Kasper Kortelainen

Fysioterapeutti, Personal Trainer & Urheiluhieroja

Fysioterapeutti Kasper Kortelainen

Kasper Kortelainen on koulutukseltaan fysioterapeutti, urheiluhieroja sekä personal trainer. Hän työskentelee Kuntokompassin Training Studioilla osoitteissa Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki ja Mannerheimintie 38 00100 Helsinki

Kuntokompassi personal trainer Kasper Kortelainen

Hei,

Olen Kasper Kortelainen, fysioterapeutti, urheiluhieroja ja personal trainer. Fysiikkavalmentajana olen toiminut vuodesta 2013 alkaen, ja työssäni olen hyödyntänyt laajasti sekä teoreettista, että käytännön osaamistani fysioterapeuttisesta harjoittelusta ja sen ohjaamisesta.

Minä valmentajana:

Olen pragmaatikko fysioterapian suhteen ja vakaasti sitä mieltä, että jokainen asiakas on yksilö, eikä ketään tulisi yrittää mahduttaa tiettyyn muottiin. Uskon, että on olemassa useita tapoja saavuttaa sama tavoite. Siksi pyrin löytämään jokaiselle asiakkaalle yksilölliset, heidän elämäntilanteeseensa ja tavoitteisiinsa parhaiten sopivat tavat edistää hyvinvointia ja terveyttä.

Vahva näkemykseni on, että pikaiset kunto-kuurit eivät ole kestäviä ratkaisuja. Sen sijaan tavoitteenani on löytää asiakkaille sopivia, terveellisiä elintapoja, jotka tukevat heidän hyvinvointiaan ja terveyttään pitkällä aikavälillä.

Ihmisten on tyypillistä yliarvioida lyhyen aikavälin saavutukset ja aliarvioida pitkän aikavälin mahdollisuudet.

Pyrin auttamaan asiakkaitani ja potilaitani ymmärtämään sekä hahmottamaan, mitä he voivat todella saavuttaa pitkäjänteisellä, terveellisiin elintapoihin sitoutumisella.

Fysioterapian alueella minulla on kertynyt jo ennen opintoja rutkasti kokemusta tuki- ja liikuntaelinten kuntoutuksesta sekä vammojen ennaltaehkäisystä. Opintojen myötä myös manuaalisesta terapiasta. Olen toiminut myös koripallovalmentajana.

Kehitän aktiivisesti ymmärrystäni anatomiasta, fysiologiasta ja biomekaniikasta, joka auttaa minua ymmärtämään asiakkaiden vaivojen mekaniikkaa sekä parhaita harjoituksia kuntoutumisen edistämiseksi. 

Lyhyesti liikuntataustastani:

Olen kilpaillut kansainvälisellä tasolla kädenväännössä, ja minulla on myös kilpataustaa koripallosta ja kiekonheitosta. Hahmotan siis aktiivi liikkujien ja urheilijoiden valmennusta, myös omakohtaisten kokemusten kautta. Harrastan nykyään monipuolisesti erilaista liikuntaa, mikä auttaa minua ymmärtämään erilaisia liikuntamuotoja ja niiden hyötyjä.

Olen inhimillinen ohjaaja, joka pyrkii aina huomioimaan asiakkaan koko biopsykososiaalisen kokonaisuuden. Kehitän jatkuvasti itseäni niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisestikin, ja pysyn aina ajan tasalla alan uusimmissa tutkimuksissa ja suuntauksissa. Teoreettisen tietämykseni ja käytännön osaamiseni avulla voin tarjota asiakkaille monipuolista ja asiantuntevaa valmennusta.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi valmennukseeni. Yhdessä voimme saavuttaa tavoitteesi ja edistää hyvinvointiasi.

Koulutus:

👉 Fysioterapeutti AMK, Laurea Helsinki

👉 Urheiluhieroja, Suomen Urheiluhierojaopisto, Helsinki (2019)

👉 Henkilökohtainen valmentaja/ personal trainer, Trainer4You, Helsinki (2013)