Roosa Honkanen

Fysioterapeutti & Personal Trainer

liikkuminen sovitetaan osaksi arkea antamaan energiaa ei viemään sitä pois

Fysioterapeutti Roosa Honkanen työskentelee Kuntokompassin Training Studioilla osoitteissa Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki ja Mannerheimintie 38 00100 Helsinki

Moikkamoi!

Olen Roosa ja koulutukseltani fysioterapeutti sekä FIHF PhysioTraineri (fysioterapeutti taustainen personal trainer)

Olen hakeutunut alunperin alalle vahvasta palosta auttaa ihmisiä pitämään terveydestään huolta. Liikkumisen yksipuolisuus tai sen riittämättömyys ovat usein syynä kiputiloihin ja valmennuksessa autan asiakasta saamaan oikeanlaisen liikunnan osaksi arkea. Liikunnan ja ravinnon merkitys hyvinvointiin on huikea!

Minä fysioterapeuttina ja ohjaajana

Fysioterapeuttina osaan huomioida tuki- ja liikuntaelimistön haasteet sekä niiden ennaltaehkäisyn harjoittelussa. Olen työskennellyt yksityisellä sektorilla laajalti erilaisten tuki- ja liikuntaelin haasteiden sekä terveysliikkujien parissa. Oma ammatillinen erityisosaamiseni on voimaharjoittelun puolella, johon olen perehtynyt kouluttautumalla ja pitkällä omalla harjoittelutaustalla.

Perusluonteeltani olen iloinen ja myönteinen tyyppi. Asiakkaat ovat kuvailleet minua kannustavaksi, ammattitaitoiseksi ja sopivan vaativaksi fysioterapeutiksi. Perustan valmennuksen tutkittuun tietoon ihmisen fysiologiasta ja perustelen asiat hyvin. Tärkeintä on, että liikkuminen sovitetaan osaksi arkea ja että se antaa energiaa eikä vie sitä. Mielestäni harjoittelun tulee olla mielekästä ja sopivan haastavaa. Tulokset motivoivat.

Asiakkaalta toivon sitoutumista tekemiseen ja reipasta mieltä. Valmennukseeni on lämpimästi tervetullut niin aloittelija kun kokeneempikin treenaaja. Haluan, että sinulla on aina hyvä ja turvallinen fiilis tulla kanssani treenitapaamisiin!

Jokunen sana omista harrastuksistani

Olen kovin eläinrakas ja pitkät lenkit koiran kanssa ovat itselleni parasta terapiaa. Nautin kovasta treenistä salin puolella, johon tykkään yhdistellä kehonhallintaa ja liikkuvuutta haastavia liikkeitä. Näin salitreenikin pysyy monipuolisena ja mielenkiintoisena! Olen myös harrastanut mm. painonnostoa ja crossfitiä viime vuosina.

Innolla yhteistyötä kanssasi odottaen!

-Roosa

Videolla Roosan asiakas Maya kertoo omasta asiakaskokemuksestaan

Koulutus

👉 Fysioterapeutti (AMK)

👉 Physio Trainer – FIHF Terveysverkko

👉 Voimaharjoittelu osana fysioterapiaa- Kuntoutuskouluttajat

Kokemuksia

fysioterapeutti juha niskala haastattelu

Voin täysillä luottaa siihen, että asiat tehdään turvallisesti- Maya Poutala 38v. sanoo

Kuntokompassi kokemuksia Maya: Saliharrastus ei koskaan ole ollut minulle minkään sortin intohimoon. ...

Lue kokonaan group Created with Sketch.
Lisää kokemuksia