Kuntokompassi kokemuksia: Ulla 34v. Kiireinen yrittäjä eroon sokerista ja herkuista

Otin yhteyttä Kuntokompassiin, koska juoksuharrastukseni jäi polvivaivojen takia katkolle. Yksi suuri syy oli myös minun järjetön herkkujen syöminen ja haasteet elämänhallinnassa. Olin päättänyt aloittaa elämäntapamuutoksen, halusin ammattilaisen siihen tueksi. Minulla oli haastava arkirytmi, yrittäjänä työ menee aina edelle, mies ei ole aina paras mahdollinen tuki. Tavoitteeni oli saada ne “viimeiset -10 kg ” pois.

Ydinsanoma oli alusta alkaen, että salilla ei tarvitse asua eikä tarvitse treenata 2 tuntia päivässä, mutta sitten kun harjoitellaan niin sitten tehdään kunnolla ja oikein. Itselläni on vielä paljon kehittymisen siinä, että osaisin antaa ihan kaikkeni, mutta en onneksi kuulu enää siihen kastiin joka pyörii salilla ympyrää ja tekee joka laitteessa vähän jotain ilman minkäänlaista suunnitelmaa.

Kuvat: 1kk vs. 5kk.

Inbody 1kk vs. 5kk

Ikävä kyllä, kovakaan treenaaminen ei tuota hyvää tulosta jos ruokavalio ei ole kunnossa. Itse olen yrittäjä ja olen jatkuvasti liikenteessä joten omien eväiden tärkeys kyllä korostuu tässä, pieni kylmälaukku kulkee usein matkassa mukana.

Heti kättelyssä tein Markolle selväksi, että syön herkkuja “enemmän kuin laki sallii” joten ruokapuolella ensimmäinen vaihe oli alkaa vähentämään herkkujen osuutta.

Alkukartoituksessa kysyttiin että mikä voisi pilata projektini onnistumisen ja muistan, että kirjoitin sinne SUKLAA. Se kyllä on osoittautunut aivan todelliseksi haasteeksi kohdallani. Olen muuttanut ruokavaliotani todella paljon ja parempaan suuntaan.P

Projektin aikana tapahtuneet muutokset:

  • Lihasmassa +3kg
  • Rasvamassa – 9,4kg
  • Rasvaprosentti – 13,1%
  • Voimatasojen kasvu useimmissa perusliikkeissä 50-100%

Vaikka ruokavaliossa on edelleen paljon petrattavaa olen jotain tehnyt oikein. Säännöllisesti tehdyt mittaustulokset osoittavat, että kehonkoostumus on muuttunut halutunlaiseen suntaan. Meillä on vielä projektia jäljellä ja nautin edelleen joka hetkestä. Nyt tässä vaiheessa hieman harmittaa, että olen ollut turhan rento ruokavalioni suhteen, mutta toisaalta se voi kuitenkin olla myös hyvä asia kokonaisuutta ajatellen. Olen ehtinyt paremmin sisäistää uutta ruokavaliotani ja tehdä muutoksia omaan tahtiin ja nyt kun asiat lähtee käyntiin omasta aloitteesta ja halusta niin ne on varmasti myös helpompi toteuttaa kuin niin että ensimmäisenä päivänä olisi sanottu että ota itseäsi vaan niskasta kiinni ja nyt vaan unohdat kaikki herkut!

Voin suositella Markoa ja Kuntokompassin Personal Training Studioa kaikille joilla on tunne että ” jotain tarvitsisi tehdä “. Kenellekään ei lyödä liukuhihnalta salitreeniä tai luetella mitä saa syödä ja mitä ei vaan etsitään yhdessä asiakkaan kanssa se toimivin malli.

-Ulla 34v. Yrittäjä

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).