Kuntokompassi kokemuksia, Niina Vilkas 49v. – Tavoitteeni on olla elämäni parhaassa kunnossa kun täytän 50-vuotta

Kuntokompassi kokemuksia Niina: Olen yllättänyt super positiivisesti tästä kaikesta. Vaikka mulla oli aika korkeat odotukset sen suhteen millaista treeniä täällä on ja millaista apua voin saada täältä, myös ruokavalion ja sen tyyppisen suhteen, en olisi ikinä uskonut, että se on niin hyvälaatuista

Katso ylläolevalta videolta Niinan tarina

Moikka,

Olen Niina Vilkas, 49-vuotta. Ikäni liittyy tässä oleellisesti siihen, että viime syksynä päätin antaa itselleni synttärilahjaksi mahdollisuuden olla elämäni parhaassa kunnossa kun täytän 50-vuotta. Pyöreät tulee täyteen tämän vuoden marraskuussa (10kk päästä).

Kuntokompassi kokemuksia, Niina Vilkas

Kuva: Niinan 49-vuotis syntymäpäivälahja itselle – mahdollisuus olla elämän parhaassa kunnossa 50-vuotiaana!

Se minkä takia otin yhteyttä juuri Kuntokompassiin oli, etten halunnut mennä sellaiseen paikkaan, jossa ei olisi asiantuntevaa henkilöstöä. Olin selaillut aika paljon erilaisia PT-vaihtoehtoja ja treenipaikkoja, mutta kun huomasin, että Kuntokompassilla on töissä ihmisiä, joilla on taustalla joko yliopistokoulutus tai fysioterapeutin opinnot niin uskalsin lähteä mukaan ja luottaa heihin.

Hyvä personal trainer, Kuntokompassi

Helsingin Sanomien artikkeli 28.8.2017 Kuva: Juhani Niiranen/HS

Mitä hyötyjä henkilökohtainen ohjaus on tuonut?

Mun tilanne on muuttunut siinä mielessä ihan hillittömän paljon, että siinä vaiheessa kun mä aloitin, niin toivuin vielä vakavasta työuupumuksesta. Olin saanut sitä jo muutenkin hyvin parannettua, mutta tämä ohjausprosessi on tuonut paljon apua ja helpotusta siihenkin.

Kun yleiskunto ja fyysinen kunto on parantunut, niin myös se mieli on parantunut. Jaksaminen on kaikkinensa parantunut tosi paljon.

Asiakaskokemus Kuntokompassi, Niina Vilkas

Kuva: Parantunut fyysinen kunto ja jaksaminen näkyy ja tuntuu kaikessa tekemisessä

Nämä treenihetket ja ohjaustapaamiset ovat myös niitä hetkiä, jotka tuovat mulle omaa aikaa ikäänkuin siihen mun työelämään. Mä edelleen liian helposti tekisin töitä aina. Nämä ovat niitä kohtia, joissa mä pystyn aidosti nollaamaan niin, etten tee töitä ja pystyn keskittymään puhtaasti itseeni.

Ja suuri muutos on tottakai myös se, että mä tunnen fyysisesti olevani todella paljon aktiivisempi ja reippaampi.

Kuinka kauan olet ollut Kuntokompassilla?

Ihan alunperin olen löytänyt Kuntokompassin jo noin puolitoista vuotta sitten verkkovalmennusten kautta. Tein niitä silloin aikani, mutta sitten viime syksystä halusin aloittaa täysin henkilökohtaisen ohjausprosessin. Niin me sitten aloitettiin elokuusta Tonin kanssa yhdessä treenaaminen täällä Kuntokompassin studiolla. Siitä tulee nyt puoli vuotta.

Kenelle suosittelisit Kuntokompassin henkilökohtaista ohjausprosessia?

Tämä on ehkä vähän hassusti sanottu, mutta suosittelisin tätä ihan kaikille, koska mä en näe mitään syytä minkä vuoksi tämä ei voisi sopia jollekin.

Ehkä eniten sellaisille, jotka saattavat joskus kärsiä sellaisesta motivaatiovajeesta. Minulla kävi niin, että sairastuin tuossa syksyllä ihan tyypilliseen syysflunssan. Sen jälkeen se treenaaminen meinasi olla vähän sellaista ankeata ja motivaatio meinasi olla vähän kadoksissa, mutta kaksi kertaa treenejä Tonin kanssa niin mä olin taas täysin innoissani tästä hommasta ja se motivaatio palasi.

Asiakaskokemus Kuntokompassi, Niina Vilkas

Kuva: Niinan mielestä yhteiset treenit studiolla pitävät motivaation korkealla

En minä olisi saanut sitä motivaatiota palaamaan yksin samalla tavalla

Siihen ainakin tämä ohjaus/ valmennus on hyvä keino. Ja sitten toki sellaisille henkilöille, jotka eivät vielä ihan kauheasti tiedä treenaamisesta. Ainakaan täällä ei voi tehdä väärin. Nämä tyypit kyllä opettavat niin hyvin tekemään tekniikat oikein ja treenaamaan oikein.

Mikä on ollut tähän asti parasta?

Mulla ei ole ollut mitään täällä ennen (näyttää hauista), mutta nyt mulla on. Lisäksi parasta tässä on se, että olen huomannut miten isoja tuloksia saa jo puolessakin vuodessa aikaiseksi.

Asiakaskokemus Kuntokompassi, Niina Vilkas

Kuva: Oman kehityksen tiedostaminen lisää motivaatiota entisestään

Se myös nostaa itsetuntoa tosi paljon kun huomaa niitä saavutuksia eikä tekeminen ole pelkkää puurtamista. Onnistumisen ilo, se on ihan mieletöntä!

Olen yllättänyt super positiivisesti tästä kaikesta. Vaikka mulla oli aika korkeat odotukset sen suhteen millaista treeniä täällä on ja millaista apua voin saada täältä myös ruokavalion ja sen tyyppisen suhteen, niin mä en olisi ikinä uskonut, että se on niin hyvälaatuista.

Tämä yksilöllisyys ja asiantuntevuus on yllättänyt kyllä ihan super positiivisesti.

Se miten henkilökohtaista kaikki täällä on, on hyvin vaikuttavaa. Mä näen esimerkiksi ruokavaliosta, ettei se ole kaikille sama vaan se on just mulle tehty. Samoin treenit on mulle tehty ja me edetään sen mukaan mikä on mun taso ja kehityskyky. Ja jos vähänkin sattuu joku liike, heti mietitään miten sen voi korvata toisella liikkeellä esimerkiksi.

Ammattitaito on ollut mulle se suurin positiivinen yllätys kuinka korkeaa se Kuntokompassilla on.

Asiakaskokemus Kuntokompassi, Niina Vilkas

Kuva: Niinan ja Tonin yhteistyö pelaa loistavasti. Päätavoite tulee varmasti onnistumaan!

Kiinnostunut personal trainer ja fysioterapiapalveluistamme?

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).