PERSONAL TRAINER HELSINKI
Kuntokompassin korkeakoulutetut valmentajat palveluksessasi Helsingin keskustassa

Kuntokompassin yksityisellä studiolla (treenikeitaalla) harjoittelet ilman väenpaljoutta yhdessä sinun oman korkeakoulutetun huippuasiantuntijan ja koko moniammatillisen tiimin tuella kohti tavoitteitasi.

Etenet juuri sinulle yksilöllisesti räätälöidyn kokonaisuuden avulla turvallisesti ja tuoreimpaan tutkimusnäyttöön pohjaten sekä pysyviin muutoksiin tähdäten.

Kuntokompassi Personal Trainer korkeakoulutettu asiantuntija

Personal Trainer

Personal Trainer on henkilökohtainen valmentajasi. Hänen tehtävänään on viedä sinut määrittämääsi tavoitteeseen.

Lue lisää

Fysioterapeutti

Fysioterapeutti osaa ottaa huomioon mahdollisen selkäkivun tai jonkin muun akuutin vamman. Pääset tavoitteeseesi turvallisessa ja ammattitaitoisessa ohjauksessa.

Lue lisää

Verkkovalmennukset

Tutustu jo tuhansien asiakkaiden suosittelemiin verkkovalmennuksiimme, joiden avulla teet tuloksia tehokkaasti ja vaivattomasti.

Lue lisää

Meistä

Personal Trainer Helsinki – Kuntokompassi

Kuntokompassi on vuonna 2000 perustettu personal trainer ja fysioterapia palveluita tarjoava yritys. Kaksi privaattia Training Studiota sijaitsevat aivan Helsingin keskustassa Töölössä. Tarkoituksenamme on luoda arjen hyvinvointia pitkälle koulutettujen ammattilaisten avulla. Kaikki valmentajamme ovat korkeakoulutettuja fysioterapeutteja, liikunnanohjaajia tai liikuntatieteiden maistereita. Moniammatillisen tiimin erikoisosaaminen on Sinun käytettävissäsi kahdella Personal Training Studiolla Helsingin keskustassa – Töölössä.

Pidämme arvoistamme kiinni

Strategiamme perustuu huippuosaajiin. Tarkoituksenamme on luoda arjen hyvinvointia pitkälle koulutettujen ammattilaisten avulla. Kuntokompassin Personal Trainerit ja fysioterapeutit ovat liikunta- tai terveysalan korkeakoulututkinnolla varustettuja valmentajia. Toimimme kahdella Training Studiolla, joiden kautta pystymme takamaan asiakkaillemme sekä henkilökunnallemme optimaaliset olosuhteet valmennuksen toteuttamiselle.

Kuntokompassin ensimmäinen Training Studio -konsepti lanseerattiin syksyllä 2011. Nykyään Studioita on kaksi kappaletta ja molemmat sijaitsevat lähellä Helsingin ydinkeskustaa - Töölössä  (Pohjoinen Hesperiankatu 7 ja Mannerheimintie 38). Kummatkin Studiomme tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön toteuttaa Personal training - valmennuksia ja modernia Fysioterapiapolkua. Saman katon alle on koottu asiantunteva moniammatillinen tiimi, jonka muodostavat noin 25 kokenutta liikunta- ja terveysalan ammattilaista.

Kuntokompassin johdossa vaikuttavat Jenni Eskelin, Marko Kuoppasalmi ja Mikko Kyyhkynen

Kuntokompassin Personal Trainerit ovat Helsingin parhaita

Olemme ylpeitä esitellessämme sinulle Helsingin parhaat Personal Trainerimme ja fysioterapeuttimme, jotka ovat valmiita auttamaan sinua matkallasi kohti terveempää elämää, sporttisempaa ulkonäköä ja hyvää oloa.

Mikä sitten erottaa meidät kilpailijoista?

Ensinnäkin. Jokaisella Kuntokompassin Personal Trainerilla ja fysioterapeutilla on pohjalla korkeakoulututkinto ja pitkä kokemus alalta.

Asiantuntijoillamme on siis varsin vankka ammattitaito auttaa asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa. Olemme koonneet tiimin, jossa eri alojen asiantuntijoiden osaaminen yhdistyy asiakkaidemme eduksi.

Niin, ja pohjaamme toimintamme aina alan viimeisimpään tutkimusnäyttöön. Ei trendeihin tai pikakuureihin tai johonkin muuhun arveluttavaan.

Oli tavoitteenasi sitten esimerkiksi elämäntapamuutoksen tekeminen, painonpudotus, lihaskunnon kasvattaminen tai kivuista eroon pääseminen…

Jokainen meidän PT on sitoutunut tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen tuen ja ohjauksen.

Sinulla on siis kannustava ja välittävä henkilö tukenasi, jolle olet tilivelvollinen.

Tuo positiivinen tilivelvollisuus auttaa sinua matkallasi niissä haastavissakin hetkissä ja sitouttaa sinut prosessiin.

Pitkäjänteisen prosessin avulla tähtäämme aina pysyviin muutoksiin rakentamalla sinulle pysyviä tapoja sinulle sopivaan tahtiin.

Ymmärrämme, että jokainen asiakas on yksilö erilaisilla taustoilla, tavoitteella ja elämäntilanteella.

Tästä syystä räätälöimmekin palvelukokonaisuuden solahtamaan aina sinun yksilölliseen tilanteeseesi sopivaksi.

Voit luottaa siihen, että meillä olet osaavissa käsissä.

Kuntokompassin Personal Trainerit ovat korkeakoulutettuja

Meidät tunnetaan siitä, että meidän jokainen PT on suorittanut vähintään 3,5 vuotisen korkeakoulututkinnon.

Voit olla varma, että ohjauksemme perustuu viimeisimpään tutkimustietoon.

Moniammatilliseen tiimiimme kuuluu niin fysioterapeutteja, urheilufysioterapeutteja, liikunnanohjaaja, liikuntatieteen maistereita kuin elintarviketieteiden maistereita. Tiimiämme täydentää myös ravitsemusterapeutti ja psykoterapeutti.

Mitä Personal Trainer Helsingissä maksaa

Fysioterapia Personal Trainer palvelumme hinta muodostuu kokonaisuudesta.

Tähän sisältyvät muun muassa harjoitustapaamiset yksityisellä studiollamme, mittaukset, ravitsemusvalmennus ja oman asiakastilin kautta tapahtuva etätuki.

Emme tarjoa yksittäisiä valmennuskertoja tai pelkkiä harjoitusohjelmia vaan henkilökohtaisen palvelukokonaisuuden, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Jokainen kokonaisuus räätälöidään aina yksilöllisesti maksuttomassa ensikonsultaatiossa.

Lue lisää group Created with Sketch.

Palvelumme

Kuntokompassi kokemuksia
KompassiKlubi - uusi ilmainen tietopalvelu terveydestä, hyvinvoinnista, ravinnosta ja liikunnasta.

Miksi Kuntokompassi

Korkeakoulutettuun asiantuntijaan voi luottaa

Olemme palvelleet asiakkaitamme korkealla asiakastyytyväisyydellä jo vuodesta 2000 lähtien. Olemme myös varmoja siitä, että Kuntokompassi on Sinulle juuri oikea valinta. Pystymme aidosti auttamaan sinua. Haluatko tietää miksi?

Olet kuullut, että Personal Trainer auttaa sinua saavuttamaan haaveesi ja muuttamaan olemuksesi. Nyt sinun tarvitsee ainoastaan löytää hyvä ja luotettava Personal Traineri avuksesi. Mutta… et tunne ketään valmentajaa, joka voisi auttaa sinua. Joten… Luovutatko? Heitätkö pyyhkeen kehään? Hakkaatko päätäsi seinään? Annatko mahdollisuuden paremmasta ja terveellisemmästä huomisesta lipua sormiesi lävitse?

ET hemmetissä – otat käyttöösi Kuntokompassin Personal Trainerin. Lue täältä, miksi Kuntokompassin Personal Trainer on paras vaihtoehto sinulle.

Lue lisää group Created with Sketch.

Kokemuksia

icon-quote-big Created with Sketch.

Se, että olen pystynyt kuntouttamaan itseni siihen, että voin tuollaista tosi fyysistä kamppailulajia vielä harrastaa, on aito todistus siitä, että tässä on tullut kehitystä ja kuntoutusta tosi paljon!

- Ville Liimo, 38v

icon-quote-big Created with Sketch.

Oikeastaan siitä alkaen kun olen alkanut käydä täällä, niin kaikki mun sellaiset arjen kolotukset ovat hävinneet. Ei mulla ole enää näyttöpäätetyöstä niskat jumissa juurikaan koskaan.

- Heli Tammenlehto, 49v

icon-quote-big Created with Sketch.

Täällä saat olla just sellainen kuin olet ja saat edetä just sun omalla tahdilla. Ja ei tarvitse hävetä! Se on mun mielestä tosi magee juttu!

- Tuomas Kurkela, 45v

icon-quote-big Created with Sketch.

Kun yleiskunto ja fyysinen kunto on parantunut, niin myös se mieli on parantunut. Jaksaminen on kaikkinensa parantunut tosi paljon. Yksilöllisyys ja asiantuntevuus on yllättänyt kyllä ihan super positiivisesti.

- Niina Vilkas, 49v

icon-quote-big Created with Sketch.

Ja sitten yhtäkkiä jonkun noston jälkeen Pete kommentoi, että ”No niin, siinä nousi 50 kiloa”. Hetken ilohyppelyt ja läpsyt, ja sitten taas kohti seuraavaa tavoitetta.

- Hannele Tahvola, 55v

icon-quote-big Created with Sketch.

Tätä muutosta voisin kuvailla sillä, että olisi saanut täysin uuden olkapään. Ja täysin uuden polven. Ja näiden kautta olen ihan uusi ihminen oikeastaan. Tämä on kyllä käsittämättömän hieno juttu.

- Janne Raunio, 54v

icon-quote-big Created with Sketch.

Tämä valmennus on tuonut ihan suunnattomia hyötyjä. Koen elämänlaatuni parantuneen suuresti. Ihan jo sen, että mun arki on paljon pirteämpää. Mä nukun paljon paremmin ja mä toki syön paljon paremmin.

- Laura Kaasalainen, 39v

icon-quote-big Created with Sketch.

Parasta on se, että valmentaja kertoo, että miten saat itsestäsi kaiken irti mihin sussa on potentiaalia. Ehdottomasti suosittelen jokaikiselle, jolla on jokin tavoite, jonka haluaa saavuttaa.

- Malla Ylijurva, 25v

icon-quote-big Created with Sketch.

Ja sitten se, että yllättää itsensä. Pystyy tekemään jotain, jossa ei alkuun ymmärtänytkään, että on noin huono ja se sitten lähtee parantumaan toiseen suuntaan.

- Ville Saarikoski, 63v

icon-quote-big Created with Sketch.

Ehkä yksi parhaista asioista on se, että voin valmennuksessa olla rohkeasti oma itseni ja valmentajani on sitoutunut matkaan kanssani. Odotankin aina innolla yhteisiä treenejä ja uuden oppimista valmentajani kanssa.

- Julia, 30v

Artikkelit

Häiriintynyt syömiskäyttäytyminen – tunnusmerkit ja vaikutukset

Syöminen ja ruoka ovat iso osa elämää. Ne ovat myös ihmisen perustarpeita, joiden myötä keho tuottaa ravintoain...

Lue artikkeli group Created with Sketch.

Multitaskaus, nykypäivän vitsaus!

Raahustat aamulla levottoman ja rikkonaisen yön jäljiltä kohti kahvinkeitintä päässä ainoana ajatuksena - miten ihmeessä jaksan tämän päiv...

Lue artikkeli group Created with Sketch.

Kiinnostunut palkkaamaan oman personal trainerin tai fysioterapeutin itsellesi? Varaa alla olevan linkin kautta aika ilmaiseen ensikonsultaatioon, niin olemme sinuun pian yhteydessä. Ensikonsultaatio on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Sosiaalinen media