Marjaana Lahdenvesi

Fysioterapeutti & PhysioTrainer

Aito välittäminen, molemminpuoleinen sitoutuminen ja jatkuva kehittyminen

Hei,

Olen Marjaana Lahdenvesi ja kotoisin Keski-Suomesta. Helsinkiin olen ehtinyt kotiutua mainiosti kuluneen seitsemän vuoden aikana.

Kolutukseltani olen fysioterapeutti ja PhysioTrainer.

Fysioterapeuttina olen työskennellyt, niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla. Tällä hetkellä työviikkoni rakentuu Kuntokompassilla työskentelyn ja yksityisen puolen fysioterapian vastaanottotyön yhdistelmästä.

Painopisteen ollessa etupäässä tuki- ja liikuntaelin ongelmien parissa. Fysioterapiapuolen kokemusta löytyy myös neurologisista asiakkaista, ikääntyneistä  ja lasten parista. 

Kokemusta on karttunut myös eri ikäisten asiakkaiden liikunnan ohjauksesta ja valmennustyöstä. Olen ohjannut vuosien varrella ryhmäliikuntatunteja, lasten- ja nuorten liikuntaryhmiä, erityislasten liikuntatoimintaa sekä ikääntyneiden liikuntaryhmiä. 

Oma lähestymistapani

Olen aina suurella sydämellä työhöni suhtautuva ja pidän jatkuvaa kehittymistä erittäin tärkeänä tekijänä omassa toiminnassani. Pyrinkin systemaattisesti syventämään omaa ammatillista osaamistani erilaisten terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien täydennyskoulutusten kautta.

Asiakastyössäni pyrin olemaan ennen kaikkea kannustava, toimimaan ilon ja huumorin kautta. Tarvittaessa osaan olla myös napakka samalla asiakastani sopivasti haastaen. 

Välitän kaikista asiakkaistani aidosti ja arvostan asiakassuhteessa avointa sekä välitöntä vuorovaikutusta. Vahva molemmin puolinen sitoutuminen yhteiseen projektiin on kaiken perusta.

Nämä ovat  edellytyksiä sille, että voin auttaa asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla. Tavalla, jossa yhdistyvät tehokkuus ja turvallisuus samalla elämän eri osa-alueet sekä mahdolliset haasteet huomioiden. 

Minulle on erittäin tärkeää että asiakas kokee tulleensa kuulluksi ja pystyvänsä itse vaikuttamaan projektinsa kulkuun. 

Haluan auttaa löytämään toimivat työkalut tavoitteen saavuttamiseen ja ennen kaikkea pysyvän elämäntapamuutoksen ylläpitämiseen sekä läpi elämän kestävän terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen.

Asiakkaan onnistumisen kokemukset ja mahdollisuus olla omalla työlläni myötävaikuttamassa asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja tavoitteiden saavuttamiseen, ovat minulle työn suola.

Vapaa aika

Minulle liikunta merkitsee liikunnallista elämäntapaa. Tämä on sopivassa suhteessa itseni haastamista, luonnossa rauhoittumista sekä ympärivuotista hyötyliikuntaa. Olen vahvasti kausi- ja fiilisliikkuja ja pyrkinyt aina lukuisten lajikokeiluiden kautta löytämään kulloiseenkin elämäntilanteeseen ja vuodenaikaan sopivan mielekkään liikuntamuodon.

Tällä hetkellä vahvasti osana arkea ovat ympärivuotinen työmatkapyöräily, lenkkeily sekä viimeaikoina uudelleen syttynyt intohimo kuntosaliharjoitteluun. Nautin myös ajanvietosta läheisteni kanssa esimerkiksi ulkoilun tai tenniksen pelaamisen merkeissä.

Haluankin myös asiakastyössäni muistuttaa, että tapoja liikkua on monia; liikunta voi tavoitteellisemman harjoittelun lisäksi olla myös arjen pieniä, mutta merkittäviä valintoja, tapa rentoutua tai viettää hauskaa aikaa läheisten kanssa. 

Haluan kannustaa jokaista asiakastani löytämään omaan elämäntilanteeseen ja arkeen sopivan sekä omaa tavoitetta tukevan mielekkään tavan liikkua.

Ilon kautta kohti tavoitteita!

Ystävällisin terveisin,

-Marjaana

Koulutus:

✅ Fysioterapeutti AMK

✅ PhysioTrainer / FIHF PT

✅ Lifting and Training for new moms -koulutus 

✅ Useita fysioterapian täydennyskoulutuksia