Mikko Kyyhkynen

Liikunnanohjaaja, Ylempi AMK & FISAF Personal Trainer

Olen Tampereelta pk-seudulle paluun tehnyt vahvan kokemuksen omaava liikunta-alan toimija. Valmentamisesta ja ohjaamisesta minulla on kokemusta yli kymmenen vuoden ajalta. Olen toiminut isossa liikuntakeskusketjussa kuntosali- ja personal training vastaavana, sekä ollut tuntiopettajana urheiluopistolla. Ohjaustunteja on takana jo useampi tuhat.

Urheilua olen harrastanut lähes koko ikäni. Parhaimpina saavutuksina ovat kilpaileminen MM- tasolla ratamoottoripyöräilyssä, sekä samasta lajista saavutetut SM-mitalit. Kyseisessä lajissa olen kilpaillut myös EM- ja PM-tasolla. Moottoriurheilun lisäksi olen harrastanut myös perinteisempiä lajeja, mm.jääkiekkoa, jota olen pelannut C-nuorten SM-tasolla asti.

Muita harrastuksia ovat pallopelit (mm. jalkapallo, salibandy, tennis, sulkapallo), yleisurheilu, sekä kamppailulajeista olen harrastanut nyrkkeilyä ja taekwondoa. Tällä hetkellä suurin intohimoni liikunnan saralla on golf, jota olen pelannut nyt 4 vuotta.

Valmennusfilosofia:

Olen valmentanut paljon eri tasoisia henkilöitä, aina liikunnan vasta-alkajista huippu-urheilijoihin asti. Pyrin hyödyntämään hyväksi havaitsemiani valmennusmetodeja asiakkaideni kanssa. Valmennuksen pohja ja runko tulee mielestäni koostaa urheiluvalmennuksen teorian pohjalle. Näiden isojen suuntaviivojen raameissa voidaan sitten soveltaa ja hakea kullekin asiakkaalle sopivin tapa toteuttaa harjoittelua tavoitteiden saavuttamiseksi. Valmentajana olen vaativa, mutta en halua unohtaa pientä pilkettä silmäkulmassa treenienkään aikana. Sillä niin harjoittelusta, kuin kaikesta muustakin tekemisestä tulee nauttia. Positiivisella asenteella eteenpäin.

Koulutus:

  • Liikunnanohjaaja Ylempi, AMK
  • Personal Trainer FISAF
  • Kuntosaliohjaaja FISAF

Lisäksi useita liikunta-alan täydennyskoulutuksia mm. kahvakuulaohjaaja (IKSA), kuntonyrkkeilyohjaaja, pilatesohjaaja, TRX-ohjaaja yms.

Kokemuksia

fysioterapeutti juha niskala haastattelu

Timo 56v sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Timo: Kun mittariin tuli 50+ huomasin, että töitten touhussa oli jäänyt omasta kunnosta huolehtiminen retuperälle ja se alkoi tuntua jo ihan arjen askarissa. Ei enää samaan tahtiin jaksanut tehdä asioita. https://youtu.be/M6ICiFyN5aQ Katso yllä olevalta videolta T ...

Lue kokonaan
group Created with Sketch.