Kasper Kortelainen

Fysioterapeutti, Personal Trainer & Urheiluhieroja

Fysioterapeutti Kasper Kortelainen

Kasper Kortelainen on koulutukseltaan fysioterapeutti, urheiluhieroja sekä personal trainer. Hän työskentelee Kuntokompassin Training Studioilla osoitteissa Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki ja Mannerheimintie 38 00100 Helsinki

Kuntokompassi personal trainer Kasper Kortelainen

Hei,

Olen Kasper Kortelainen, fysioterapeutti, urheiluhieroja ja personal trainer. Fysiikkavalmentajana olen toiminut vuodesta 2013 alkaen, ja työssäni olen hyödyntänyt laajasti sekä teoreettista, että käytännön osaamistani fysioterapeuttisesta harjoittelusta ja sen ohjaamisesta.

Minä ohjaajana:

Olen pragmaatikko fysioterapian suhteen ja vakaasti sitä mieltä, että jokainen asiakas on yksilö, eikä ketään tulisi yrittää mahduttaa tiettyyn muottiin. Uskon, että on olemassa useita tapoja saavuttaa sama tavoite. Siksi pyrin löytämään jokaiselle asiakkaalle yksilölliset, heidän elämäntilanteeseensa ja tavoitteisiinsa parhaiten sopivat tavat edistää hyvinvointia ja terveyttä.

Vahva näkemykseni on, että pikaiset kunto-kuurit eivät ole kestäviä ratkaisuja. Sen sijaan tavoitteenani on löytää asiakkaille sopivia, terveellisiä elintapoja, jotka tukevat heidän hyvinvointiaan ja terveyttään pitkällä aikavälillä.

Ihmisten on tyypillistä yliarvioida lyhyen aikavälin saavutukset ja aliarvioida pitkän aikavälin mahdollisuudet.

Pyrin auttamaan asiakkaitani ja potilaitani ymmärtämään sekä hahmottamaan, mitä he voivat todella saavuttaa pitkäjänteisellä, terveellisiin elintapoihin sitoutumisella.

Fysioterapian alueella minulla on kertynyt jo ennen opintoja rutkasti kokemusta tuki- ja liikuntaelinten kuntoutuksesta sekä vammojen ennaltaehkäisystä. Opintojen myötä myös manuaalisesta terapiasta. Olen toiminut myös koripallovalmentajana.

Kehitän aktiivisesti ymmärrystäni anatomiasta, fysiologiasta ja biomekaniikasta, joka auttaa minua ymmärtämään asiakkaiden vaivojen mekaniikkaa sekä parhaita harjoituksia kuntoutumisen edistämiseksi. 

Lyhyesti liikuntataustastani:

Olen kilpaillut kansainvälisellä tasolla kädenväännössä, ja minulla on myös kilpataustaa koripallosta ja kiekonheitosta. Hahmotan siis aktiivi liikkujien ja urheilijoiden valmennusta, myös omakohtaisten kokemusten kautta. Harrastan nykyään monipuolisesti erilaista liikuntaa, mikä auttaa minua ymmärtämään erilaisia liikuntamuotoja ja niiden hyötyjä.

Olen inhimillinen ohjaaja, joka pyrkii aina huomioimaan asiakkaan koko biopsykososiaalisen kokonaisuuden. Kehitän jatkuvasti itseäni niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisestikin, ja pysyn aina ajan tasalla alan uusimmissa tutkimuksissa ja suuntauksissa. Teoreettisen tietämykseni ja käytännön osaamiseni avulla voin tarjota asiakkaille monipuolista ja asiantuntevaa valmennusta.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi valmennukseeni. Yhdessä voimme saavuttaa tavoitteesi ja edistää hyvinvointiasi.

-Kasper

Asiakaspalautteita:

”Olen ollut erittäin tyytyväinen, tämä on yksi parhaista investoinneista minkä olen ikinä tehnyt. Moni asia on loksahtanut paikoilleen ja voin jo nyt paljon paremmin, kiitos paljon!

Kasper on tosi hyvä ohjaaja ja osannut tukea mua hienosti. Hän sai hyvin kiinni mun tilanteesta ja on pitänyt hyvän maltin tekemisessä. Ohjelma on tosi hyvä, ohjaus erittäin laadukasta ja ote kannustava. Hetken kesti tottua siihen, että alussa saa kyllä riittävät pelimerkit, mutta tekeminen täsmentyy jokaisen raportin ja tapaamisen myötä. Nyt luotan jo prosessiin ja uskon vahvasti että tavoitteet kyllä saavutetaan. Viikottainen raportointi ja viestittely on ihan todella loistava ja tärkeä lisä aiempiin kokemuksiin verrattuna.”

Tuomo Marttala

”Ohjaaja on paneutunut asiaan ja yhteistyö on ollut mukavaa. Tuntuu, että on löytynyt oikeanlaisia harjoitteita, mikä on motivoinut minua. Ympäristö on sopivan rauhallinen, aikojen sopiminen on ollut joustavaa”

-Marjaana Tallgren

Oma fysioterapeuttiohjaajani on todella hyvä ja parasta on että kaikki harjoitukset toimivat juuri oman tilanteen mukaisesti !!
Kaipaan viikon treeniä koska huomaan kuinka paljon olen tänä aikana kehittynyt .
Treenin jälkeen on aina tosi hyvä mieli !”

-Kristina Kärki

”Harjoitusohjelmat ja koko prosessi on räätälöity todella hyvin tavoitteiden saavuttamista varten. Tekniikkaa ja syömistä opastetaan yksityiskohtaisesti ja kaikkiin kysymyksiin saa kattavan vastauksen. Kunnossa trendi on selkeästi nouseva ja ohjelma tarpeeksi maltillinen vammojen estämiseksi. Hienosti myös motivoidaan muistuttamalla miten tehtiin aikaisemmin, jolloin voi verrata kuukauden takaiseen itseensä ja huomata kehityksen. Todella hienolla tavalla olen saanut elämän takaisin raiteille ja päässyt eroon monista epäterveellisistä tavoista näiden uusien treeni ja syömisrutiinien avulla.”

-Santeri Helin

Olen saanut tästä paljon enemmän kuin osasin odottaa. Hyvän ja ystävällisen valmennuksen seurauksena myös aivan uusia näkökulmia olemiseen. Paljon kiitoksia siitä!”

-Inger Hämäläinen

”Olen vihdoin saanut tähän elämäntilanteeseen kaipaamaani tukea ja apua; Kasper vaikuttaa todella ammattitaitoiselta ja todella paneutuu asiakkaaseen; laittaa eri materiaaleja proaktiivisesti ja vastaa kysymyksiin ja huoliin ajatuksella.
Koko ajan ajatuksena on pysyvät tulokset ja itsekseen pärjääminen eikä nopeat tulokset; silti ohjelmat on tarpeeksi vaativat ja ”kunnon” salitreenejä ja lisätään painoja nopeasti yhteistreeneissä. Eli se fiilis, että olisin loppuelämäksi jäänyt jumittamaan kansalaisopiston mummojumppiin on nyt kokonaan poissa.
Kasper on myös tosi hyvä näkemään asiaakkaan vahvuudet ja panostaaman niihin. Ja myös korostamaan niitä asiakkaalle.”

-Johanna Minkkinen

Koulutus:

👉 Fysioterapeutti AMK, Laurea Helsinki

👉 Urheiluhieroja, Suomen Urheiluhierojaopisto, Helsinki (2019)

👉 Henkilökohtainen valmentaja/ personal trainer, Trainer4You, Helsinki (2013)