personal trainer helsinki töölö

Autamme sinut tavoitteeseen, jonka sinä määrität. Varaa maksuton ensikonsultaatio.

Pitkäjänteinen valmennussuhde tulosvastuullisen ja korkeakoulutetun Personal Trainerin johdolla on avain, jonka avulla saavutat tavoitteesi.

 

Oletko jo treenannut tarpeeksi pitkään ilman tuloksia? tai kokeillut useita erilaisia trendidieettejä ja pikakuureja? Tuloksetta.

Pitkäjänteinen valmennussuhde tulosvastuullisen ja korkeakoulutetun Personal Trainerin johdolla on vastaus ongelmiisi. Personal Trainerimme auttaa sinut tavoitteeseen, jonka sinä määrität.

Haluatko päästä elämäsi kuntoon, voida hyvin ja päästä vaivoistasi? Täysin yksityisellä studiolla, henkilökohtaisessa valmennuksessa – personal trainer apunasi?


Kuntokompassin kokenut ja korkeakoulutettu asiantuntijatiimi toivottaa sinut tervetulleeksi Suomen timanttisimpaan Personal Training -valmennukseen Helsingin keskustassa, Töölössä.


 

Tervehdys!

Kun kuulet sanat “Personal Trainer”, mitä mieleesi tulee ensimmäisenä?

Ehkä jostain lehtien sivuilta tuttu ylienergisen oloinen nuori kaveri, joka kertoo hengästyneenä kuinka tämä uusin ja trendikkäin pikakuuri pudottaa painoasi ja maagisesti tiputtaa vatsaasi sixpackin?

No, tätä ei meillä valitettavasti ole tarjolla.

Vaan ainoastaan tieteeseen, tutkimusnäyttöön ja vuosikymmenten kokemukseen perustuvaa tulosvastuullista henkilökohtaista valmennusta, aina pitkän tähtäimen suunnitelmalla.

Minkä eron se tekee käytännössä?

Ennen kaikkea sen, että treenisi kanssamme on huomattavasti mukavampaa ja saavutetut hyvät tulokset myös pysyvät (poikkeuksellisen suuri osa asiakkaistamme ovat pitkäaikaisia, monivuotisia, tyytyväisiä treenaajia).

Emme vaadi, että muutat elämäsi ylösalaisin saadaksesi tuloksia – päinvastoin, muokkaamme valmennusohjelmasi juuri sinun elämäntilanteesi ja tavoitteesi pohjalta.

Tässä on salaisuus pysyviin tuloksiin.

Haluamme, että kokemuksesi personal trainer valmennuksesta on huippuluokkaa – laadun maksimoidaksemme valmennuksesi koostuu näistä kolmesta pääelementistä:

 

Sivun lopusta löydät tarkemman kuvauksen Personal Training -palveluprosessistamme.

 • Täysi henkilökohtainen huomio kokonaisvaltaisen valmennuksen aikana yksityisstudion rikkumattomassa rauhassa
 • Etätuki studion ulkopuoliseen harjoitteluun (mikä on kuulemma jostain syystä hyvin harvinaista)
 • Koko valmennustiimimme monialainen ja korkeakoulutettu tuki – tarvittaessa voit saada esim. fysioterapeutin tai ravitsemusasiantuntijan neuvontaa (ilman eri veloitusta)

Tästä rakentuu sellainen kokonaisuus, joka pesee trendidieetit ja ruuhkaiset, epämukavat kuntosalit mennen tullen.

Tiedämme vuosien kokemuksesta, että jokainen ajattelee luonnollisesti olevansa erikoistapaus, johon ei edes valmennus tepsi. Kyllä, todennäköisesti myös sinä.

Siksi haluamme rauhoittaa mielesi heti alkuun ja osoittaa että pystymme auttamaan myös juuri sinua.

Mistä tiedät, kannattaako sinun hakeutua Personal Trainerin valmennettavaksi?

Kohtaamme joka päivä hyvin erilaisia ihmisiä, ja osaamme auttaa heistä jokaista. Sinun ei tarvitse kuulua johonkin tiettyyn joukkoon tai muottiin tullaksesi personal trainer valmennukseemme.

Olemme kuitenkin huomanneet, että meille hakeutuvat ihmiset kuuluvat yleensä yhteen neljästä seuraavasta kategoriasta:

 1. Aloitteleva treenaaja
 2. Kokeneempi aktiiviliikkuja
 3. Jojolaihduttaja
 4. Tavoitteellinen kehonmuokkaaja ja kiinteytyjä

Katsotaan, tunnistatko itsesi yhdestä (tai useammasta) näistä kuvauksista:

1. ALOITTELIJA – tarvitset innostajaa, tukea ja turvaa

Meille päädytään monista syistä – tässä muutamia yleisimpiä aloittelijoilla

❌ Olet kyllästynyt tuskailemaan yleisillä saleilla häpeän ja riittämättömyyden tunteiden kanssa, kun et tiedä teetkö asioita oikein ja vertaillen ehkä itseäsi muihin.

Isot ja ruuhkaiset kuntosalit ahdistavat (ja ajatus PT:n ohjauksesta muiden katsoessa tuntuu ehkä vielä polttavammalta).

❌ Pelkäät loukkaantumista, koska et ole varma teetkö kuntosalilla liikkeitä oikein – haluat että joku näyttää kädestä pitäen kaikessa rauhassa miten toimia.

❌ Et oikein tiedä, mistä aloittaa saadaksesi hyviä tuloksia – tarvitset sparraajan joka osaa kertoa täsmälleen mitä tarvitset, missä järjestyksessä, miten päästä tuloksiin.

❌ Haluaisit tukihenkilön, asiantuntevan valmentajan jolle olet positiivisessa mielessä tilivelvollinen – teillä on yhteinen agenda saada sinut huippukuntoosi!

 

Mitä hyötyjä aloittelija sitten löytää KuntoKompassin Personal Trainer -valmennuksesta?

✅   Löydät täysin uuden kipinän liikuntaan ja opit nauttimaan siitä aidosti – vähä vähältä ilman kiirettä.

✅   Saat ammattilaisen avun, jolla oikeasti saavutat tavoitteesi – ei tarvitse enää ruoskia itseään aina vaan kauemmaksi karkaavista tavoitteista.

✅   Räätälöimme koko ohjelman juuri Sinun arkeesi sopivaksi, ilman mittavia mullistuksia normaaliin elämääsi (muutokset tapahtuvat kuin varkain).

✅   Pääset vihdoin harjoittelemaan oikein, aina turvallisesti ja suorastaan nauttien.

✅   Saat käytännönläheiset opit ja avun terveellisen ravitsemuksen toteutukseen – ostoslistoja myöten jos niin haluat.

Jos tunnistit tästä jotain hyvin omakohtaiselta tuntuvaa, voit olla varma siitä että löydät etsimäsi Kuntokompassin luomasta, Suomen oloissa ainutlaatuisesta ympäristöstä.

Katso ja tutustu myös mitä asiakkaamme sanovat meistä. He ovat parhaita puolestapuhujiamme.

 

Alla olevalla videolla Tiina Kujamäki kertoo omista kokemuksistaan ja siitä kuinka hänen oma matkansa lähti täysin nollapisteestä, salinoviisina liikkeelle.

Tiinan koko tarinan löydät täältä.

 

Alla olevalla videolla pitkäaikainen asiakkaamme Rauli Niemi 57v. kertoo pysyvästä elämäntapamuutoksestaan ja yhteistyöstään valmentajansa Tommin kanssa. Rauli on ollut pian kymmenen vuotta asiakkaanamme.

Raulin tarinan voit lukea täältä.

 

Haluatko turvallisin ja miellyttävän startin omaan elämäntapamuutokseesi?

Mikäli tunnistit itsesi edellä olevista, niin ota rohkeasti se ensimmäinen askel kohti uutta elämääsi. Katsotaan yhdessä miten saamme sinut oikealle polulle viipymättä! Se onnistuu ottamalla yhteyttä meihin tuosta alta.

2. KOKENEEMPI TREENAAJA – haluat suunnitelmallisuutta ja pääsylippua uudelle tasolle

Meille päädytään monista syistä – tässä muutamia yleisimpiä nimenomaan kokeneemmilla treenaajilla:

❌ Teet hiki otsassa duunia salilla, mutta jokin mättää, koska tulokset jäävät laihoiksi etkä osaa itse arvioida mikä jää puuttumaan.

❌ Kaipaat enemmän suunnitelmallisuutta omaan harjoitteluusi ja oppia miten sitä ohjelmoidaan ja jaksotetaan oikeaoppisesti.

❌ Haluaisit itsellesi räätälöidyn vuosisuunnitelman, jotta etenemisestä tulisi johdonmukaista ja koko ajan askel askeleelta etenevää.

❌ Löydät itsesi turhauttavalta tasannevaiheelta – haluat sieltä pois ja mielellään heti, uusia ja kovempia tuloksia jahtaamaan!

Kärsit ehkä erilaisista jumitiloista, olkapääkivusta ja krempoista, etkä niiden takia pysty treenaamaan kunnolla tai ne rajoittavat elämääsi.

❌ Pohdit kuumeisesti missä vika: treenaat paljon, mutta et kehity – se turhauttaa ja saa etsimään lisätehoja.

 

Mitä hyötyjä konkaritreenaaja löytää KuntoKompassin Personal Trainer -valmennuksesta? 

✅  Saat objektiivisen ja asiantuntevan arvion tämän hetkisestä kunnostasi ja treeniesi tasosta – siltä pohjalta on hyvä ponnistaa yhä korkeammalle.

✅  Opit ymmärtämään syvällisemmin kehosi toimintaa, tuloksia tuottavan harjoittelun taustatekijöitä – tiedät mikä vaikuttaa ja mikä vastaavasti ei.

✅  Saat vihdoinkin tuloksia ilman turhauttavaa arpapeliä ja jatkuvia kokeiluja oman terveyden kustannuksella.

Pääset harjoittelemaan kuntouttaen sekä ennaltaehkäisten kipuja sekä erilaisia vaivoja fysioterapeuttiemme johdolla – rajoitteiden sijaan keskityt mahdollisuuksiin!

 

Alla olevalla videolla Elli Kauppinen 24v. kertoo omista kokemuksistaan Kuntokompassin valmennuksesta. Hän on entinen kilpaurheilija ja itsekin personal trainer.

Ellin koko tarinan voit lukea täältä.

 

Alla olevalla videolla Antti-Ville Räisänen kertoo kuinka hän nosti oman suorituskykynsä uudelle tasolle Kuntokompassin palveluiden avulla.

Antti-Villen kokemukset löydät kokonaisuudessaan täältä.

Haluatko rikkoa tasanteen ja nostaa tekemisen tason uusiin ulottuvuuksiin?

Jos näit yllä jotain tutulta tuntuvaa, voit olla varma siitä, että löydät etsimäsi Kuntokompassin luomasta, Suomen oloissa ainutlaatuisesta Personal Training Studion ympäristöstä.

Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä miten nostamme sinut uudelle tasolle!

3. JOJOLAIHDUTAJA – Personal Trainer tarjoaa viimein pysyviä tuloksia ilman elämänmullistuksia

Meille päädytään monista syistä – tässä muutamia yleisimpiä syitä jos olet jojoillut painosi kanssa pitkään:

❌ Olet kyllästynyt ikuiseen jojoiluun ja painon kanssa taisteluun, uudestaan ja uudestaan – vaikka olisit saanutkin välillä tuloksia, kilot palaavat aina takaisin.

❌ Et yksinkertaisesti jaksa tällä hetkellä pitää omasta hyvinvoinnistasi kovin hyvää huolta vaikka haluaisitkin – elämä tuntuu liian raskaalta.

❌ Et kestä enää jatkuvaa itsekritiikkiä omaa vartaloasi kohtaan (ja olettamaasi muiden kritiikkiä).

❌ Haluat löytää luonnollisen suhtautumistavan ravitsemukseen, ei itseä kiristämällä vaan rennosti, viisaasti ja jopa nauttien.

 

Entä miten laihduttaja konkreettisesti hyötyy Kuntokompassin Personal Trainer -valmennuksesta? 

✅  Saat pysyviä tuloksia – olet totaalisen kyllästynyt 6 viikon pikadieetteihin, jotka toimivat hetken ennen paluuta tavanomaiseen arkeen ja oloon (suurella pettymyksellä).

✅  Löydät vihdoin tasapainon, rauhan ja ilon elämääsi.

✅  Saat sekä pika-apua elämänlaatusi kohentamiseen että varmuuden siitä, että kilot myös pysyvät poissa!

✅  Pääset jälleen nauttimaan elämästä hyväkuntoisena ja viettämään aktiivista vapaa-aikaa lähimmäisiesi kanssa.

Haluatko todella päästä eroon ikuisesta laihduttamisesta? Se on oikeasti mahdollista, meidän salien läpi on kulkenut lukuisia esimerkkejä siitä.

 

Alla olevalla videolla Ida 30v. kertoo omia kokemuksistaan Kuntokompassin palveluista.

Idan koko tarinan löydät täältä.

 

Haluamme esitellä sinulle myös jojolaihduttaja Suvin – ja kuinka hän karisti 20 kg lopullisesti. Kuinka lopettaa jojoilu? Ja miten saada pysyviä tuloksia?

Suvin koko tarinan löydät täältä.

 

Kannattaa lukea myös Kallen tarina. Hän laittoi elämäntapansa ja habituksensa täysin uuteen uskoon.

Kallen tarinaan voit tutustua täältä.

 

Johanna aloitti aikoinaan oman taipaleensa kanssamme ja lopputuloksena oli uuden elämäntavan omaksuminen sekä jojoilukierteestä eroon pääseminen.

Johannan koko tarinan voit lukea täältä.

 

Haluatko olla seuraava ”eroon jojoilusta” menestystarinamme?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin laadimme sinulle elämäsi muuttavan suunnitelman, jonka seuraaminen ei ole vaikeaa eikä ikävää. Matkan kulkeminen voi olla jopa hauskaa ja laihtumista tapahtuu täysin huomaamatta sivutuotteena!

4. KROPAN MUOKKAAJALLE – Personal trainer tuo vihdoin optimituloksia, joista olet tähän asti vain haaveillut

Siinä ei ole mitään vikaa, että haluat mahdollisimman hyväkuntoisen kehon, josta itse nautit.

Tässä muutama syy miksi kaltaisesi kehonmuokkauksesta kiinnostuneet ihmiset löytävät tiensä KuntoKompassin personal trainerien valmennukseen: 

👉  Haluat yksinkertaisesti tuntea olosi upeaksi vartalossasi.

👉  Tavoitteenasi on sopivasti lihaksikas ja suorituskykyinen kroppa, yhdessä paketissa.

👉  Olet kokeillut netistä löytämiäsi harjoitusohjelmia tuloksetta ja haluat kokea miten korkeakoulutetun PT:n kyydissä saavutat tavoitteesi.

👉  Haluat tietoa ja kokemusta siitä miten nimenomaan kehon muokkaamiseen tähtäävä harjoittelu tapahtuu – jotta voit jatkaa sitä omatoimisesti, ympäri vuoden.

 

Miten sitten kehonmuokkaaja hyötyy Kuntokompassin kuuluisasta Personal Trainer -valmennuksesta? 

✅ Tykkäät treenata kovaa ja tavoitteellisesti – nyt saat siihen kumppanin, joka sparraa sinua samassa hengessä ja varmistaa että tuloksia tulee!

✅ Nostat harjoittelusi laadun aivan uudelle tasolle – se näkyy myös tuloksissasi.

Opit lisää kropan muokkaamiseen liittyvästä harjoittelusta – tarkkaa täsmätietoa, jota voit vapaasti käyttää vuodesta toiseen hamaan tulevaisuuteen.

✅ Saat nopeasti, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti loistavia tuloksia (joista olet unelmoinut jo jonkin aikaa, nyt niistä tulee totta)!

✅ Pääset treenaamaan juuri niillä metodeilla, joilla jo tuhannet PT-asiakkaamme ovat ennen sinua onnistuneet kehonmuokkauksessa ja kokemaan ne samat muutokset, joita näet asiakaskertomuksissamme.

✅ Pääset näyttämään ennen kaikkea itsellesi (ja miksei muillekin), että saavutat tavoitteesi, jotka itsellesi asetat!

 

Jos näistä yksi tai useampi kuulosti tutulta, ota ihmeessä ensiaskel ja tule studiollemme keskustelemaan tavoitteistasi.

Koska meillä on todellista todistusaineistoa onnistuneista ja tyytyväisistä treenaajista, ja se joukko kasvaa koko ajan.

Alla vain muutama esimerkki:

Haluatko liittyä joukkoon saavuttamaan tavoitteesi?

Ota yhteyttä niin keskustellaan yhdessä lähtökohdistasi ja tavoitteistasi, ja tehdään vedenpitävä “sotasuunnitelma”.

 

Personal Training Studiomme sijaitsevat Helsingin keskustassa

Kuntokompassi Personal Trainer Studio


Löydät monitammatillisen tiimin saman katon alta Personal Training Studioiltamme.

👉  Helsingin Studio  7 – Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki

👉  Helsingin Studio 38 – Mannerheimintie 38, 00100 Helsinki

Kuntokompassi Personal Training Studio osoite

personal trainer palaute kokemus kuntokompassi

 

Mitä tehokkaaseen Personal Trainer – valmennukseesi kuuluu Kuntokompassilla?

Saat meiltä aina taatusti yksilöllistä palvelua. Taustalla on vuosien aikana huippuunsa hiottu 6 -vaiheinen prosessi, jota jokainen valmentajistamme soveltaa ammattitaidolla aina asiakkaan elämäntilanteeseen sovittaen.

Kokemus on kiistatta osoittanut, että askel askeleelta etenevä pitkäjänteinen valmennuspolkumme toimii selvästi parhaiten – kuitenkin samalla ottaen huomioon uniikin elämäntilanteesi.

Voit tutustua siihen seuraavaksi päällisin puolin, kerromme mielellämme sitten ilmaisessa ensitapaamisessa lisää ja ajan tähän voit varata alta.

 

Käydään seuraavassa läpi tämä 6 vaiheinen prosessi:

1. Alkuhaastattelu ja arviointiharjoitus

Ensimmäinen tapaamisemme sisältää haastattelun, arviointiharjoituksen ja alkumittaukset.

Haastattelussa käydään läpi tavoitteitasi valmennuksen suhteen. Pyrimme kartoittamaan keskeisimmät tekijät, jotka huomioidaan tulevassa valmennusohjelmassa.

Valmentajasi teettää Sinulle myös kartoittavan harjoituksen. Näin saamme nopeasti tärkeää tietoa tämän hetkisestä fyysisestä tilastasi ja pystymme seuraamaan edistymistäsi kaikilla tärkeimmillä mittareilla.

Kartoitus antaa meille kattavat tiedot, joilla rakentaa sinulle toimiva harjoitussuunnitelma.

a) Alkuhaastattelu:

 • Liikunta- ja terveyshistoriasi
 • Elämäntapojesi kartoitus (uni, työ, perhe, ruokailu, harrastukset, yms.)
 • Valmennuksesi tavoitteiden löytäminen, määrittäminen ja sopiminen

b) Arviointiharjoitus:

 • Motorinen taitavuus & kehonhallinta
 • Liikkuvuus & stabiliteetti
 • Voimatasot & lihastasapaino

kokemuksia kuntokompassi Irene Etäsalo

2. Alkumittaukset ja testit 

Valitsemme sinulle alkuvaiheen testit ja edistymisen seurantamenetelmät aina määrittämäsi tavoitteiden perusteella.

Kehonkoostumuksen muutoksiin liittyvissä tavoitteen asettelussa käytämme edistymisen seurannassa mm. Inbody-kehonkoostumusmittausta, ympärysmittoja ja kuvia.

Näin tiedämme tarkkaan, mitä muutoksia tapahtuu painossa, rasvamassassa ja lihasmassan kasvussa. Laihduttajalle, kiinteytyjälle ja kropan muokkaajalle edellä mainitut ovat tärkeitä seurannan osa-alueita.

Voimatasojesi kehittymisen seurantaan taas toimivat erinomaisesti niin sanotut benchmark -liikkeet. Niiden kautta pystymme kätevästi seuraamaan voimatasojesi kehitystä.

Kestävyyskuntoa voimme tarvittaessa testata ja seurata usealla eri menetelmällä. Jopa tarkimmalla mahdollisella tavalla – hengityskaasuista mitattuna (lisäpalveluna).

Myös lihastasapainoa, liikkuvuutta ja stabiliteettia arvioimalla saamme tärkeää tietoa siitä, minkälaisia heikkoja lenkkejä sinulta saattaa löytyä.

Tärkeintä on seurata tavoitteisiisi liittyviä asioita, joissa halutaan muutosta tapahtuvan. Testeillä ja seurannalla varmistamme, että valmennuksen todella vaikuttaa ja saat rahoillesi vähintäänkin odottamasi vastineen.

Seuraamme (riippuen tavoitteestasi) kanssasi mm. seuraavia:

 • Kehonkoostumus
 • Voimatasot
 • Kestävyyskunto
 • Lihastasapaino, liikkuvuus ja stabiliteetti

personal trainer mittaa inbodya

3. Yksilöllinen harjoitussuunnitelma 

Oma Personal Trainerisi laatii sinulle henkilökohtaisen harjoitusohjelman kartoitettujen taustojen ja tavoitteesi pohjalta.

Suunnitelmiasi myös päivitetään säännöllisesti. Tämä takaa säännöllisen ärsykkeen vaihtelun, joka on yksi tärkeistä tekijöistä kehittävässä harjoittelussa.

Personal Trainerisi huomioi harjoitussuunnitelmassa kokonaisvaltaisesti kaikki kunnon osa-alueet. Näihin luetaan mm. voima-, kestävyys-, kehonhallinta- ja liikkuvuusominaisuudet.

Harjoitussuunnitelmassa huomioidaan, aina tavoitteesi pohjalta:

 • Jaksosuunnitelmat, viikko-ohjelmat ja päivärytmitys.
 • Voima, kestävyys ja huoltava harjoittelu.
 • Lihastasapaino, ryhti ja kehonhallinta.
 • Liikkuvuus ja stabiliteetti.

 

personal trainer harjoitusohjelma

4. Monipuolinen ravintovalmennus 

Terveyttä, arjessa jaksamista ja suorituskykyä tukeva ravitsemus on tärkeä osa valmennusprosessiasi.

Saat laadukkaan, tasapainoisen sekä tavoitetta tukevan ruokavalion, se on käytännössä perusedellytys tuloksille. Sen täytyy olla myös sinua varten yksilöllisesti rakennettu, yhdistäen uutta vanhoihin hyväksi todettuihin tottumuksiin.

Muutokset ja korjaustoimenpiteet tehdään aina elämäntilanteeseesi ja toimivaan arkeen sopiviksi – ei koskaan väkisin, hampaat irvessä tai jotain tiukkaa mallia noudattaen.

Ravintovalmennuksesi sisältää:

 • Ravintopäiväkirja-analyysin
 • Palautteen ja ruokaohjelman laadinnan
 • Ravitsemusasiantuntijan konsultointi.

Moniammatillisesta tiimistämme löytyy myös ravitsemusasiantuntija, joka osaa auttaa erityisesti kun kyse on erityisruokavaliosta, ruoka-aineallergiasta tai sairaudesta. Tätä kautta saat tarvittaessa vielä syvällisempää ja erityisosaamista vaativaa lähestymistä ravitsemukseen.

 

5. Harjoitustapaamiset rauhallisella PT studiolla 

Olemme vuosien kokemuksella jalostaneet moniin erilaisiin tarpeisiin, tavoitteisiin ja lähtökohtiin soveltuvan valmennusmallin. Ja siinä kaiken perustana on säännöllinen tapaamisrytmi oman valmentajasi kanssa rauhallisella ja yksityisellä Personal Training Studiolla.

Tällä toimintatavalla pystymme takaamaan Sinulle todelliseen vaikuttavuuteen ja tuloksiin johtavan Personal Training -polun.

 • Valmennustapaamiset toteutetaan kahdella Personal Training Studiollamme (Mannerheimintie 38 ja Pohjoinen Hesperiankatu 7)
 • Studiolla harjoittelet aina rauhassa, turvanasi 100% kannustava personal trainer
 • Voit unohtaa ulkopuoliset häriötekijät ja arvostelevat katseet – treenaa rauhassa
 • Sinun ei tarvitse mennä yleiselle salille tuntemaan häpeää, riittämättömyyttä ja huonommuutta – treenaat täysin omalla tavallasi, omassa rauhassa, ohjattuna

HUOM! Emme tarjoa studioilla omaharjoitteluaikaa PT-tapaamisten lisäksi.

Haluamme pitää kiinni rauhallisesta ilmapiiristä ja harjoitusmiljööstä kaikille asiakkaille.

Tämä helpottaa personal trainerin ja asiakkaan välistä vuorovaikutusta sekä takaa valmennuksen laadukkaan toteuttamisen. Tämä takaa myös ruuhkattoman kokemuksen saleillamme.

Kuntokompassi Personal Training Studio

6. Etätuki ja konsultointioikeus oman asiakastilin kautta 

Valmennuksen edetessä tulee luonnollisesti jaksoja, jolloin et näe valmentajaasi viikoittain. Ei hätää, sillä valmentajamme ovat käytettävissäsi myös treenien ulkopuolella.

 • online.kuntokompassi.fi oman asiakastilin kautta
 • Koko sopimuskauden ajan

Kasvotusten tapahtuvien ohjaustapaamisten vastapainoksi projektiin kuuluu koko sopimuskauden ajaksi konsultointioikeus ja etätuki.

Tämä toteutetaan oman PT Online verkkoympäristön ja henkilökohtaisen asiakastilin kautta.

PT online asiakastili on virtuaalinen tukikohta asiakkaan ja valmentajan välillä. Tililtä löytyy kaikki valmennusmateriaalit, alkumittaukset, harjoituspäiväkirja, seurantatulokset, raportointi ja viestintätyökalut.

Valmentajamme toimivat aina kunnioittavasti vuorovaikutustilanteissa ja välittävät aidosti jokaisesta asiakkaastamme – myös sinun erityistarpeistasi.

Mutta nyt kun tiedät jo lähes kaiken mitä tuleman pitää, summataan asiat yhteen:

Mitä siis konkreettisesti saat lähtiessäsi Personal Trainer valmennukseen Kuntokompassilla?

Loppujen lopuksi kyse on tuloksista, ja prosessista joka on hiottu niin korkeatasoiseksi että se takaa tuloksesi.

Varmistaaksemme että näin tapahtuu myös sinun ainutlaatuisessa tilanteessasi, pakettiin kuuluu aina seuraavaa:

✅  Kokonaisvaltainen ja pitkäjänteinen valmennusjakso, joka takaa tulokset, lähdet liikkeelle sitten mistä tilanteesta hyvänsä (kuinka monen PT:n olet nähnyt takaavan tuloksesi?)

✅  Saat valmennuskokonaisuuden, joka on räätälöity ottaen huomioon elämäntilanteesi, tavoitteesi ja mahdollisuutesi panostaa treenaamiseen (usko tai älä: kovempi treenaaminen ei aina tuo parempia tuloksia)

✅  Tämä kokonaisuus on aina ainutlaatuinen ja syntyy sinun ja sinulle valitun valmentajasi vuorovaikutuksesta (ei siis “yhden koon ohjelmia” joita joutuu toteuttamaan hampaat irvessä)

Tiedämme kokemuksesta, että yllä kuvaillun kaltainen kokemus vetoaa hyvin moniin parempaa kuntoa ja energisempää arkea havittelevia ihmisiä.

Mutta älä ajattele, että yrittäisimme väkisin myydä sinulle jotain tällä sivulla.

Se ei olisi järkevää kummallekaan meistä, eikä edes tarpeen – valmennettaviemme määrä on kasvanut valtavaa vauhtia jo pian 10 vuotta peräjälkeen, siinä määrin että olemme avanneet jo toisen studion vastataksemme kysyntään.

Haluamme aina varmistaa ennen liikkeelle lähtöä, että sovimme 100% hyvin toisillemme ja startti tapahtuu yksissä tuumin.

Siksi ensimmäinen askeleesi on ottaa vain meihin yhteyttä. Me huolehdimme lopusta.

 

 

Innostunein treeniterveisin,

KuntoKompassin PT-tiimi

P.S. Haluatko tietää, mikä tekee KuntoKompassin PT-valmennuksesta ainutlaatuisen?

Se liittyy korkeakoulutetun ja kokeneen asiantuntijatiimin lisäksi arvoihimme:

 • Henkilökohtainen valmennussuhde 🔥
 • Innostuminen liikunnasta 😍
 • Tulosvastuullisuus ja turvallisuus 🤝
 • Yksityisyys ja luottamuksellisuus

Nämä tekijät tuottavat sellaisen yhdistelmän, mitä et muualta löydä.

Tule vaikka tutustumaan niin näet omin silmin – ota yhteyttä niin me hoidamme loput.

 

P.P.S. Sinua voi kiinnostaa myös Hyvä Personal Trainer -kirjoitus, jossa on määritelty kriteerejä laadukkaan ja vastuullisen valmennustoiminnan toteutukselle.

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).