Tommi Niittylä

Liikuntaneuvoja & Personal Trainer

Personal Trainer Tommi Niittylä on pohjakoulutukseltaan liikuntaneuvoja ja hän työskentelee Kuntokompassin Persinal Trainig Studiolla osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 7

Arjen realiteetit ovat ensimmäinen ja tärkein asia mikä tulee huomioida tavoitteiden asettelussa

Tervehdys,

Olen vuonna-79 syntynyt miehenraakile ja Kuntokompassin Personal trainer. Asun tällä hetkellä Espoossa ja työskentelen Kuntokompassilla Helsingissä. Työurani sekä valmennustaustani on monenkirjava jo reilun 15 vuoden ajalta. Valmistuttuani Vierumäeltä liikuntaneuvojaksi olen työskennellyt ison kuntosaliketjun sekä kunnan palveluksessa, ennen siirtymistäni Kuntokompassin (v. 2012) leiriin. Asiakaskuntani on aina koostunut kaiken ikäisistä aikuisista ja kunnalla töitä tehdessä mukaan mahtui myös lapset sekä nuoret. Urheiluvalmennuksen puolella olen toiminut liigatason jääpalloilijoiden ja nuorten muodostelmaluistelijoiden fysiikkavalmentajana.

Monipuolisen asiakaskuntani johdosta olenkin mielestäni ollut etuoikeutettu päästessäni  työurallani tutustumaan ja ratkomaan eri ikäisten arjen tuomia haasteita, liikunnan ja elämäntapamuutosten suhteen. Sen olenkin ajan saatossa oppinut, että arjen realiteetit ovat ensimmäinen ja tärkein asia mikä tulee huomioida tavoitteiden asettelussa. Silloin, kun ihminen ymmärtää ja hyväksyy oman arkensa asettamat vaatimukset, pystytään määrittelemään järkevät ja saavutettavissa olevat tavoitteet.  Näihin edellä mainittuihin seikkoihin pyrinkin aina valmennussuhteessa tuomaan asiakkaalle työkalut, joita hän voisi itse käyttää pitkälle valmennuksen päätyttyäkin.

Valmentajana pyrin aina huomioimaan asiakkaan erittäin henkilökohtaisesti. Olen myös valmentajana vaativa ja kannustava. Rohkaisen myös valmennettaviani olemaan vaativia minua kohtaan, sekä rohkeasti kyseenalaistamaan ja kysymään asioista. Pidän tärkeänä että valmennettavani on tietoinen siitä, mitä tehdään ja miksi.

Personal Trainer Tommi Niittylä

Oma arkeni pyörii vahvasti harrastukseni ja perheen ympärillä. Perheeseen kuuluu avopuoliso ja hänen 14-vuotias poika. Harrastukseni jo 35 vuoden ajan on ollut jääpallo. Viimeiset 25 vuotta on mennyt pelatessa lajia korkeimmalla sarjatasolla. Tässä kohtaa käyttäisinkin harrastuksen sijasta sanaa elämäntapa. Tähän kun lisätään pojan harrastukset, jalkapallo ja jääkiekko, niin eipä tarvitse miettiä mitä tekisi vapaa-ajalla :)