Kuntokompassi Kokemuksia: Aino Saarilahti 39v. – Keskellä ruuhkavuosia kaipasin ulkopuolista apua päästäkseni takaisin hyvään kuntoon

Kuntokompassi kokemuksia, Aino Saarilahti 39v:

Mun mielestä tämä mun kehitys ja muutos tässä mun fiiliksessä on ollut tosi nopeaa. Ihan huikeeta kuinka paljon on saanut sitä lisäenergiaa ihan arkeen

katso yllä olevalta videolta Ainon tarina

Moikka! Olen Aino, pian neljäkymmentä vuotta. Mun elämä on ollut tässä viime vuosina tosi hektistä ruuhkavuosiarkea. Mulla on vaativa työ ja kaksi aika pientä lasta, jotka harrastaa paljon. Elämä on aika pitkälti sitä, että koko ajan on kiire johonkin. Sille omalle treenille ei ole meinannut olla aikaa. Aika on siis ollut hyvin kortilla.

Olen liikkunut yleensä aina tosi paljon. Mä olen harrastanut nuorena kilpaurheilua (pikajuoksua) ja senkin jälkeen treenannut tosi aktiivisesti. Kaipasin kuitenkin tässä vaiheessa pidemmän tauon jälkeen tällaista tavoitteellisempaa harjoittelua.

Miksi otit yhteyttä Kuntokompassiin?

Erityisesti nyt kun korona-aika vei etätöihin niin arjesta oli jäänyt tosi paljon hyötyliikuntaa pois. Ja se treeni mitä tässä korona-aikana oli saanut tehtyä oli ollut sitä, että kävin jonkun verran lenkillä ja tein vähän kotijumppaa ja sellaista.

Huomasin, että olin jäänyt kaipaamaan sellaista tavoitteellisempaa, suunnitellumpaa ja säännöllisempää liikuntaa

Tuli sitten sellainen olo, että haluan tehdä kunnon ryhtiliikkeen ja haluan jonkun ammattilaisen sparraamaan

Miten homma on edennyt?

Siitä lähtien kun on käynyt täällä Kuntokompassilla Lassen luona, niin treenirytmi on tullut säännöllisemmäksi. Sen lisäksi, että käyn Kuntokompassilla kerran viikossa niin käyn sitten aina toisen salikerran tekemässä itsenäisesti ja sen lisäksi lenkkeilen jonkun verran päälle.

Se mistä olen ollut tosi yllättynyt, että vaikka ollaan treenattu vasta aika lyhyt aika niin tuntuu, että oma kuntotaso on noussut tosi paljon!

Ja sitä kautta myös oma yleinen jaksaminen ja vireystaso, kun on nyt taas lisännyt voimatreeniä, niin se on näkynyt tosi selvästi.

Sinulla on fysioterapeutti ohjaaja. Onko sinulla sinulla jotain tuki-ja liikuntaelin vammoja?

Mulla on melkein kymmenen vuotta vanha aika paha nilkkavamma ja se on huomioitu mun treeneissä tosi hyvin. Mulla on sellaisia tiettyjä liikkeitä, joita mä erityisesti teen kotona tai silloin kun mä käyn itse salilla. Ne liikkeet tukee ja kuntouttaa niitä rajoitteita, joita vanhasta vammasta on jäänyt. Vaikka en erityisesti tullut Kuntokompassille kuntouttaakseni nilkkaa, on tosi hyvä, että ohjaajani Lasse on fysioterapeutti

Kuinka kauan olet ollut asiakkaana Kuntokompassilla?

Nyt olen ollut sellaisen kolmisen kuukautta eli tuosta alkusyksystä aloittelin täällä.

Mulla on ollut tavoitteena päästä ihan kaikin tavoin sellaiseen vanhaan hyvään kuntoon. Sillä tavalla, että olo tuntuu siltä kuin siihen on normaalisti tottunut. Ja mun mielestä tässä on nyt aikalailla päässyt sillä tavalla kunnolla vauhtiin.

Olin siinä aika alussa muutaman viikon kipeänä, joten jos tämä olisi ollut vaan joku lyhyempi startti, niin siihen helposti osuu justiinsa joku poikkeama. Ja se sitten jo itsessään vesittäisi sen.

Tässä kuitenkin haluaa päästä kunnolla kiinni niihin treenirytmeihin ja saada tavat taas rutiineiksi, niin kyllähän se vaatii pidemmän ajan eikä niin, että tämä olisi vaan yksittäinen kuntokuuri.

Kenelle suosittelisit henkilökohtaista fysioterapeuttia/ valmentajaa Kuntokompassilta?

Ihan kuka tahansa hyötyisi, mutta aidosti tosiaan ihan kuka tahansa.

Mä olen itse kokenut, että mun lähtötilanne, elämäntilanne ja toisaalta muutenkin taustat ja tavoitteet on huomioitu tosi yksilöllisesti.

Tämä yksilöllisyys on huomioitu mun mielestä tosi hyvin koko tässä Kuntokompassin konseptissa.

Tämä mun kunnon kehitys ja muutos tässä mun fiiliksessä on ollut tosi nopea. Ihan huikeeta kuinka paljon on saanut sitä lisäenergiaa ihan arkeen. Ja vaikka nyt eletään näitä vuoden pimeämpiä kuukausia, jolloin yleensä ei olla ihan pirteimmillään niin tuntuu, että nyt on jotenkin jaksanut tosi hyvin!

Kiinnostunut personal trainer ja fysioterapiapalveluistamme?

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).