Kuntokompassi Kokemuksia, Tuomas Kurkela 45v. – Sen tuntee ihan jokaisella osa-alueella elämässä, kuinka paljon enemmän on virtaa.

Kuntokompassi kokemuksia Tuomas: Ennen urheilua oli se kun käveli kotoa autotalliin ja autoon ja ajoi töihin. Nyt urheilua on viidestä, kuudesta seitsemäänkin kertaan viikossa ja siitä on tullut elämäntapa.

Katso ylläolevalta videolta Tuomaksen tarina

Moikka,

Mä olen Tuomas Kurkela, 45 vuotta. Toimin kiinteistöhuoltoalalla, jossa olen ollut nyt 25 vuotta.

Miten päädyit Kuntokompassin asiakkaaksi?

Rehellisesti sanottuna kun lähdin yksi päivä toimistolta ihan kenttätöihin, jossa tehtiin ruumiillista työtä, niin huomasin, että kunto on mennyt todella huonoksi. Alkoi puuskuttamaan ja hikoilemaan eikä jaksanut tehdä työtä kunnolla. Mä sanoin tuolloin mun työkollegalle, että nyt tehdään tälle asialle jotain!

Niinpä kun pääsin toimistolle niin menin nettiin ja aloin etsimään personal trainereitä. Siellä tuli sitten Kuntokompassi vastaan, joka vaikutti heti hyvältä. Lopulta mä puhuin meiltä myös kaksi muuta toimihenkilöä mukaan tähän hommaan. Niinpä me kolmeenpekkaan aloitettiin treenaamaan täällä.

Mitä hyötyjä olet kokenut valmennuksesta?

Tästä on ollut tosi paljon hyötyä. Yleinen jaksaminen ja vireystila on lisääntynyt aivan älyttömästi. Tietysti myös fyysiset muutokset ovat olleet positiivisia. Mulle on tullut jopa lihasta :) Ja olen laihtunut. Rasvaprosentti on tippunut useita pykäliä. Sen näkee ja tuntee ihan jokaisella osa-alueella elämässä tällä hetkellä, kuinka paljon enemmän on virtaa.

Kuntokompassi kokemuksia Tuomas Kurkela

Kuva: Tuomaksen elämäntapamuutos on poikinut kohentuneen jaksamisen lisäksi myös isoja muutoksia ulkoisesti

Kun me aloitettiin täällä niin oltiin kaikki ihan aloittelijoita kuntosaliharjoittelun suhteen. Alusta alkaen olen käynyt täällä Kuntokompassilla kaksi kertaa viikossa.

Sen lisäksi käyn nykyään omatoimitreeneillä neljä viisi kertaa viikossa. Eli tämähän on lähtenyt ihan lapasesta tämä homma, mutta siitä on tullut elämäntapa.

Kuinka kauan olet ollut Kuntokompassilla?

Olen ollut nyt puoli vuotta (6kk) täällä Kuntokompassilla.

Siitä kun aloitin täällä valmennuksessa niin olen saanut kaikki eväät omatoimiharjoitteluun. Nyt kun menen omalle salille, niin en ole enää sellainen peura ajovaloissa siellä. Tunnen olevani siellä osa muita treenaavia ihmisiä. Nyt tiedän mitä ja miten niillä laitteilla tehdään.

Kuntokompassi kokemuksia Tuomas Kurkela

Kuva: Nykyään Tuomas löytää itsensä salilta useita kertoja viikossa

Siitä huolimatta haluan edelleen käydä Kuntokompassilla. Täällä saa niin henkilökohtaista opastusta aina jokaiseen liikkeeseen ja varmistetaan se tekninen osaaminen. Täällä sä pystyt aina keskittymään täysin jokaiseen liikkeeseen, että teet sen varmasti oikein.

Kyllä mä näen, että tulen käymään vielä pitkään täällä sen kaksi kertaa viikossa Tommin valmennuksessa.

Mun ja Tommin yhteistyö on toiminut alusta lähtien tosi hyvin. Tommilla on vähän sellainen masokistinen luonne. Vaikka se on sellainen aika hiljainen niin se tykkää piiskata ja hakea susta kaiken irti.

Välillä jos mä yritän ehkä vähän sluibailla niin kyllä mä siinä seuraavassa sarjassa huomaan, ettei kannata, toistot vaan lisääntyy…

Aidosti, meillä toimii yhteistyö tosi hyvin. Me puhutaan paljon mun työasioista ja toisaalta myös Tommin jääpalloharrastuksesta. Meillä on samalla vähän sellainen kaveritreenaussuhde täällä.

Kuntokompassi kokemuksia Tuomas Kurkela

Kuva: Valmentaja Tommi varmistaa, että päiväkohtainen potentiaali tulee varmasti käytettyä

Kenelle suosittelisit Kuntokompassin henkilökohtaista valmennusta?

Suosittelen aivan kaikille, siis aivan kaikille. Ja varsinkin sellaisille, jotka haluaisivat alkaa treenaamaan, mutta eivät sitten osaa aloittaa sitä itsenäisesti. Jos ei oikein tunne oloaan kotoisaksi kuntosalilla, niin täällä sut otetaan avosydämin vastaan. Saat sitä henkilökohtaista opastusta ja saat täältä ihan hirveän hyvät lähtökohdat myös omatoimiseen harjoitteluun.

Mikä on ollut tähän asti parasta?

Ihan parasta on se kun näkee tulokset. Se kuinka paljon on jo näinkin lyhyessä ajassa kehittynyt. Ja se kuinka hirveästi omat elämäntavat ovat muuttuneet tämän matkan aikana.

Ennen urheilua oli se kun käveli kotoa autotalliin ja autoon ja ajoi töihin. Nyt urheilua on viidestä, kuudesta seitsemäänkin kertaan viikossa ja siitä on tullut elämäntapa.

Se on kyllä ihan kaikkein parasta kun on saanut tämän liikuntaharrastuksen osaksi omaa elämää.

Tänne Kuntokompassille voi tulla nuorena tai ihan vanhana. Sä voit tulla tänne tosi huonokuntoisena tai hyväkuntoisena niin kukaan ei katso täällä suhun, että toi on ton näköinen ja toi on ton kokoinen ja toi tekee tätä ja toi tekee tota. Vaan täällä saa jokainen olla aivan oma itsensä ja se on mun mielestä tosi tärkeää.

Täällä saat olla just sellainen kuin olet ja saat edetä just sun omalla tahdilla. Ja ei tarvitse hävetä! Se on mun mielestä tosi magee juttu!

Kuntokompassi kokemuksia Tuomas Kurkela

Kuva: Kuntokompassille jokainen voi tulla aivan omana itsenään

Kiinnostunut personal trainer ja fysioterapiapalveluistamme?

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).