personal trainerit

Korkeakoulutettu, kokenut ja moniammatillinen Personal Trainer -tiimi takaa että saat tuloksia!

Kuntokompassin asiakkaat arvostavat sitä, että astuessaan Studion kynnykseltä sisään, he ovat välittömästi osaavissa ja luotettavissa käsissä.

Jokainen asiakkaamme voi luottaa siihen, että häntä valmentaa personal trainer, jolla on

  • korkeakoulutasoinen koulutus (joillakin useampi tutkinto)
  • vankka käytännön ammattiosaaminen
  • tinkimätön asenne tulokselliseen valmentamiseen.

 

Meidät tunnetaan erityisesti siitä, että kaikilla valmentajillamme on laaja liikunta- tai terveydenhuoltoalan koulutus. Siksi voit luottaa että ohjauksemme perustuu uusimpaan tietoon, jolla saadaan todellisia, kestäviä tuloksia.

Personal Training Studiolla toimii kokonainen moniammatillinen tiimi, johon kuuluu mm.

  • fysioterapeutteja
  • urheilufysioterapeutteja
  • liikunnanohjaajia sekä
  • liikunta -ja elintarviketieteiden maistereita.

 

Tiimin alati kasvaessa mukaan tulee myös koko ajan uutta osaamista, ja kehitämme myös aktiivisesti omaa osaamistamme keräämällä asiakaspalautetta ja mittaamalla asiakastyytyväisyyttä eri keinoilla.

Ole hyvä ja lue alta Personal Traineriemme kuvauksia, tutustu meihin jo etukäteen ja sen jälkeen ota rohkeasti yhteyttä

 

Varmista että Personal Trainerisi on oikeasti koulutettu alan ammatilainen - KuntoKompassin valmentajilla se on edellytys

Personal Trainer ei tällä hetkellä ole suojattu ammattinimike. Siksi tällä nimikkeellä toimivalla ei välttämättä ole minkäänlaista tutkintoa!

Tai mikä yleisintä, PT-nimikkeellä toimiva on käynyt ainoastaan täydennyskoulutuksen laajuisen 3-6 viikonlopun kurssin (FAF, FISAF, Trainer4You, TrainerLab.

Meidän mielestämme tämä ei riitä alkuunkaan asiantuntijalle, joka valmentaa kaikenikäisiä ja -kuntoisia ihmisiä, joutuen yhdistämään eri alojen tuntemusta.

Kyse on loppujen lopuksi siitä, että Personal Trainer on vastuussa paitsi tuloksistasi, myös terveydestäsi ja turvallisuudestasi.

KuntoKompassilla olemme ottaneet linjaksi, että sinulla asiakkaanamme on oltava varmuus jokaisen personal trainerimme ammattitaidosta, pätevyydestä ja luotettavuudesta.

KuntoKompassilla olemme rakentaneet valmennustiimin, jossa eri alojen ja korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden erityisosaaminen yhdistyy hyödyksi asiakkaalle. Eri alojen ammattilaisten erikoisosaaminen tuo valmennuksiin uusia näkökulmia, osaamista ja turvallisuutta, jolloin valmennus voidaan optimaalisesti räätälöidä asiakkaan yksilöllisen tavoitteen mukaisesti.

Personal Trainer on alana kirjava

On hyvä tiedostaa, että Personal Training –markkinoiden kasvun seurauksena uusia Personal Trainer -koulutuksia syntyy jatkuvasti lisää ja niitä järjestetään monin tavoin. Valitettavasti valtaosa tutkinnoista on niin kutsuttuja viikonloppukursseja, joiden laatu ei välttämättä ole kovin kummoinen.

Käytännössä kaikki Personal Trainer kurssit (FAF, FISAF, Trainer4You, TrainerLab) ovat vain täydennyskoulutuksia, jotka kestävät 3-6 viikonloppua.

Markkinoilla on siis runsaasti ainoastaan täydennyskoulutuksella toimivia valmentajia.

Henkilökohtaista liikunta-, kuntosali- ja ravintovalmennusta voi tarjota Personal Trainer – nimikkeellä myös ilman minkäänlaista tutkintoa, koska ammattinimikettä ei ole suojattu.

Oleellinen kysymys Personal Traineria valittaessa onkin se, että minkälainen koulutus on riittävä ja tarpeeksi laadukas valmistamaan yhtäaikaisesti liikunnan, ravitsemuksen, kuntoutuksen, eri liikuntalajien, harjoitusohjelmien ja ihmissuhdetoiminnan asiantuntijoita kaikenikäisille ja – kuntoisille asiakkaille?

Meistä se ei ole viikonloppukurssi, johon hyvin monet Personal Trainerit valitettavasti tyytyvät.

Lue lisää
group Created with Sketch.

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle.

Jotain meni vikaan. Täytithän pakolliset kentät? Yritä myöhemmin uudestaan

Kiitos yhteydenotosta!

Lähetä