Kuntokompassi Kokemuksia Maya Poutala 38v. – Kroppani tarvitsee salia, vaikken siitä pidäkään

Kuntokompassi kokemuksia Maya: Saliharrastus ei koskaan ole ollut minulle minkään sortin intohimoon.

olen kuitenkin tarvitsevani sitä, koska olen hyvin yliliikkuvaa ja on aika paljon vammataustaa. Käytän salilla erityisesti siksi, että pystyisin tekemään itselleni mieluisia asioita

Katso ylläolevalta videolta Mayan tarinan

Moikka!

Olen Maya Poutala 38-v. ja työskentelen lastensuojelussa.

ensimmäinen on entuudestaan ​​jo liikunnallinen tausta. Ratsas kanssa meni yhteensä sellaiset 30-vuotta, suurimman osaksi kilpatasolla. Se on nyt taakse jäänyttä elämää.

Ratsastuksen lisäksi olen harrastanut paljon muitakin lajeja, tulee juoksu kuuluu edelleen lemppareihin.

Saliharrastaus ei ole koskaan ollut minulle todellakaan minkään sortin intohimo. alku on hyvin yliliikkuvat nivelet ja aika paljon vammataustaa, joten tiedän tarvitsevani voimaharjoittelua pysyäkseni kunnossa

Miksi pääti hankkia itsellesin valmentajan/ fysioterapeutin?

Ratsastusuran loputtua hoiton, että paikat alkoi mennä rikki. Tuli kaikenlaista hassua vammaa, jolle en itse oikein löytyy syytä. Näiden takia mietin, että olisi hyvä saada ammattilaisen apua erityisesti salitreeniin. Fyssaritaustaisen valmentajan avulla varmistaisin, että se olisi turvallista ja myös osaa, jotta se kehittäisi mahdollisimman hyvin lihaskuntoa ja tukisi mun muita lajeja.

kokemuksia kuntokompassi Maya Poutala

Kuinka kauan olet ollut Kuntokompassin asiakas?

Olen olut Kuntokompassilla nyt kahdeksan kuukauden. Olen nyt täällä studiolla aika pitkälti yhden kerran. Nykyään ollaan vähän harvetettu tapaamisrytmiä niin, että tavataan Roosan kanssa joka toinen viikko.

Tässä on tapahtuvaa asiaa. Ollaan myös selvitty erinäisistä haasteista ja pienistä vammautumisista. Tässä on ollut mahtavaa, että ollaan pystytty treenaamaan vammoista, koska Roosa on fysioterapeutti ja tietää mitä kannattaa ja pitää tehdä.

Roosan kanssa meillä on aivan mahtava meininki – vaikka saliharrastus ei vieläkään ole mitään intohimo enkä sitäkään rakasta. Oikeastaan ​​se on aika hirveetä. Meillä on silti tosi hauskaa ja tehdään aina täysillä loppuun asti.

Olen päättänyt, jatkan Roosan kanssa vaikka tämä ensijakso päättyykin

Millaisia ​​liikunta-aktiviteetteja viikkoosi kuuluu?

Mun viikko käyttää kolmesta salitreenistä, kahdesta tai kolmesta juoksutreenistä, joogasta, ilmajoogasta ja talvisin tykkään hiihtää.

Pyrin pitämään monipuolista kattausta, koska kyllästyn helposti. Olen vähän niin, urheilisin helposti liikaa enemminkin kuin liian vähän.

Onkin ollut todella hyvä ja tärkeä asia, että Roosan kanssa ollaan katsottu viikkoa ja harjoittelun rytmitystä tarkkaksi. Nykyään mulle tullee palautumista ja myös oleelliset lepopäivät viikkoon.

Valmennuksessa loistavaa on se, että treenisuunnitelmat rakennetaan aina meneillään olevaan tavoitteeseen eli esim. miten edetään kohti puolimaratonia

kokemuksia kuntokompassi Maya Poutala

Kenelle suosittelijat Kuntokompassin valmennusta?

Suosittelisin tätä kaikille ihanille.

Ensin itsekin mietin, että onkohan tällainen mulle sopivaa kun minulla ei ollut mitään painonpudotus tai ruokavalion muutostarvetta, joihin olisin kaivannut jeesiä.

Kun tulin tänne Kuntokompassille konsultointitapaamiseen sain paljon tietoa ja varmistusta siitä, että valmennus voi olla hyvin monenlaista, eri tarpeisiin ja tavoitteisiin sopivaa.

Valmennukset räätälöityvät aina yksilöllisesti niin, että otetaan huomioon ne omat tavoitteet ja valmennus rakentuu siihen suuntaan mitä halutaan tapahtuvan.

Eli kyllä minä suosittelen henkilökohtaista valmennusta ihan kaikille, joilla on vähänkään semmoinen olo, että tarvitsisi jeesiä, tukea tai tsemppiä, mihin tahansa!

Mikä on ollut parasta valmennuksessa?

Parasta mun mielestä on ollut ehdottomasti Roosa ja se meininki mikä meillä täällä on!

Se, että vaikka tämä on mun mielestä hirveetä niin mulla ei ole ollut kertaakaan sellainen olo, etten jaksaisi tai haluaisi tulla.

Ja sitten se, että voin täysillä luottaa siihen, että asiat tehdään turvallisesti. Mun ei tarvitse pelätä sitä, että jos mä teen jotain niin hajottaisin itseni.

Mä voin aina kysyä Roosalta tapaamisten välissä online palvelussa jos on jotain kysyttävää (oman asiakastilin kautta toimiva etätuki).  Ja voin myös kertoa jos tapahtuu jotain poikkeavaa niin Roosa voi neuvoa mua sieltä onlinen kautta kuinka toimia.

Kaiken tämän harjoitteluun liittyvän lisäksi on ollut myös silmiä avaavaa ja informatiivista, että ollaan tsekattu myös mun ruokailuttotumuksia. onko alunperin ollut erittäin hyvä ravitsemiin, jotta Roosa halusi paljon myös mun ruokailutottumuksia, koska liikun niin.

Kun katsottiin mitä mä syön, kävikin ilmi, että syön ihan liian vähän mun kulutukseen nähden.

Nämä esiin tulleita muutostarpeita ollaankin tässä myös matkan varrella yhdessä mietitty

kokemuksia kuntokompassi Maya Poutala

Kiinnostunut personal trainer ja fysioterapiapalveluistamme?

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).