Kuntokompassi Kokemuksia Pia Vesterinen 54 v. – Kaikki on nykyään paljon energisempää ja iloisempaa

Kuntokompassi kokemuksia Pia: Muutokset, joita vuoden fysioterapiavalmennuksen aikana on tapahtunut ovat tosi huikeita ja niitä on aika monta. Vuoden aikana on tullut tosi paljon lisää voimaa, lihaksia, liikkuvuutta, jaksamista ja iloa, myös henkiseen jaksamiseen!

 

Katso ylläolevalta videolta Pian tarina

Hei vaan!

Olen Pia Vesterinen 54-vuotias, ratkaisukeskeinen terapeutti. Minulla on kolme lasta ja ihana pieni koira. Minulla on harrastuspuolelta hevos- ja juoksutaustaa.

Miksi päätit hankkia itsellesi valmentajan/ oman fysioterapeutin?

Minulla oli oikeastaan muutama erityinen syy, minkä takia lähdin hakemaan henkilökohtaista valmentajaa itselleni.

Ensimmäinen syy oli se, että sain kuusi-seitsemän vuotta sitten reumadiagnoosin. Minulla todettiin nivelreuma. Olen päättänyt pärjätä sen kanssa hyvin pitkälti luonnonmukaisin hoitokeinoin eli hyvällä ravinnolla, liikunnalla, ilolla ja valolla ja kauttaaltaan hyvin asioita tekemällä.

Pääsääntöisesti olenkin näiden avulla pärjännyt aika hyvin, mutta vuosien varrella olen myös joutunut hetkellisesti turvautumaan lääketieteeseen.

kokemuksia kuntokompassi Pia Vesterinen

Tämä säännöllinen ja monipuolinen liikunta on yksi tärkeä juttu reumasairauden hoidossa. Jossain vaiheessa havaitsin, että tarvitsen jo ihan sairautenikin vuoksi selkeästi lisää lihaksia ja liikkuvuutta.

Toinen syy liittyy osittain tuohon samaan, eli nyt kun ikää on se 50 ja plus, huomasin, että lihakset vain hävisivät jonnekin. Sitten kun oma hevonenkin meni taivaaseen ja reuma vaikutti entistä enemmän olotilaan, niin tämä koko systeemi herätti minut noin vuosi sitten, että tarvitsen ulkopuolista apua.

Olen ollut nyt Kuntokompassin asiakkaana lähes vuoden. Ja onneksi olen!

Mitä hyötyjä olet kokenut fysioterapeuttisesta valmennuksesta ja ohjauksesta?

Vuoden aikana tapahtuneet muutokset ovat tosi huikeita. Ja niitä on aika monta.

Ensimmäinen on sellainen, että minä joka inhosin salilla käymistä ja karttanut sitä koko elämäni, niin nyt minä aidosti pidän siitä. Se on tosi kivaa.

Nyt kun menen salille, tiedän aina mitä siellä tehdä, koska fysioterapeuttiohjaajani Venla on opastanut ja ohjannut niin hyvin. Treeni on aina sellainen napakka setti. Se toimii ja siitä tulee hyvä olo.

Nykyään en koskaan mieti lähdenkö salille vai en.

Myös mun keho on muuttunut. Olisiko jo kolmen kuukauden päästä aloituksesta kun Inbody-kehonkoostumuslaitteella mitatessa olin saanut  1,5kg lisää lihasmassaa. Onhan se nyt ihan huikeata!

Huomasin sen ihan konkreettisesti mökillä siinä, että olen aina aikaisemmin tarvinnut aikuisen apua ruohonleikkurin käyntiin vetämisessä niin nyt se lähtee ykkösellä. Ja ihan siitä vaan!

Ja lisäksi keho on tasapainottunut todella paljon. Minulla oli heikko liikkuvuus rintarangassa toiseen suuntaan ja toiseen suuntaan vähän parempi. Nykyään liikkuvuus on auennut ja parantunut joka suuntaan ja se tuntuu tosi hvvältä.

On kiva seistä helposti hyvässä ryhdissä kun siihen ei tarvitse erikseen nähdä vaivaa.

Huomaan parantuneen lihaskunnon myös mennessäni lenkille. Olenkin miettinyt, että aikaisempina juoksuaikoina tästä olisi ollut varmasti paljon hyötyä! Nykyään kun lähtee juoksemaan niin jaloissa onkin potkua, joten on ihan erilaista juosta.

Kauttaaltaan vuoden aikana on tullut tosi paljon lisää voimaa, lihaksia, liikkuvuutta, jaksamista ja iloa, myös henkiseen jaksamiseen!

Kaikki on jotenkin paljon energisempää ja iloisempaa!

kokemuksia kuntokompassi Pia Vesterinen

Kenelle suosittelisit Kuntokompassin valmennusta?

Suosittelisin oikeasti ihan kaikille henkilökohtaista valmennusta, koska silloin tehdään asioita oikein ja hyvin. Ja tietysti näin naisena ajattelen, että tällaiset 40, 45, 50, 55-vuotiaat tässä kohti elämää menevät niin ehdottomasti ihan meille kaikille.

Miten tämä on ollutkaan niin tosi mahtava matka!

Mikä on ollut parasta valmennuksessa?

Oikeastaan jo ihan se syy, minkä takia alunperinkin tulin erityisesti Kuntokompassille eli se, että täällä on osaavat ja hyvin koulututetut valmentajat.

Olen päässyt mun fyysisistä vaivoista eroon. Mulla on ollut aikaisemmin alaselkä kroonisesti kipeä. Ja myös ranne on ollut todella kipeä.

En olisi ikinä voinut uskoa, että antaisin tai siis pystyisin antaa kenenkään esimerkiksi roikuttaa mua tällä mun painolla.

Nyt mä olen saanut tehdä sellaisia asioita, jotka ovat vähän yli mun omien rajojen, turvallisesti Venlan kanssa.

Venla on tosi tarkka ja tosi hyvä. Lempeäkin ja kivakin, mutta ei nössö! Se ei nimittäin ei kyllä kehu sitten yhtään turhasta ja sitten kun hän kehuu niin se tuntuu tosi hyvältä

kokemuksia kuntokompassi Pia Vesterinen

Kiinnostunut personal trainer ja fysioterapiapalveluistamme?

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).