Jenni Eskelin

Fysioterapeutti & Fustra Personal Trainer

Energiaa, empatiaa ja ammattiataitoa
fysioterapeutti jenni eskelin
Liikun, koen, kyseenalaistan ja kysyn, näen, kuulen, kuuntelen ja opin. Omaan lähestymistapaani kuuluu elää niin kuin opettaa ja toivonkin omalla esimerkilläni kannustavani ihmisiä liikunnalliseen ja terveyttä edistäviin elintapoihin läpi elämän.

Omat harrastukseni

Itselleni liikuntamuodoista erityisen tärkeitä ovat: voimapainoitteinen saliharjoittelu, pyöräily, juoksu, pilates ja jooga.

Pilates on itselleni tärkeää jo ohjaajataustani vuoksi, mutta joogan löysin  pitkän tauon jälkeen uudestaan muutamia vuosia sitten. Onneksi löysin.

Mainitsemisen arvoista on myös suhteeni luontoon. Ulkona liikkuminen metsissä samoillen tai juosten on etenkin hektisten päivien vastapainona parasta pään nollausta mitä tiedän. Olemme onnekkaita, että maassamme on niin paljon puhdasta ja koskematonta luontoa.

Intohimo liikuntaan ja toisten liikuttamiseen on itselleni valtavan suuri lahja. Se, että tekee työtä, jota todellakin rakastaa toivottavasti välittyy myös asiakkailleni.

Tavoitteet hyvinvoinnin suhteen voivat muuttua vuosien varrella, mutta jokainen varmasti haluaa kokea oman toimintakykynsä mahdollisimman hyväksi läpi elämän. Oman kehon kuuntelu ja tilannetaju mitä kulloinkin keholtaan voi vaatia ovat myös opettelmisen arvoinen asia. Näitä taitoja opetan asiakkailleni ja kuulostelen myös omassa elämässäni voidakseni hyvin.

Minkälainen olen fysioterapeuttina

Olen fysioterapeuttina kannustava ja asiakkaitaan suorituksissa päiväkohtaiseen parhaimpaansa haastava. Haluan jokaisen kokevan onnistumisia vaikeiltakin tuntuvissa tavoitteissa. Parasta on nähdä niitä itsensä ylittämisen kokemuksia, joita asiakkaani yhteisissä tapaamisissamme saavat. Tavoitteiden asettelu onkin tärkeää, jotta itse asiakas, että minä fysioterapeuttina tiedän mitä projektilta odottaa ja mihin me yhdessä tähdätään. Annan itsestäni kaiken, mutta odotan myös asiakkailtani vahvaa sitoutuneisuutta ja tahtoa tehdä muutoksia, joihin he ovat apua tulleet hakemaan. Me olemme yhdessä tiimi ja siihen kuuluu vahva luottamus ja toisen arvostaminen puolin ja toisin.

Osaomistaja ja asiakaspalveluvastaava

Asun tällä hetkellä Vantaalla ja fysioterapeutin työt olen keskittänyt Helsinkiin meidän Kuntokompassin Training Studiolle. Vuonna 2011 hyppäsin itse palkollisen turvalliseksikin koetusta oravanpyörästä yrittäjäksi, kun perustimme rakkaan avopuolisoni Marko Kuoppasalmen ja kollegani Janne Sipposen kanssa Kuntokompassin ensimmäisen Training Studion.

Nykyään privaattistudioita on jo kaksi (ja lisäksi helmikuusta 2019 lähtien Kuntokompassin palvelut ovat laajentuneet Vantaan Tikkurilaan, David Fitness Clubille).

Meillä on yhteensä yli parinkymmenen hengen moniammatillinen asiantuntijatiimi, joten suunta on ollut selvästikin oikea. Työskentely ja kehittyminen liikunta- ja terveysalan yrittäjänä on juuri sitä mitä itse tällä hetkellä elämältäni haluan.

Päätehtävänäni fysioterapeuttina työskentelyn lisäksi on hoitaa studiollamme konsultointitapaamiset eli varmistan uusille asiakkaillemme sopivimman valmentajan tai fysioterapeutin tiimistämme.

Moniammatillinen asiantuntijatiimimme on ainutlaatuinen ja mahdollisuus tarjota kullekin juuri se oikea ammattilainen on loistava asia yrityksessämme. Projektien käynnistäminen, joilla tietää kunkin saavan lisää positiivista energiaa, hyvää oloa, voimaa ja terveyttä elämäänsä tuo itsellenikin päivittäin aimo annoksen hyvää mieltä.

Vankka terveysalan pohjakoulutus

Peruskoulutukseltani olen fysioterapeutti (2005) ja olen tehnyt töitä liikunta- ja terveysalan parissa yli 15 vuotta. Alunperin halusin päästä lukemaan psykologiaa, mutta lopulta päädyin fysioterapiaopintoihin, joten ihmismielen koukerot vaihtuivat fyysisen kehon hoitoon ja vaivojen ennaltaehkäisyys.

Edelleenkin olen hyvin kiinnostunut ihmismielen moninaisuudesta ja mielestäni henkinen vointi tuleekin aina huomioida kaikissa fysioterapia -projekteissa. Motivaatiotekijät, elämäntilanne ja- hallinta sekä omanarvontunto ovat asioita, jotka kuitenkin suurelta osin ratkaisevat kuinka elämäntapamuutokset onnistuvat.

Haluan antaa kaiken tukeni asiakkailleni, jotta pysyvä muutos olisi mahdollinen

Koulutustaustani:

 • Psykologian perusopinnot
 • Fysioterapeutti AMK v. 2005
 • Liiketalouden perustutkinto v.2011
 • Kahvakuulaohjaaja (IKSA)
 • Pilates ohjaaja
 • Chiball ohjaaja
 • Fustra Personal Trainer
 • Kuntokompassi Personal Trainer
 • Ravintovalmentaja (FIHF)
 • Lukuisia muita lisäkoulutuksia ryhmäliikunnan saralla
 • Useita seminaareja, virikekoulutuksia ja mentorointiprojekteja

Henkilökohtaiset kotisivut

Blogi

Kotiharjoitusohjelma

Kotiharjoitusohjelma tarjoaa oivan tavan yhdistää lihaskunto- ja kestävyysharjoittelu kustannustehokkaalla tavalla. Omalla keholla ja malti...

Lue artikkeli

group Created with Sketch.

”Timmi mimmi” – Katin tarina

Mistä kaikki lähti liikkeelle? Vuosi sitten aloitin treenaamisen Jennin kanssa. Kun olin asiaa muutaman kuukauden pyöritellyt, havahduin,...

Lue artikkeli

group Created with Sketch.