Varaa aika ilmaiseen ensikonsultaatioon
*
 

PERSONAL TRAINER

Kuntokompassi Personal Training Studio

Kuntokompassi Personal Trainer on korkeakoulutettu asiantuntija

Kuntokompassi on vuonna 2000 perustettu personal trainer palveluita tarjoava yritys. Tarkoituksenamme on luoda arjen hyvinvointia pitkälle koulutettujen ammattilaisten avulla. Kaikki valmentajamme ovat Personal Trainer koulutettuja fysioterapeutteja, liikunnanohjaajia tai liikuntatieteiden maistereita. Moniammatillisen tiimin erikoisosaaminen on Sinun käytettävissäsi Helsingin Töölön Personal Training Studiolla.

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa itsellesi maksuton ensitapaaminen, jossa rakennamme yhdessä Sinulle sopivan kokonaisuuden.

Miten tunnistaa hyvä Personal Trainer

Kun harkitset personal trainerin palkkaamista on hyvä tiedostaa, että ala on kovin kirjava eri palveluntarjoajien suhteen. Alalla työskentelevien tekijöiden koulutuspohja, työkokemus ja ammattietiikka voivat erota toisistaan melkoisesti. Lukemalla tämän kirjoituksen hahmotat mitä asioita sinun kannattaa selvittää ennen kuin teet lopullisen päätöksen valmtentajan palkkaamisen suhteen.

Lue tästä miten tunnistaa hyvä Personal Trainer

Miten hyödyt Personal Trainerista - 10 vinkkiä

Yhä useammalla Suomalaisella on nykypäivänä palkattuna itselleen oma henkilökohtainen valmentaja eli personal trainer. Ala on kasvanut räjähdysmäisesti ja moni pitääkin oman valmentajan palkkaamista ennen kaikkea tärkeänä sijoituksena oman hyvinvointinsa ja terveytensä takaamiseksi. Usealle meistä omavalmentaja on kenties tärkein tekijä säännöllisen liikuntarytmin toteutumiseen.

Lue tästä miten hyödyt Personal Trainerista 

7 syytä valita Kuntokompassin Personal Trainer

Olet kuullut, että Personal Trainer auttaa sinua saavuttamaan haaveesi ja muuttamaan olemuksesi. Nyt sinun tarvitsee ainoastaan löytää hyvä ja luotettava valmentaja avuksesi. Mutta… et tunne ketään pätevää, joka voisi auttaa sinua. Joten… Luovutatko? Heitätkö pyyhkeen kehään? Hakkaatko päätäsi seinään? Annatko mahdollisuuden paremmasta ja terveellisemmästä huomisesta lipua sormiesi lävitse? ET hemmetissä – otat käyttöösi Kuntokompassin korkeakoulutetun valmentajan! PYSTYT tekemään isoja asioita. Henkilökuntamme tekevät sen sinulle mahdolliseksi! Lue linkin kautta lisää niin tiedät miksi Kuntokompassin PT on sinulle paras vaihtoehto.

Lue tästä 7 syytä valita Kuntokompassin Personal Trainer

Mitä Personal Trainer valmennus sisältää

Jokainen valmennus on luonnollisesti aina asiakkaan ja hänen henkilökohtaisen valmentajansa näköinen. Siinä on aina kuitenkin tietyt pääelementit ja punainen lanka mukana.

Lue tästä mitä personal training valmennus sisältää