Kuntokompassi Kokemuksia Julia 30v. – Cooper-testin tulos oli parempi kuin uskalsin toivoa ja salitreenissä on tapahtunut huomattavia kehitysaskelia

Kuntokompassi kokemuksia Julia: Ensitapaamisessa kerroin rehellisesti tilanteeni ja toiveeni valmennuksen suhteen. Koen että minua kuunneltiin ja palvelupaketti räätälöitiin juuri minulle sopivaksi

Hei,

Olen Julia, 30-vuotias nainen ilman sen erityisempää urheilutaustaa. Ennen Kuntokompassille tuloa urheilin juosten ja kuntosalilla. 

Yksikseni treenatessa kuitenkin huomasin, ettei oikein minkäänlaista kehitystä enää tapahtunut. Junnasin paikoillani. Juoksu ei edistynyt enkä koskaan siirtynyt isompiin painoihin salilla. Tästä lähtikin pikkuhiljaa ajatus kehittymään ulkopuolisen avun suhteen.

Hankkisinko juoksuvalmentajan, liittyisinkö juoksuklubiin tai olisiko PT minulle sopiva vaihtoehto?

Tiesin myös mitä en halunnut: pelkkää verkkovalmennusta ilman henkilökohtaisia tapaamisia, ohjelmaa, jossa tulokset saavutetaan niukalla ruokavaliolla, tai ohjelmaa, jossa minua ei oteta yksilönä huomioon. Koen että edellä mainituilla vaihtoehdoilla seurauksena olisi joko sitoutumisen puute tai pidemmän päälle palaaminen lähtöpisteeseen. 

Minulle oli tärkeää, että valitsemani treenimuoto tukee omia henkilökohtaisia tavoitteitani.

Miksi valitsin Kuntokompassin?

Tutkin paljon eri vaihtoehtoja ja loppujen lopuksi päädyin konsultaatioon Kuntokompassille. Valinnassa auttoi myös tuttavan suosittelu, sillä kävi ilmi, että hän oli ollut Kuntokompassin asiakkaana aiemmin. 

Konsepti oli mielestäni toimiva, ensitapaamisessa kerroin rehellisesti tilanteeni ja toiveeni valmennuksen suhteen. Koen että minua kuunneltiin ja palvelupaketti räätälöitiin juuri minulle sopivaksi.

Minulle tärkeimmät kriteerit olivat valmentajan tausta ja ammattitaito sekä juuri minulle sopiva valmennustyyli.

kuva_inka

KUVA: Personal trainer Inka Pitkänen on tunnettu asiakaslähtöisestä ja kannustavasta valmennustyylistään

Olen ollut pian vuoden Kuntokompassin asiakkaana ja ollut erittäin tyytyväinen saamaani palveluun. Valmentajavalinta ei olisi mielestäni voinut mennä yhtään paremmin. Inkan kanssa homma toimii todella hyvin. Kun treeniohjelmat tehdään minulle valmiiksi, ei myöskään tarvitse miettiä niitä itse ja voin keskittyä pelkästään treenaamiseen.

Ehkä yksi parhaista asioista on se, että voin valmennuksessa olla rohkeasti oma itseni ja valmentajani on sitoutunut matkaan kanssani. Odotankin aina innolla yhteisiä treenejä ja uuden oppimista valmentajani kanssa.

Olen myös erittäin ylpeä kehityksestäni ja iloinen siitä miten yhteinen matka valmentajani kanssa on sujunut. 

Kokemukseni mitä henkilökohtainen valmennus on tuonut?

Cooper-testin tulos oli parempi kuin uskalsin toivoa ja salitreenissä on tapahtunut huomattavia kehitysaskelia. Olen valmennuksen aikana ymmärtänyt myös palautumisen ja levon tärkeyden, eikä matkan varrella sattuneet sairastelut ole hidastaneet etenemistä. 

Kokemuksia, Kuntokompassi Julia

Niille, jotka ovat pohtineet henkilökohtaisen valmentajan ottamista ja Kuntokompassia sanoisin, että varatkaa aikaa konsultaatioon! Valmennus vaatii sitoutumista, mutta omien tavoitteiden saavuttaminen henkilökohtaisen valmentajan tuella on ollut huomattavasti tehokkaampaa. Kokemukseni valmennuksesta on ainoastaan positiivinen. Mielestäni ei ole parempaa sijoitusta, kuin sijoitus omaan terveyteen ja hyvinvointiin.

Kannustavin ja kiitollisin terkuin,

Julia

Kiinnostunut personal trainer ja fysioterapiapalveluistamme?

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).