Päivi Tuomela

Fysioterapeutti & Personal Trainer

on hienoa nähdä asiakkaan oivaltavan uusia asioita sekä huomata onnistumisen tuoma ilo

Fysioterapeutti Päivi Tuomela työskentelee Kuntokompassin Training Studiolla osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki.

Moikka!

Olen Savosta kotoisin oleva fysioterapeutti. Olen valmistunut fysioterapeutiksi Saimaan ammattikorkeakoulusta Lappeenrannasta ja asun tällä hetkellä Helsingissä. Olen  toiminut yksilövalmennuksen ja fysioterapia parissa sekä ohjannut ryhmäliikuntaa. Vuositasolla tulee käytyä useampia täydennyskoulutuksia fysioterapiaan, harjoitteluun ja ravitsemukseen liittyen. Jatkuvasti kehittyminen ja itseäni haastaminen ovatkin tärkeitä peruspilareita omassa toiminnassani.

Fysioterapeuttina olen kiinnostunut erityisesti ennaltaehkäisystä. On myös äärettömän palkitsevaa, kun pystyy auttamaan asiakasta erilaisissa tuki-ja liikuntaelinvaivoissa huomaten asiakkaan pystyvän esimerkiksi liikkumaan jälleen kivuttomasti ja siitä nauttien. Minusta on hienoa nähdä asiakkaan oivaltavan uusia asioita sekä huomata liikunnan ja onnistumisten tuoma ilo.

Olen rento ja kannustava, mutta myös vaativa. Pidän tärkeänä sitä, että asiat tehdään laadukkaasti ja harjoittelu on tavoitteiden mukaista. Minulla on kova halu auttaa ihmisiä voimaan hyvin kokonaisvaltaisesti. Itselleni on tärkeää innostaa ihmisiä terveellisiin elämäntapoihin ja motivoida kohti kunkin yksilöllisiä tavoitteita.

Omana tavoitteenani on liikunnan avulla kehittää suorituskykyäni kokonaisvaltaisesti. Oma treenaamiseni koostuukin muun muassa niin painonnosto- kuin voimaliikkeistä sekä kestävyys- ja liikkuvuusharjoitteista. Nautin myös ulkona liikkumisesta niin pyöräillen, kävellen kuin juosten.

Videolla Päivin asiakas Jarmo kertoo omasta asiakaskokemuksestaan

Koulutus

👉 Fysioterapeutti AMK

👉 Kuntokompassi Personal Trainer

👉 Urheilufysioterapian peruskurssi, Suomen urheilufysioterapeutit ry

👉 Urheilijan lanneselkä-lantio-lonkka, Suomen urheilufysioterapeutit ry

👉 Äitiysliikunnan peruskoulutus, Äitiysliikunta-akatemia

Kokemuksia

fysioterapeutti juha niskala haastattelu

Olen erittäin tyytyväinen! Aion jatkaa näitä elämäntapoja jatkossakin - Kai Haikonen 61v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Kai: Entisenä markkinointialan ammattilaisena opiskelin vanhoilla - tai no nuorilla päivilläni erä-ja luonto-oppaaksi. Uutta ammattiani varten koin tarpeelliseksi saada fyysistä kuntoani paremmaksi ja kehoa kevyemmäksi https://youtu.be/X ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Nyt minä oikeasti pidän liikunnasta ja lähden mielelläni liikkumaan! - Tiina Haapsaari 58v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Tiina: Tarve elämäntapamuutokselle kasvoi huomatessani, etten enää oikein jaksa mitään. Hengästyin tosi nopeasti ja vapaa-aika oli vain sitä sohvalla oloa ja television katsomista. Halusin, että minulla olisi virtaa ja olisin aktiivisempi ihminen. https://youtu.be/AqGsF0Sr-7M ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.

Niska ei enää vaivaa, pää kääntyy, polvi on parantunut ja pystyn juoksemaan! -Jarmo Linjama 55v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Jarmo: Korona-ajan etätyörupeama mökillä ajoi niskakivun niin pahaan jamaan, ettei pää enää kääntynyt. Migreeni vaivasi ja niskan kipu vei jo yöunet. Viimeinen niitti oli kun polvikin kipeytyi pahasti juoksemisesta. Jostain piti saada apua! https://youtu.be/a-LhTyx_TP0 ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.
Lisää kokemuksia

Artikkelit

Olkapääkipu – 6 altistavaa tekijää

Olkapääongelmat ovat kolmanneksi yleisin tuki- ja liikuntael...

Lue artikkeli group Created with Sketch.