PERSONAL TRAINING STUDIO Tukikohtasi Helsingin keskustassa

Suomen timanttisin Personal Trainer -tiimi käytettävissäsi....

Kuntokompassin PT on korkeakoulutettu asiantuntija

Personal Trainer

Personal Trainer on henkilökohtainen valmentajasi. Hänen tehtävänään on viedä sinut määrittämääsi tavoitteeseen.

Lue lisää
group Created with Sketch.

Fysioterapeutti

Fysioterapeutti osaa ottaa huomioon mahdollisen selkäkivun tai jonkin muun akuutin vamman. Pääset tavoitteeseesi turvallisessa ja ammattitaitoisessa ohjauksessa.

Lue lisää
group Created with Sketch.

Training Studio

Training Studiomme tarjoavat ainutlaatuisen, rauhallisen ja kiireettömän ympäristön tapaamisille valmentajasi tai fysioterapeuttisi kanssa.

Lue lisää
group Created with Sketch.

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen
arrow Created with Sketch.

Meistä

Kuntokompassi Personal Trainer

Kuntokompassi on vuonna 2000 perustettu personal trainer palveluita tarjoava yritys. Tarkoituksenamme on luoda arjen hyvinvointia pitkälle koulutettujen ammattilaisten avulla. Kaikki valmentajamme ovat korkeakoulutettuja fysioterapeutteja, liikunnanohjaajia tai liikuntatieteiden maistereita. Moniammatillisen tiimin erikoisosaaminen on Sinun käytettävissäsi kahdella Personal Training Studiolla Helsingin keskustassa – Töölössä.

Pidämme arvoistamme kiinni

Strategiamme perustuu huippuosaajiin. Tarkoituksenamme on luoda arjen hyvinvointia pitkälle koulutettujen ammattilaisten avulla. Kuntokompassin Personal Trainerit ovat liikunta- tai terveysalan korkeakoulututkinnolla varustettu valmentajia. Toimimme kahdella Personal Training Studiolla, joiden kautta pystymme takamaan asiakkaillemme sekä valmentajillemme optimaaliset olosuhteet valmennuksen toteuttamiselle.

Kuntokompassin ensimmäinen Personal Training Studio -konsepti lanseerattiin syksyllä 2011. Nykyään Studioita on kaksi kappaletta ja molemmat sijaitsevat lähellä Helsingin ydinkeskustaa - Töölössä  (Mannerheimintie 38 ja 68). Kummatkin Studiomme tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön toteuttaa Personal training - valmennuksia. Saman katon alle on koottu asiantunteva moniammatillinen tiimi, jonka muodostavat noin 25 kokenutta Personal Traineria.

Kuntokompassin johdossa vaikuttavat Jenni Eskelin, Janne Sipponen ja Marko Kuoppasalmi. He ovat kaikki mukana vahvasti myös käytännön valmennustyössä.

Lue lisää
group Created with Sketch.

Palvelumme

Miksi Kuntokompassi

Korkeakoulutettuun asiantuntijaan voi luottaa

Olemme palvelleet asiakkaitamme korkealla asiakastyytyväisyydellä jo vuodesta 2000 lähtien. Olemme myös varmoja siitä, että Kuntokompassi on Sinulle juuri oikea valinta. Pystymme aidosti auttamaan sinua. Haluatko tietää miksi?

Olet kuullut, että Personal Trainer auttaa sinua saavuttamaan haaveesi ja muuttamaan olemuksesi. Nyt sinun tarvitsee ainoastaan löytää hyvä ja luotettava Personal Traineri avuksesi. Mutta… et tunne ketään valmentajaa, joka voisi auttaa sinua. Joten… Luovutatko? Heitätkö pyyhkeen kehään? Hakkaatko päätäsi seinään? Annatko mahdollisuuden paremmasta ja terveellisemmästä huomisesta lipua sormiesi lävitse?

ET hemmetissä – otat käyttöösi Kuntokompassin Personal Trainerin. Lue täältä, miksi Kuntokompassin Personal Trainer on paras vaihtoehto sinulle.

Lue lisää
group Created with Sketch.

Kokemuksia

"Olen rehellisesti sanottuna elämäni kunnossa" - Johanna 35v. sanoo

Päätin äskettäin pitkän valmennuksen Kuntokompassilla. Kävin vielä viime viikon lopulla ottamassa viimeisen inbodyn – ja se näytt ...

Lue kokonaan
group Created with Sketch.

"Rasvaprosentti -11% ja voimatasot katosta läpi" - Mikko, 32 v. sanoo

Kun tulin valmennukseen Kuntokompassille elämänhallintani oli rehellisesti sanottuna reisillä. Näin jälkikäteen ymmärrän sen selkeämmin. Olin juuri eroamassa, yrittäjän työn paineet ...

Lue kokonaan
group Created with Sketch.

"Kroppa kiinteäksi GS ryhmän avulla" - Maija 33 v. sanoo

Ensimmäiset kokemukseni Kuntokompassin Studiolta syntyivät GS ryhmävalmennuksen kautta. Konsepti o ...

Lue kokonaan
group Created with Sketch.

"6 kk:n valmennus tuotti tulosta: rasvaprosentti aluksi 17 %, nyt 10 %" - Tero 28 v. sanoo

Olin käynyt vuosia on/off meiningillä salilla ja kehitystä ei vaan itsenäisesti treenamalla syntynyt - pitkälti epäsäännöllisyyden ja yksitoikkoisen saliohjelman takia. Halusin uuden potkua tekemiseen ja ammattilaisen laatiman ohjelmoinnin sekä neuvoja parempaan treenaamiseen. Siinpä oli keskeisimmät syyt miksi siksi palkkasin e ...

Lue kokonaan
group Created with Sketch.

"Ohjaus oli asiakkaan kuntoa ja fyysisiä rajoitteita kunnioittava" - Lasse Lehtinen, 70 v. sanoo

Jenni on valmentajana samalla tavalla luotettava ja huomaavainen kuin hyvä henkilääkäri. Hän tuntee ja tunnistaa hyvällä psykologisella otteella asiakkaansa kunnon, kropan ja mielentilan, ja määrää harjoitukset sen mukaan. Näin tulee asiakkaalle paras mahdollinen tulos. Jennin ohjauksessa on paitsi hauskaa myös turvallista. ...

Lue kokonaan
group Created with Sketch.

"Rasvaprosentti ryminällä alas, nyt jo -23 %" - Kalle, 33 v. sanoo

Se kuinka aidosti ja empaattisesti Juuli otti minut vastaan ensimmäisell ...

Lue kokonaan
group Created with Sketch.

Eroon kivusta ja tupakasta - Elli 25. sanoo

Seitsemän vuotta jatkuneiden selkäkipujen seurauksena sairastuin fibromyalgiaan, jouduin vaihtamaan ammattia ja jouduin suunnitelemaan arkeni kokonaan kipujen ympärille. Harrastuksia aloitin ja aina jouduin lopettamaan, koska selkäni ei kestänyt. Olin jo asennoitunut siihen, että loppu elämänikin menisi kovissa kivuissa ja ottaessani yhteyt ...

Lue kokonaan
group Created with Sketch.

Huikea muodonmuutos. Suvi 30v. sanoo

Omassa mielessä oli pitkään kypsynyt ajatus siitä, että omalla peilikuvalla tarttis tehdä jotain. Olen nauttinut liikunnasta jo ihan pienestä pitäen ja sitä on tullut harrastettua monessa eri muodossa. Muutama vuosi takaperin otin itseäni ensimmäistä kertaa niskasta kiinni ja ostin salikortin, sain sieltä ohjelmankin. Tätä ohjel ...

Lue kokonaan
group Created with Sketch.

Elämäntapamuutos - tuloksia, energiaa ja positiivisuutta. Maria 25 v. sanoo

Tämä valmennus on ollut parasta mitä vähään aikaan minun elämässäni on tapahtunut! Olen saanut korvaamattoman määrän apua ja tukea valmentajaltani Annalta. Pitkästä aikaa elämässäni on jokin tavoite ja päämäärä. Aloitin 6 kuukauden valmennuksen lokakuussa 2016 Kuntompassin ...

Lue kokonaan
group Created with Sketch.

Timo Haikarainen LitM/PT - TH-valmennus sanoo

Kuntokompassin tiimin asiantuntemus menee heittämällä yli liikunta-alan "perustason" Kuntokompassin tiimin toiminta on viilattu ja organisoitu niin, että he eivät harrasta liikunta-alalla kovin tyypillistä ”viimeisemmän trendin” perässä säntäilyä. On ollut todella ilo seurata lähietäisyydeltä, kuinka ...

Lue kokonaan
group Created with Sketch.

Blogi

3.3.2017

Akillesjänteen kipu ja tulehdus

Akillesjänteen kipu ja tulehdus on kohtuullisen ...

Lue artikkeli

group Created with Sketch.

21.2.2017

jojolaihduttaminen – kuinka onnistua pysyvästi?

Jojolaihduttaminen. Mistä oikein on kyse? Kaikki tuntuvat tietävän sen, että laihduttaminen on helppoa. Useimmilla haasteek...

Lue artikkeli

group Created with Sketch.

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen esitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle.

Jotain meni vikaan. Täytithän pakolliset kentät? Yritä myöhemmin uudestaan

Kiitos yhteydenotosta!

Lähetä

Sosiaalinen media

Moikka!

Miten antaa kovaa ja kehittävää ärsykettä reisille ja pakaroille ilman, että satutat selkäsi.

Fysioterapeuttina minulle tulee paljon asiakkaita, jotka valittavat satuttaneensa selkänsä tai tilanne on sellainen, jossa selkä oireilee epämääräisesti treenin aikana/sen jälkeen.

Sen tarkemmin menemättä fysioterapeuttisiin yksityiskohtiin, kliiniseen tutkimiseen tai diagnosointiin kerron seuraavassa mitä jalkaliikettä/sen eri variaatioita käytän eniten selkäongelmaisilla. Käyn läpi tekniikan ja yleisimmät virheet.

ESITTELYSSÄ BULGARIALAINEN ASKELKYYKKY:

Kerrassaan mainio liike reisien ja pakaroiden vahvistamiseen sekä muokkaamiseen.

Oheisella videolla näet progression miten opettelet liikkeen.

Yleisin virhe on asettaa jalat aivan liian kauas toisistaan, jolloin alas laskeuduttaessa kireät lonkan koukistajat ja etureisi vetää lantiokoria väärään asentoon.

Ota alkuvaiheessa siis riittävän lyhyt asettelu. Sellainen, jossa alas laskeuduttaessa takajalan etureisi ja lonkan koukistaja eivät kiristä ja häritse liikaa liikkeen suorittamista.

Käytän useimmiten ohjeistusta, jossa painotan ylävartalon nojaamista etujalan päälle (vs. ylävartalo pystyssä alas).

Tällä saadaan ohjattua liikkeen kohdistuminen posterioriselle ketjulle (pakara, takareisi) enemmän. Tämä on fiksua etenkin jos sinulla on etureisidominanssi ja et oikein saa liikettä osumaan kankuille kunnolla.

Kiinnitä myös huomiota tempoon. Laskeudu alas 2-3 sekuntia kestävällä eksentrisellä / jarruttavalla lihastyöllä. Tämä tehostaa liikkeen kuormittavuutta ja helpottaa laadullisten kriteerien toteutumista.

LAADULLISET KRITEERIT:

1) Polvilinjaus
- Pyri välttämään etummaisen jalan polven "flinttaamista" sisään päin edestä (peilistä) katsottaessa. Tämä on erittäin tyypillistä. Noin 3/5 asiakkaistani jää tästä kiinni. Vuoto juontaa pitkälti heikoista lonkan ulkokiertäjistä ja kauttaaltaan puutteellisesta lantion hallinnasta/liikekontrollista.

2) Lantion hallinta ja stabiliteetti, kontrolli - sivuttaissuunta
Sivuttaissuunnassa lantiokorin tulisi pysyä vakaana. 4/5 asiakkaistani jää kiinni testissä jossa tarkistan tämän. Takajalan puolen lantio tipahtaa alemmas kuin etummainen liikettä suoritettaessa. Tämä vuoto johtuu pitkälti keskimmäisen pakaralihaksen heikkoudesta sekä lantion alueen liikekontrollin puutteesta.

3) Lantio hallinta ja stabiliteetti, kontrolli - kiertosuunta
Kolmas tyypillinen virhe liikettä tehtäessä on lantion kiertyminen taakse/ulospäin takimmaisen jalan osalta nimenomaan alaspäin mentäessä. Kumpikin puoli lantiosta tulisi osoittaa suoraan eteenpäin - myös liikkeen ala-asennossa. Tämä virhe johtuen pitkälti takimmaisen jalan kireistä lonkan koukistajista ja etureisistä + liian pitkästä askelvälistä.

4) Ylävartalon ryhti
Lähes kaikilla asiakkaillani on alussa ongelmia säilyttää optimaalinen ryhti rintarangan alueelta. Käytännössä tämä ilmenee hartioiden eteen karkaamisena ja rintarangan pyöristymisenä. Pyri siis pitämään lavat aktiivisena ja rintakehä auki / rottingilla. Käsipainoilla tehtäessä käsien tulisi pysyä osapuilleen samassa linjassa/napakkana paikallaan sen sijaan että ne heittelehtivät miten sattuu käsipainojen viedessä niitä.

Loppuun vielä mainittakoon, että yhden raajan liikkeitä kannattaa olla ohjelmassa aina. Puolierot ja niiden tasoittuminen sekä monipuolisen haastavan koordinatiivisen ärsykkeen antaminen on erittäin tärkeää terveyspää edellä tapahtuvassa trenaamisessa.

Selkärankasi kiittää myös kun hartioilla ei lepää tuhottomasti painoa vaan reisille ja pakaroille annetaan kova sekä kehittävä ärsyke 1 jalan variaatiolla.

Välilevypullistuma, epämääräiset selkäkivut ja ongelmat tällä alueella eivät ole syy olla treenaamatta jalkoja. Meidän tulee löytää vain oikeat keinot, joilla asiaa saadaan vietyä eteenpäin asianmukaisella tavalla - terveyspää edellä.

Pöhinää päivään!

-Marko

vimeo.com/151064624
... See MoreSee Less

View on Facebook