Kuntokompassi Kokemuksia Heidi Toikander 41v. – Tässä valmennuksessa pääsee koko ajan kehittymään ja tekemään uusia asioita

Kuntokompassi kokemuksia Heidi : Olin jo pidemmän aikaa miettinyt henkilökohtaista valmennusta ja kun sitten lopulta päätin tähän lähteä, olen kyllä nauttinut joka hetkestä ihan mielettömästi. On ollut todella upea matka tähän asti ja jatkuu tästä vielä eteenpäin.

Käyn ohjaajani Katjan valmennustapaamisissa Kuntokompassin yhteistyösalilla David Fitness Clubilla, Vantaan Koivuhaassa. Puitteet toimivat mainiosti näihin yhteisiin treenitapaamisiin. Salille on aina kiva tulla. Suurimmaksi osaksi käytämme Davidin yläkerran tiloja, josta löytyy toiminnalliseen harjoitteluun suunniteltu harjoittelutila sekä kuntohuone, jonka voi myös varata privaattikäyttöön pt-tapaamisten ajaksi.

Katso yllä olevalta videolta Heidin tarina

Moikka,

Olen Heidi Toikander, reilu nelikymppinen perheenäiti Vantaalta. Olin ehtinyt jo pidemmän tovin pohtia valmentajan palkkaamista. Keskellä ruuhkavuosia oma liikunta ja muu oma-aika oli jäänyt taustalle. Tässä on ollut paljon lasten harrastuksia, työkiireitä ja muuta.

Minulla on myös tiettyjä fyysisiä haasteita, joita on tullut tässä vuosien varrella. Ne olivat lisämotivaattoreita siihen, että päätin lähteä tähän fysioterapeutin ohjaamaan henkilökohtaiseen valmennukseen. Tarvitsin omaa hyvinvointia ja jaksamista lisää sekä fysiikkaa paremmaksi.

Olen vähän sellainen ihminen, että sitten kun sitoudun johonkin, niin teen kyllä mitä vaaditaan. Haluan käydä täällä ohjauksessa ja tehdä ne asiat, joita on valmentajan kanssa sovittu. En oikein edes kehtaisi tulla tapaamisiin jos mä en olisi tehnyt mitään. Tietenkin on eri asia jos vaikka sairastuu. Se onkin ihan eri tilanne.

Olen nauttinut tästä todella paljon. Vaikka alku oli vähän vaikeata, niin nykyään tosiaan nautin tästä treenaamisesta ja olen nauttinut jo pitkään. Se tuntuu tosi kivalta. Me aloitettiin Katjan kanssa maaliskuussa 2022, joten lähemmäs vuosi jo mennyt valmennuksessa (maaliskuu-joulukuu).

Tässä valmennuksessa pääsee koko ajan kehittymään ja tekemään uusia asioita. Se on tällaiselle tavoitteelliselle ihmiselle suorastaan mannaa!

Mun fyssarivalmentaja Katja, on mulle ehdottomasti kaikkein paras! Hän on tosi hyvä tyyppi. Meillä on synkannut hirveän hyvin ja Katjalla on muhun juuri oikea ote. Hän kannustaa ja motivoi ja samalla myöskin vaatii. Hän myös muistaa antaa sen positiivisen palautteen, joka vie etenkin haastavina päivinä suuresti eteenpäin. Katja ymmärtää hyvin, että elämässä on monia eri sävyjä ja ettei aina voi olla parhaimmillaan. Katja osaa huomioida aina päiväkohtaisen vointini erityisen hyvin. Meillä on ollut tosi kiva yhteinen matka. Ja kuten sanoin, se jatkuu edelleen.

Mitä konkreettisia hyötyjä olet kokenut saaneesi valmennuksesta?

Jaksan ihan mielettömästi paremmin. Mä nukun paremmin. Mun keho toimii paremmin. Mulla ei ole enää niin paljon sellaisia pikku kremppoja mitä aikaisemmin, kuten selkäkipuja. Liikkuminen on nykyään helpompaa. Myös mm. mun pilates-harjoittelu on mennyt eteenpäin, koska mun lihaskunto on parantunut. Tästä on koitunut pelkkiä positiivisia asioita! Nämä kaikki hyödyt, joita tästä saa, lähtee ihan siitä, että lähtee sieltä sohvalta ylös, vaikka välillä tuntuisi, ettei jaksa lähteä!

Aina kun lähtee ja tekee treenin, siitä tulee ihan hirveän hyvä olo! Tämä jaksamisen parantuminen on ollut mulle se kaikkein tärkein hyöty valmennuksesta. Ja myös se liikunnan riemu, jota nykyään taas koen. Olen useita vuosia sitten ollut aktiivinen liikkuja ja silloinkin pidin liikunnasta, mutta sitten se vaan tässä vuosien varrella katosi. Nykyään olen taas löytänyt liikunnan ilon ja nautinnon. Se on aivan mahtavaa!

Tämän valmennuksen kautta on auennut myös paljon muita asioita. Olen alkanut kiinnostua muutenkin enemmän liikkumisesta ja liikunnasta ja uusista lajeista.

kuntokompassi kokemuksia Heidi Toikander

Kenelle sinä suosittelisit henkilökohtaista valmennusta?

Minä suosittelen tätä ihan kenelle tahansa! Varsinkin ehkä kaltaisilleni ihmisille. Minulla on aika kiireinen ja vaativa työ ja perheellä paljon menoja, harrastuksia ja kaikenlaista aikatauluttamista. Siihen auttaa valtavasti, että on tällainen kanssakulkija, joka auttaa miettimään mitä siellä salilla teen. Ja ne treenikokonaisuudet ovat sellaisia napakoita, tunnin mittaisia. Se riittää kehittymiseen.

Valmennus sopii aivan varmasti ihan kenelle vaan, joka on kiinnostunut oman hyvinvointinsa parantamisesta.

Itse huomasin alkaessani käymään valmennustapaamisissa, että olin aikaisemmin itsenäisesti salilla käydessäni tehnyt aivan liian kevyillä painoilla. Jos sitä kehittymistä haluaa, niin kyllä tämä on se paras keino mun mielestä. Ja olen selvästi sellainen ihminen, että tarvitsen valmentajan siihen.

Se, että Katja minulla kanssakulkijana, on ihan ehdottoman tärkeää. Kun Katja sanoo, että nyt laitetaan lisää painoja, niin sitten laitetaan.

Haluankin antaa tässä julkiset kiitokseni Katjalle, joka on mua tässä valmentanut. Hän on super osaava ja tosi hyvä tyyppi! Juuri oikeanlainen kanssakulkija mun kaltaiselle ihmiselle.

Suosittelen Kuntokompassin henkilökohtaista valmennusta ihan kaikille, jotka haluavat satsasta itseensä. Tämä on sen väärti!

kuntokompassi kokemuksia david sali

Kuntokompassin valmennuspalvelut myös Vantaalla, David Fitness Clubilla

Kiinnostunut personal trainer ja fysioterapiapalveluistamme?

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).