Jarmo Koivisto

Fysioterapeutti & Ratkaisukeskeinen valmentaja

Liike on lääke - keholle ja mielelle

Fysioterapeutti Jarmo Koivisto

Fysioterapeutti Jarmo Koivisto työskentelee  Kuntokompassin Personal Training Studiolla osoitteessa Mannerheimintie 38, 00100 Helsinki

Kuntokompassi fysioterapeutti Jarmo Koivisto

Moi

Olen kokenut valmennuksen ja kuntoutuksen ammattilainen. Valmentajana olen toiminut eri lajeissa, sekä amatööri- että ammattiurheilun parissa. Fysiikkavalmentajana olen työskennellyt erityisesti jääkiekon parissa (SM-liiga, KHL, Italian maajoukkue) sekä Suomessa että ulkomailla. 

Urheilijoita olen kuntouttanut akuuttien tuki- ja liikuntavammojen lisäksi erilaisista leikkauksista takaisin pelikuntoon. Vastaanottotyössä olen tehnyt kuntoutusta työperäisistä, neurologisista yms. ongelmista kärsivien ihmisten kanssa. Työskentelenkin mielelläni monipuolisesti eri-ikäisten ja erilaisista lähtökohdista olevien valmennettavien kanssa nuorista ikäihmisiin.

Oma urheilutaustani koostuu Aikidon lisäksi jalka- ja käsipallosta, sekä pelaajana että valmentajana. Nykyään olen innostunut Padelista, jota opettelen ja pelaan säännöllisesti.

Lähestymistavastani:

Ohjaukseni lähtee aina asiakkaan tavoitteista ja lähtökohdista. Kun lähtötasot ja tavoitteet ovat tiedossa, on helpompi yhdessä rakentaa polku, joka vie askel kerrallaan kohti tavoitetta. Fysioterapeuttina pyrin luomaan harjoitteluun rohkaisevan ja kannustavan ilmapiirin, unohtamatta kuitenkaan sitä, että kehittyäkseen on tehtävä töitä – sekä asiakkaan, että ohjaajan.

Koulutus:

👉 Fysioterapeutti AMK, Laurea Helsinki

👉 Ratkaisukeskeinen valmentaja (IASTI)

👉  Urheiluhieroja, Suomen Urheiluhierojaopisto, Helsinki

👉 Pilatesohjaaja