Lasse Liffländer

Fysioterapeutti & Personal Trainer

Fysioterapeutti Lasse Liffländer

Fysioterapeutti Lasse Liffländer työskentelee Kuntokompassin Training Studiolla osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 7, 00260 Helsinki

Moi!

Olen Lasse Liffländer ja olen syntynyt Helsingissä ja asunut siellä suurimman osan elämästäni, mutta nykyään asun puolisoni ja pienten kaksostemme kanssa Espoossa.

Minä fysioterapeuttina ja valmentajana

Minulle on tärkeintä luoda asiakastapaamisiin luottamuksellinen ja avoimen rento ilmapiiri, jolloin uusien asioiden oppiminen on tehokasta. Fysioterapeuttina ja vankan valmennuskokemukseni avulla osaan auttaa asiakkaitani kohti hyvin toimivaa, vahvaa ja suorituskykyistä kehoa. Asiakkaani oppivat käyttämään kehoaan monipuolisesti ja turvallisesti sekä haastamaan itseään uusilla tavoilla.

Fysioterapeuttina otan vastuun fysioterapian ja valmennuksen suunnittelutyöstä, toteutuksesta ja seurannasta, mutta haluan että asiakas tulee tähän prosessiin mukaan aktiivisena toimijana. Toiminnan tulee olla suunniteltu asiakkaan lähtötilanne huomioiden ja siitä asiakas on paras asiantuntija kertomaan. Itse pienten kaksosten isänä ymmärrän tällä hetkellä erityisen hyvin ruuhkavuosien keskellä eläviä.

Valmennuskokemus

Omaan monipuolista kokemusta erilaisista lähtökohdista tulevista asiakkaista. Seitsemän vuoden liikunta- ja hyvinvointialalla työskentelyn aikana olen kuntouttanut ja/tai valmentanut vasta-alkajia, kuntoliikkujia, tavoitteellisia urheilijoita, sekä yksilö- että pienryhmätapaamisissa. Tämän lisäksi valmennuksessani on ollut myös työyhteisöjä. Asiakaskuntani ikähaitari on ollut 15-76 vuotta.

Oma liikuntahistoria

Vuosien saatossa aktiivisesti harrastamiani lajeja ovat olleet jääkiekko, jalkapallo, judo, thainyrkkeily, astangajooga ja crossfit. Jääkiekkoa pelasin A-nuorten SM-tasolle asti, saavuttaen siinä kolme nuorten SM-mitalia. Myös maajoukkueleiritykset tulivat sinä tutuiksi. Voimaharjoittelu kuntosalilla tuli mukaan kuvioihin 22 vuotta sitten.

Lassesta sanottua

”Erittäin ammattitaitoinen, kannustava ja motivoiva. Jaksaa aina perustella ja selittää liikkeet ja niiden tarkoituksen. Kaiken lisäksi huipputyyppi ja todella helposti lähestyttävä!”

”Empaattinen ja osaa kuunnella asiakasta herkällä korvalla.”

”Lasse on ammattitaitoinen ja kannustava valmentaja. Arvostan hänen fysioterapeutin asiantuntemustaan ja kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävää valmennusotettaan.”

Pohjakoulutus

👉 Fysioterapeutti AMK

Täydennyskoulutukset

👉 Voimaharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntija, Trainer4You

👉 Psyykkisen valmentajan koulutusohjelma, Sportfocus Oy

👉 Anatomia- ja kehotietoisuus -opintokokonaisuus

👉 Urheilijan niska-olkapää-hartiarengas, Suomen urheilufysioterapeutit ry.

👉 Urheilijan rintakehä, Suomen urheilufysioterapeutit ry.

👉 Hyvinvointianalyysikoulutus, Firstbeat

👉 Voimaharjoittelun suunnittelu-luentosarja, SUPER-SETS

👉 Urheilufysioterapian peruskurssi, Suomen urheilufysioterapeutit ry.

👉 NLP for Sports, Oivaltamaan Oy

👉 Psykologian perusopinnot, Jyväskylän yliopisto

👉 Urheiluhieronnan koulutusohjelma, Hieronta-akatemia