Kalle, 33 v. Rasvaprosentti ryminällä alas

-30kg kevyempänä kelpaa tepastella

 

Se kuinka aidosti ja empaattisesti Juuli otti minut vastaan ensimmäisellä tapaamisellamme jäi minulle ikuisesti mieleen. Positiivisuus, usko paremmasta ja motivaatiokipinän kylväminen. Siitä se kaikki lähti ja matka oli mitä mainioin. Se mikä yllätti ehkä eniten oli se rentous ja hauskuus jonka saimme Juulin kanssa yhdessä aikaan. Missään vaiheessa ei tehnyt mieli heittää hanskoja tiskiin vaikka välillä oli lyhyttä sairastelua ja painon junnaamista.

Aloitin valmennuksen Kuntokompassin Personal Training Studiolla Juulin kanssa elokuussa 2013. Päätin alunperin hakeutua personal trainerin pakeille painon hiivittyä reilusti ylipainon puolelle ja yleiskunnon ollessa luokkaa riittämätön. Laiskuus ja motivaation puute (pitkien työpäivien päätteeksi) olivat ehkä ne keskeisimmät (teko) syyt liikkumattomuudelle ja passiivisuudelle. Tavoitteenani oli alussa -15kg painonpudotus -15kg ja kauttaaltaan yleiskunnon kohotus.

2014 kesäkuussa oltiin sitten sellaisessa tilanteessa, että vaakalukema näytti -30kg ja hapenottokyky oli moninkertaistunut. En alkuun käsittänyt että noin paljon ehtii saada vuodessa aikaiseksi. Tulevan tavoitteen asettelun suhteen aion harjoitella enemmän juoksupainotteisesti ja Kuopion puolimaratonin jälkeen sitten katsotaan uusia tavoitteita. Jos tätä projektia pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, niin se on päämäärätietoisuus. On ollut upeaa tehdä hommia aina niin iloisen ja energisen Juulin kanssa. Juuli on valmentajana sellainen, joka hoitaa homman kuten kuuluu ja sitoutuu projektiin sen vaatimalla asenteella.

kalle inbody

kallen vo2 aerolution testi

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).