”Kroppa kiinteäksi GS ryhmän avulla” – Maiju 33 v.

Ensimmäiset kokemukseni Kuntokompassin Studiolta syntyivät GS ryhmävalmennuksen kautta. Konsepti oli huikea kokemus ja ne tulokset mitä olin hakemassa saapuivat täysin ajallaan. GS ryhmän jälkeen olen ollut vaihtelevasti yksilövalmennuksessa ja muissa ryhmissä ja laatu on ollut kaikissa korkeatasoista.

Oma valmentajani – Marko – on ollut uskomattoman joustava sekä aikataulujen yhteensovittamisen että maksujen kanssa. Itse olen saanut aivan huikean avun ja tuen omassa projektissani, joten voin täysin rehellisesti suositella tätä paikkaa kaikille.

Marko on huippuvalmentaja, joka selkeästi omistautuu työlleen sataprosenttisesti. Hänestä myös huokuu se, että hän aidosti haluaa auttaa asiakkaitaan pääsemään tavoitteeseensa rahastuksen sijaan. Eniten olin yllättynyt siitä, miten joustavasti hommat eteni esim. aikataulujen suhteen. Marko tuntui olevan aina valmis tinkimään omasta vapaa-ajastaan priorisoiden asiakkaat.

Valmentajana Marko on sopivan tiukka, mikä omasta mielestäni on valmentajassa tärkeä ominaisuus, jotta tulosta syntyy. Oma kokemus hänesä valmentajana oli pelkästään positiivinen.

Kompassilla työskentelee erittäin asiantuntevaa ja mukavaa porukkaa. Kaikesta paistaa aito halu auttaa valmennettavia eteenpäin. Jos haluat päästä tavoitteeseen saat aivan varmasti apua Kuntokompassin tiimiltä.

Suosittelen ehdottomasti!

-Maiju 33v.

 

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaiseen ensitapaamiseen

Täytä ystävällisesti alla oleva yhteydenottolomake. Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja sovimme tapaamisen Helsingin Personal Training Studiolle (tai etänä google meets, zoom, teams tms.).