Kuntokompassi Kokemuksia, Sari Hammarén-Malm 54v. – Tarvitsen sellaisen ihmisen, joka sanoo ”Tee vielä yksi!”

Sari Hammarén- Malm 54v.

Kuntokompassi kokemuksia: Sari Hammarén-Malm:

Mä olen vähän sellainen tyyppi, että mä tarvitsen sellaisen ihmisen, joka sitten sanoo, että ”vielä yksi” ja ”tsemppaa nyt vähän” ja sen, että vähän jopa pakottaa tekemään näitä asioita

katso videolta Sarin tarina kokonaisuudessaan

Olen Sari, 54-vuotias erikoislääkäri ja harrastan pääsääntöisesti ratsastusta. Kuntosaliharjoittelu on minulle tällaista oheisharjoittelua kunnon kohottamiseksi.

Miksi päätit hankkia itsellesi personal trainerin?

Teen paljon istumatyötä ja leikkaussalissa lisäksi staattista työtä ja se on keholle tosi raskasta.  Näin ajan mittaan olen todennut, kun lapsetkin ovat lentäneet pois kotoa, että mulla on vähän enemmän aikaa ja voin käyttää sitä aikaa itseeni.

Mä olen vähän sellainen tyyppi, että mä tarvitsen sellaisen ihmisen, joka sitten sanoo, että ”vielä yksi” ja ”tsemppaa nyt vähän” ja sen, että vähän jopa pakottaa tekemään näitä asioita. Minä toisin sanoen tarvitsin/tarvitsen pt:n.

Viime vuonna kun Covid alkoi aloin etsiä paikkaa mistä löytäisin valmentajan ja päätin sitten tulla tänne Kuntokompassille.

Mitä muutoksia on tapahtunut valmennuksen alusta tähän päivään?

Varmasti on tullut voimaa lisää! Me ollaan Tommin kanssa treenattu tosi järjestelmällisesti. Hän on keskittynyt juuri niihin asioihin, mihin olen halunnut. Mä olen halunnut kiinteyttä ja lihasvoimaa itselleni. Ja keskivartalon hallintaa, jota tarvitsen ratsastusharrastuksessa.

Kyllä vastukset on noussut ja leuanvedot lisääntyneet tässä harjoitusten myötä ihan mainittavasti

Kenelle suosittelisit henkilökohtaista valmennusta Kuntokompassilla?

Kyllä mun mielestä jokainen, joka haluaa järjestelmällisesti ja systemaattisesti tehdä asioita ja tehdä niitä oikein. Ainakin painonnostossa ja kuntosalitreeneissä se, että liikkeet tekee oikein on hirveän tärkeätä. Jos niitä painoja vaan räiskii menemään niin voi olla, että saa enemmän vahinkoa aikaan kuin hyötyä. Niin kyllä sellainen ihminen ilman muuta, joka ei ole aikaisemmin tehnyt mitään.

Toisaalta sitten tällainen tyyppi kuten minä, joka liikkuu aika paljon saa siitä säännöllisestä potkimisesta aika paljon poweria lisää

Mikä on ollut parasta valmennuksessa?

No kyllä se 10 leukaa menee toppiin!

Varmaan sellainen kolme vuotta sitten sain ensimmäisen leuan, joten ei tässä nyt ihan hirveän kauan ole näitä treenattu ylipäätään

Myös maastavedot ovat parantuneet, joten kyllä kauttaaltaan sitä voimaa on selvästi tullut roimasti lisää. Kyllä mä huomaan sen ihan jokapäiväisessä elämässä mun arjessa.

Tämä on kokonaisuudessaan tosi kivaa ja joka kerta on todella kiva tulla tänne!

Mitä tavoitteita sinulla on tällä hetkellä treenirintamalla?

No maastavedoissa nousee nyt se vähän reilu 80kg, joten kyllä se 100kg pitää saada tässä jossain kohtaa rikki niin voi sanoa silläkin saralla jonkun tavoitteen saavuttanut

Tämä on mun mielestä tosi kiva ja siisti paikka. Tänne on aina kiva tulla. Täällä on rauhallista ja täällä voi rauhassa treenata ohjaajan kanssa. Aina on laitteet hyvin käytössä. Ihmiset on mukavia ja täällä näkee usein samoja naamoja treenaamassa samoihin aikoihin.

Tämä on tosi kannustava paikka! Ilman muuta suosittelen!

Kiinnostunut personal trainer ja fysioterapiapalveluistamme?

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).