Marko Kuoppasalmi

Fysioterapeutti & FAF Personal Trainer

Tavoite, mitattavat tulokset ja tulosvastuullinen toiminta

Moi!

Olen Marko ja olen Helsingistä kotoisin ja nykyään asustelen Vantaalla. Koulutukseltani olen fysioterapeutti, personal trainer & urheiluhieroja. Urheilu, liikunta- ja terveyssektorilla olen vaikuttanut vuodesta 2000 asti.

Personal Trainer ammattina vuodesta 2005

Personal Trainer työt aloitin täysipäiväisesti vuonna 2005. Tällä hetkellä teen kaikki asiakastapaamiset ja valmennukset luonnollisesti Kuntokompassin Personal Training Studiolla Helsingissä keskustassa.

Olen yksi kolmesta Kuntokompassin PT Studion perustajista ja omistajista. Vastaan tällä hetkellä toisen studion (38) toiminnasta ja sen kehittämisestä yhdessä kollegani Jenni Eskelinin kanssa.

Physiotrainer© koulutustiimissä mukana

Päätoimen lisäksi olen mukana Physio Trainer koulutuksen kouluttajatiimissä. Olin päävastuussa kyseisen koulutuksen suunnittelusta ja sisällön tuottamisesta. Koulutuksen on kehittäneet Kuntokompassi ja Terveysliikuntainstituutti.

Valmennusfilosofian ydin

Omassa valmennustyöhön liittyvässä työskentelyssäni kaiken keskiössä ovat valmennettava ja valmennuksen korkealaatuinen toteutus. Pidän peruslähtökohtana sitä, että asiakkaani tulee saada keskimääräistä parempia tuloksia ja olla valmennukseen erittäin tyytyväinen. Valmentajana olen rauhallinen, mutta vaativa. Kaiken tekemisen keskiössä ovat asiakkaan omat lähtökohdat, elämäntilanne ja tavoitteen asettelu.

Asiat joissa lukeudun kiistatta Suomen kärkiosaajien joukkoon ovat kiinteytymiseen, kropan muokkaamiseen ja pysyvään laihtumiseen tähtäävä valmennustoiminta.

Olen erikoistunut mitattavien tulosten tekemiseen ja tulosvastuulliseen valmennukseen.

Siis sellaiseen valmennustoimintaan, jonka avulla saat mustaa valkoisella ja mitattavasti haluamiasi tuloksia. Tuloksia, jonka seurauksena nälkäsi vain kasvaa lisää.

Sellaiseen toimintaan, jossa tiedät tasan tarkkaan, koko ajan miten ja mitä edistymistä tapahtuu.

Aikaisempien asiakkaiden kokemuksia

Käy ihmeessä kurkkaamassa, mitä asiakkaani sanovat minusta. Täältä löydät muutamia heidän kommentteja ja kokemuksia, miten he ovat kokeneet yhteistyön kanssani.

Erikoisosaaminen

  • Kehonkoostumuksen optimointi
  • Kiinteytyminen ja Laihduttaminen
  • Voimaharjoittelu
  • Urheilijoiden fysiikkavalmennus

Koulutus

Sosiaalinen media

Henkilökohtaiset kotisivuni löydät osoitteesta www.personaltrainerhelsinki.com

Kokemuksia

fysioterapeutti juha niskala haastattelu

"Kroppa kiinteäksi GS ryhmän avulla" - Maija 33 v. sanoo

Ensimmäiset kokemukseni Kuntokompassin Studiolta syntyivät GS ryhmävalmennuksen kautta. Konsepti o ...

Lue kokonaan
group Created with Sketch.

"Rasvaprosentti -11% ja voimatasot katosta läpi" - Mikko, 32 v. sanoo

Kun tulin valmennukseen Kuntokompassille elämänhallintani oli rehellisesti sanottuna reisillä. Näin jälkikäteen ymmärrän sen selkeämmin. Olin juuri eroamassa, yrittäjän työn paineet olivat tapissa ja vuorokausirytmi oli aivan sekaisin. Alkoholin käyttöä tuli säännöllisesti kerran viikossa - eikä rehell ...

Lue kokonaan
group Created with Sketch.

GS Ryhmävalmennus sopi minulle tosi hyvin. Anna 32v. sanoo

Ehkä kuitenkin yllätti 8 viikon projektin helppous. Jälkikäteen hahmotan kyllä sen että töitäkin on tullut tehtyä, mutta motivoituneena kaikki sujui tosi vaivattomasti. Otin annetut ohjeet vastaan ja noudatin niitä – ei sen monimutkaisempaa. Ruokavalion helppous oli kyllä iso yllätys. Vaikka tietoa minulla oli ravitsemuksesta, nii ...

Lue kokonaan
group Created with Sketch.

Eroon sokerista ja herkuista -Ulla 34v. sanoo

Otin yhteyttä Kuntokompassiin ja Markoon koska juoksuharrastukseni jäi polvivaivojen takia katkolle. Olin päättänyt aloittaa kuntosalin pidemmän tauon jälkeen. Halusin ammattilaisen tekemän harjoitussuunnitelman ja kuntosaliohjelman. Tavoitteeni oli saada ne “viimeiset -10 kg ” pois. Ydinsanoma oli alusta alkaen, että salilla ei tar ...

Lue kokonaan
group Created with Sketch.

Blogi

12.9.2018

Voimaharjoittelun nousujohteisuus

Voimaharjoittelun nousujohteisuus on melkoisen vekkuli käsite. Se on myös sellainen, joka monelta tuppaa uupumaan lähes kokonaa...

Lue artikkeli

group Created with Sketch.

1.7.2018

Romanialainen maastaveto

Romanialainen maastaveto on varsin erinomainen liike takaketjun eli selän, pakaroiden ja takareisien vahvistamiseen. Kyseinen li...

Lue artikkeli

group Created with Sketch.