asiantuntijaan voi luottaa

Olemme palvelleet asiakkaitamme korkealla asiakastyytyväisyydellä jo vuodesta 2000 lähtien. Olemme myös varmoja siitä, että Kuntokompassi on Sinulle juuri oikea valinta. Pystymme aidosti auttamaan sinua. Haluatko tietää miksi?

Olet kuullut, että Personal Trainer auttaa sinua saavuttamaan haaveesi ja muuttamaan olemuksesi. Nyt sinun tarvitsee ainoastaan löytää hyvä ja luotettava Personal Traineri avuksesi. Mutta… et tunne ketään valmentajaa, joka voisi auttaa sinua. Joten… Luovutatko? Heitätkö pyyhkeen kehään? Hakkaatko päätäsi seinään? Annatko mahdollisuuden paremmasta ja terveellisemmästä huomisesta lipua sormiesi lävitse?

ET hemmetissä – otat käyttöösi Kuntokompassin Personal Trainerin. Lue täältä, miksi Kuntokompassin Personal Trainer on paras vaihtoehto sinulle.

Lue lisää group Created with Sketch.

Kokemuksia

fysioterapeutti juha niskala haastattelu

Se, että olen kuntouttanut itseni takaisin painin pariin, on todistus siitä, että kehitystä on tullut tosi paljon - Ville Liimo 38v. sanoo

Kuntokompassi Kokemuksia Ville: Kun aikaisemmin olen käynyt selkäni vuoksi fyssarilla, olen saanut vain jotain liikkuvuusliikkeitä. Tässä Kuntokompassin kokonaisuudessa on yhdistetty liikkuvuus- ja voimaharjoittelu siihen päälle. Se on tuonut parhaan hyödyn. https://youtu.be/inQT5JGSmnQ?si=KA7LNi9_CVQBoust ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Siitä alkaen kun olen alkanut käydä täällä, niin kaikki mun sellaiset arjen kolotukset ovat hävinneet - Heli Tammilehto 49v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Heli: Matkan varrella valmennuksen tarkoitusperätkin ovat jo muuttuneet. Enää mun fokus ei ole vaan painon tuijottamisessa, vaan olen löytänyt liikunnasta paljon muitakin hyötyjä. https://youtu.be/0Cpb_vLv6zQ?si=bproRngS4C7c9_32 Katso ylläolevalta videolta Heli ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Uskomatonta kuinka hirveästi omat elämäntavat ovat muuttuneet tämän matkan aikana - Tuomas 45v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Tuomas: Ennen urheilua oli se kun käveli kotoa autotalliin ja autoon ja ajoi töihin. Nyt urheilua on viidestä, kuudesta seitsemäänkin kertaan viikossa ja siitä on tullut elämäntapa. https://youtu.be/I1x6thOAASo?si=jc2hgK38J5iY2CLQ Katso ylläolevalta videolta T ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Edistyminen nostaa itsetuntoa! Onnistumisen ilo, se on ihan mieletöntä! - Niina Vilkas 49v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Niina: Olen yllättänyt super positiivisesti tästä kaikesta. Vaikka mulla oli aika korkeat odotukset sen suhteen millaista treeniä täällä on ja millaista apua voin saada täältä, myös ruokavalion ja sen tyyppisen suhteen, en olisi ikinä uskonut, että se on niin hyvälaatuista https://youtu.be ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Koska olen ehkä maailman tapaturmaherkin ihminen, on loistavaa, että voin turvautua fysioterapeuttivalmentajani apuun - Hannele 55v. sanoo

...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Olen koukuttunut tähän ihan älyvapaan paljon - Janne Raunio 54v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Janne: Kuvailisin ohjausprosessin tuoman muutoksen sillä, että olen saanut ihan uuden olkapään, uuden polven ja näiden myötä olen oikeastaan ihan uusi ihminen. Se on käsittämättömän hieno juttu. https://youtu.be/-Blikwnsy-U Katso ylläolevalta videolta Jan ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Yleisen jaksamisen lisäksi ehdoton plussa on ollut uinnin lisääminen arkeen - Laura Kaasalainen 39v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Laura: Tämä valmennus on tuonut ihan suunnattomia hyötyjä. Koen elämänlaatuni parantuneen suuresti. Ihan jo sen, että mun arki on paljon pirteämpää. Mä jaksan paljon paremmin. Mä nukun paljon paremmin ja mä toki syön paljon paremmin. https://youtu.be/GoqMTHqyFu4 ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Mulla on nykyään jotenkin todella hyvä olo mun kehossa - Malla Ylijurva 25v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Malla: Tavoitteeni oli, että kiipeily helpottuisi ja pystyisin kiipeämään vaikeampia reittejä ja jaksaisin seinällä pidempään. Ja myös jaksaisin kauttaaltaan arjessa paremmin. Elämäni kun on niin todella liikkuvaista. https://youtu.be/4Vzf27kG0hY Katso vide ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Liikuntatottumukseni ovat saliharjoittelun myötä järkevöityneet - Ville Saarikoski 63v sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Ville: En ollut koskaan osannut käydä kuntosalilla. Kun aloin huomata, että sohvalta noustessa piti aina ottaa tukea, tajusin, ettei pelkkä juokseminen riitä hyvän toimintakyvyn ylläpitämiseksi. https://youtu.be/hubcWw_-8Yo Katso yllä olevalta videolta Villen ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Koen että minua kuunneltiin ja palvelupaketti räätälöitiin juuri minulle sopivaksi - Julia 30v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Julia: Ensitapaamisessa kerroin rehellisesti tilanteeni ja toiveeni valmennuksen suhteen. Koen että minua kuunneltiin ja palvelupaketti räätälöitiin juuri minulle sopivaksi Hei, Olen Julia, 30-vuotias nainen ilman sen erityisempää urheilutaustaa. Ennen Kuntokompassille tuloa urheilin juosten j ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.
Lisää kokemuksia

Artikkelit

Multitaskaus, nykypäivän vitsaus!

Raahustat aamulla levottoman ja rikkonaisen yön jäljiltä kohti kahvinkeitintä päässä ainoana ajatuksena - miten ihmeessä jaksan tämän päiv...

Lue artikkeli group Created with Sketch.

Unen merkitys – nukutko tarpeeksi?

Unen merkitys. Tuntuuko välillä, että jaksaminen arjessa on heikkoa, tai motivaatiota mihinkään uuteen ei riitä? Junnaako voima...

Lue artikkeli group Created with Sketch.

Kiinnostunut palkkaamaan oman personal trainerin tai fysioterapeutin itsellesi? Varaa alla olevan linkin kautta aika ilmaiseen ensikonsultaatioon, niin olemme sinuun pian yhteydessä. Ensikonsultaatio on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Sosiaalinen media