SUOMEN TIMANTTISIN PERSONAL TRAINER - TIIMI

Kuntokompassi Personal Training Studio

Meiltä löydät Suomen ammattitaitoisimmat Personal Trainerit! Teemme vakuuttavia tuloksia ja takaamme, että olet tyytyväinen meihin. 

Pystymme auttamaan myös Sinua!

Kuntokompassi on vuonna 2000 perustettu personal trainer palveluita tarjoava yritys. Tarkoituksenamme on luoda arjen hyvinvointia pitkälle koulutettujen ammattilaisten avulla. Kaikki valmentajamme ovat korkeakoulutettuja fysioterapeutteja, liikunnanohjaajia tai liikuntatieteiden maistereita. Moniammatillisen tiimin erikoisosaaminen on Sinun käytettävissäsi Helsingin Töölön Personal Training Studiolla.

Tarjoamme tuloksia, mutta myös paljon muuta: kuuntelemme murheita, puskemme eteenpäin ja kannustamme vastoinkäymisissä. Valmentaja ja asiakas muodostavat yhdessä saumattoman tiimin, jossa luottamus ja halu onnistua kohtaavat. Kuntokompassilla asiakas on kaiken keskiössä.

Jos kiinnostuit siitä mitä teemme, toivomme lämpimästi, että otat yhteyttä!

Mutta pidäthän kiirettä - valmentajiemme asiakasresurssit ovat rajalliset. Koska työmme laatu on meille kaikki kaikessa, otamme vain rajalisen määrän asiakkaita kerrallaan. Käytännössä tämä tarkoittaa, että teemme kaikkemme, jotta saavutat tavoitteesi kanssamme. Tämä ei onnistu liukuhihnavalmennuksilla, joihin saatat törmätä isommilla kuntoklubeilla. Me emme toimi niin, vaan valmentajamme tekevät vain sen verran valmennuksia, että heillä on mahdollisuus keskittyä juuri sinuun ja olla aidosti läsnä kanssasi. 

 Kerro meille kuinka voimme auttaa?

  • Haluaisitko näyttää vihdoinkin itsellesi, että pystyt saamaan terveen, kiinteän ja vahvan vartalon?
  • Haluaisitko vihdoinkin päästä elämäsi kuntoon ja näyttää kaikille mallia siitä kuinka onnistuit?
  • Haluaisitko vartalon, joka kääntää katseet - samalla kuin autamme sinua valloittamaan huippukunnon?
  • Vai haluaisitko vain eroon kivuistasi ja turhista kolotuksista ja laittaa kroppasi viimeinkin kunnon remonttiin? 

Miten voimme taata tuloksia juuri sinulle?

Tulokset puhuvat puolestamme. Edellinen voi kuulostaa jopa yliampuvalta, mutta asiakaspalautteemme ovat parhaita todisteita siitä, että puhumme totta. Työmme on varmistaa sinulle parhaiten sopivat menetelmät elämäntapojen, liikunnan ja ravitsemuksen kokonaisuudesta. Olipa tavoitteesi sitten laihduttaminen, kiinteytyminen, urheilullinen vartalo, virkeämpi olemus tai arjen voimavarojen kasvattaminen, tärkeintä meille on, että sinä saat tuloksia aikaan ja saavutat tavoitteesi!

Asiakaskuntamme muodostuu hyvin erilaisista ihmisistä. Ei ole väliä oletko nuori, vanha tai jotain siltä väliltä. Aloittelija, aktiivikuntoilija tai huippu-urheilija - nainen tai mies. Tiimistämme löytyy aivan varmasti sinulle sopiva valmentaja. Ammattilainen, joka osaa auttaa juuri sinua parhaalla mahdollisella tavalla. 

Kannattaa myös kurkata mitä tyytyväiset asiakkaamme sanovat meistä. Täältä löydät asiakaskokemuksia vuosien varrelta. Upeat asiakkaamme ovat parhaita puolestapuhujiamme. 

Tässä muutama esimerkki:

Minna 24v

"Mulla ei ole muuta kun hyvää sanottavaa Kuntokompassin valmennuksesta. Parhaina ominaisuuksina yleisesti ovat olleet henkilökohtaisuus, asiakaslähtöisyys, sekä se että kaikki asiakkaat otetaan vakavasti ja heitä kohdellaan samanarvoisina." 


 

Jani 45v

"Valmennukseni on sujunut kaikin puolin erinomaisesti. Osasin odottaa korkeaa tasoa, mutta olen silti ollut positiivisesti yllättynyt, kuinka paljon uutta voi oppia vielä reilun 15 vuoden on / off -treeniuran jälkeen."


 

Maiju 38v

"Minulla on ennestään myönteisiä kokemusta Personal Trainerista Sats Elixiassa. Odotukseni ylittyivät kirkkaasti teidän kautta saamani Personal Trainer palveluissa. Valmentajani on todella ammattitaitoinen, täsmällinen, innostava ja motivoiva. Hän omaa huikean laajan tietämyksen monesta eri osa-alueesta ja osaa hyödyntää niitä nopeasti ratkaisukeskeisesti yksilöllisessä valmennuksessa. Kommunikointi sähköisesti on esimerkillisen vaivatonta ja nopeaa. Olen ollut todella tyytyväinen myös valmentajaltani saamaan etänä tapahtuvaan konsultointiin - siitä on ollut huima apu kokonaisuuteen.  Suosittelisin tuttavilleni ehdottomasti Kuntokompassia."


 

Veronika 32v

"Valmennukseni Kuntokompassilla on ollut todella antoisaa. Lähdin valmennukseen täysin takki auki enkä tiennyt mitä valmennus tulisi kaiken kaikkiaan olemaan ja pitämään kunnolla sisällään, mutta nyt tiedän ja olen ollut aidosti hyvin tyytyväinen. Uskon että valmennuksen onnistumiseen vaikuttaa oman motivaation lisäksi myös suuresti kemioiden kohtaaminen valmentajan kanssa, sillä valmentaja on avainasemassa kun puhutaan kokonaisvaltaisesta muutoksesta. Itseäni on yllättänyt se, että valmennus on ollut myös eräänlainen henkinen prosessi pelkän fyysisen suorittamisen lisäksi. Summa summarum, voin kokemusteni perusteella suositella Kuntokompassia kaikille tuntemilleni ja tuntemattomillekin, olen tyytyväinen."


 

Mari 39v

"Jo ensimmäisellä tapaamiskerralla kävi kyllä heti selväksi, että olen tehnyt hyvän päätöksen eikä sen jälkeen ole hirveästi tarvinnut pohtia, että mitäköhän tämä nyt sitten on, sopiiko minulle ja kannattaako tämä. Valmennus on sujunut jokaiselta näkökantilta erittäin hyvin. Antaisin mielelläni myös rakentavaa palautetta teille ja valmentajalleni, mutta en valitettavasti keksi mitään, minkä toivoisin olevan toisin. Valmennus on ollut niin ammattimaista ja valmentajani nauttii täyttä luottamusta valmennettavansa eli minun taholta. Aika kovat olisivat odotukset jos näiden kokemusten pohjalta lähtisin aloittamaan valmennusta. :)"


 

Sanna 32v

"Kiitos vielä tästä hyvästä infopaketista ja vakuuttavasta tulosyhteenvedosta: kyllä tuo rasvaprosentin putoava trendi on vaan mahtava tosiasia! Täällä valmennettava kiittää ja kumartaa syvään: olet ollut kannustava, innostava ja asiantunteva valmentaja, ja myös epäuskon hetkillä olet pystynyt rauhallisesti takomaan järkeä päähäni, erityisesti tuon syömisen suhteen. Tämä kevät on ollut kaiken kaikkiaan opettavainen projekti ja  - kuten hyvin perjantaina sanoit – varmasti vasta alkusoittoa täysipainoisen ravinnon ja treenin tuomaan terveenpään elämäntyyliin. Olen ihan konkreettisesti opetellut syömään aivan uudella – helpolla tavalla. Ja pakko se on noista tuloksista todeta, että homma toimii ja enää ei myöskään pelota nostella vapaita painoa salilla.” 


 

Siispä -  Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa itsellesi maksuton ensitapaaminen, jossa rakennamme sinulle mahtavan tulevaisuuden!

Miten tunnistat hyvän Personal Trainerin?

personaltrainer

Kun harkitset personal trainerin palkkaamista on hyvä tiedostaa, että ala on kovin kirjava eri palveluntarjoajien suhteen. Alalla työskentelevien tekijöiden koulutuspohja, työkokemus ja ammattietiikka voivat erota toisistaan melkoisesti. Lukemalla tämän kirjoituksen hahmotat mitä asioita sinun kannattaa selvittää ennen kuin teet lopullisen päätöksen valmentajan palkkaamisen suhteen.

Lue täältä miten tunnistat hyvän Personal Trainerin

Miten Personal Trainer voi auttaa sinua?

personaltrainer2

Yhä useammalla Suomalaisella on nykypäivänä palkattuna itselleen oma henkilökohtainen valmentaja eli personal trainer. Ala on kasvanut räjähdysmäisesti ja moni pitääkin oman valmentajan palkkaamista ennen kaikkea tärkeänä sijoituksena oman hyvinvointinsa ja terveytensä takaamiseksi. Usealle meistä henkilökohtainen valmentaja on kenties tärkein tekijä säännöllisen liikuntarytmin toteutumiseen.

Lue tästä miten Personal Traineri voi auttaa sinua 

Kuntokompassin Personal Trainer - Varma ja luotettava valinta

personal trainer kuntokompassi

Olet kuullut, että PT auttaa sinua saavuttamaan haaveesi ja muuttamaan olemuksesi. Nyt sinun tarvitsee ainoastaan löytää hyvä ja luotettava valmentaja avuksesi. Mutta… et tunne ketään pätevää, joka voisi auttaa sinua. Joten… Luovutatko? Heitätkö pyyhkeen kehään? Hakkaatko päätäsi seinään? Annatko mahdollisuuden paremmasta ja terveellisemmästä huomisesta lipua sormiesi lävitse? ET hemmetissä – otat käyttöösi Kuntokompassin korkeakoulutetun valmentajan! PYSTYT tekemään isoja asioita. Henkilökuntamme tekevät sen sinulle mahdolliseksi! Lue linkin kautta lisää niin tiedät miksi Kuntokompassin valmentaja on sinulle paras vaihtoehto.

Lue tästä miksi Kuntokompassin Personal Trainer on varma ja luotettava valinta

Mitä Personal Training valmennus pitää sisällään

personaltrainer3

Pyrimme panostamaan Kuntokompassilla aina laatuun ja yksilölliseen palveluun. Keskeisen perustan laadun toteutumiselle antaa systemaattinen ja johdonmukaisesti etenevä valmennusprosessi. Jokainen valmennus on luonnollisesti aina asiakkaan ja hänen henkilökohtaisen valmentajansa näköinen. Laadukas ja suunnitelmallinen valmennusprosessi sisältää kuitenkin tietyt pääelementit ja punainen langan.

Lue tästä mitä personal training valmennus sisältää